W co jeszcze gracie? oprócz TM'a oczywiście... :P
rFactor.
Mam pytanie do tych co mają to. Jakie mody są najbardziej popularne?
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs

- Jack Bauer
- Moderator
cs2d
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

Ja gram obecnie w MMG 2007 i CTDP 2006, są najlepsze po prostu, reszta poza modami MMG i CTDP jest daleko w tylekaro007 wrote:rFactor.
Zjebali greCraDleS wrote:Street Fighter 4 : D
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
A grałeś? Jak dla mnie świetna gra, do tego pierwsza taka od wielu lat na PC. Nie wiem w czym niby jest zjebana.skt7 wrote:Zjebali greCraDleS wrote:Street Fighter 4 : D
A żeby było na temat, to gram też w Street Fightera 4.

Dokładnie o to samo w tym momencie chciałem się zapytać, ale odświeżyłem stronę i byłeś pierwszyJero wrote:A grałeś? Jak dla mnie świetna gra, do tego pierwsza taka od wielu lat na PC. Nie wiem w czym niby jest zjebana.skt7 wrote:Zjebali greCraDleS wrote:Street Fighter 4 : D
A żeby było na temat, to gram też w Street Fightera 4.
A co do tematu to zaraz wypróbuję FIFE 10 :p
NFS Shift, GTA4, World Of Goo
Battlefield Heroes
CS 1.6 , Sins of a Solar Empire , Plants vs Zombies ,
World of Goo gralem ale przeszlem
i niekiedy batlefield 2 , Puzzle Quest:Chalenge of the Warlords , Heroes 5 i tyle chyba 
World of Goo gralem ale przeszlem
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
a ja byłem w szkole i tam nie ma słowa "przeszłem" :FWorld of Goo gralem ale przeszlem![]()
TO ja też zaspamuję ^^ ja gram w Dawn of War II iii czasem Left 4 dead i BattleField 2

A to ja jeszcze dodam, że polecam Resident Evil 5 i Batman Arkham Asylum! Od tych dwóch nie mogłem się oderwać. Nie grałem we wcześniejsze Residenty dlatego nie płaczę, że wygląda to bardziej jak FPS, ale grafa miodzio i super optymalizacja, przy w miarę dobrym kompie można śmiało grać na antyaliasingu x16CQ (czy jakieś takie rozwinięcie). Historia też ujdzie. Poza tym nie przepadałem też za filmami o Batmanie ale gra naprawdę superzajefajna. Ale tutaj to tylko oryginał. Na piracie można dostać istnej kurwicy od bugów, które uniemożliwiają dalszą grę jak np. brak możliwości zaczepienia się hakiem o skarpę na którą trzeba wejść itp itd...
a ja znowu pogrywam w stareńkiego Operation Flashpoint ;D
Company of Heroes: Tales of Valor
C&C: Red Alert 3
Call of Duty 4
UFC Undisputed
Colin McRae: DiRT 2
NFS: Shift
Resident Evil 5
C&C: Red Alert 3
Call of Duty 4
UFC Undisputed
Colin McRae: DiRT 2
NFS: Shift
Resident Evil 5
Może zamiast tego, w co gram (WoW od zawsze, na zawsze, a Ty Robot się odwal, bo retradin jest świetny, jak się grać umie ;p), a na co czekam? :>
CoD:MW2 to będzie (jak poprzednia część) moje wyczekiwanie pod Empikiem na otwarcie. Kij, że karty graficznej mieć nie mam, ale ważne, żeby było na półce
CoD:MW2 to będzie (jak poprzednia część) moje wyczekiwanie pod Empikiem na otwarcie. Kij, że karty graficznej mieć nie mam, ale ważne, żeby było na półce
Grałem, i przypomina mi mortal kombat jakieś... Grafika też pozostawia wiele do życzenia. Ogólnie spodziewałem się trochę innej gry.
Człowiek banda
Nie znasz się : P...ale każdy ma prawo do własnego zdania.
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1