W co jeszcze gracie? oprócz TM'a oczywiście... :P
No siema,co tam mistrzu? ; ]Win'a wrote:yoyoyo xdD
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

Ja gram w Contre na emulatorze Pegazusa 
Ej no, ja też to od czasu do czasu gram
Nie jesteś sam 

Łee tam, gadasz głupoty ;P Dobra giera, trzeba troszkę dłużej pograć i się wczuć. A od grafiki nie wiem co chcesz, jak dla mnie wygląda dosyć nieźleskt7 wrote:Grałem, i przypomina mi mortal kombat jakieś... Grafika też pozostawia wiele do życzenia. Ogólnie spodziewałem się trochę innej gry.

Nie wiem, może mam jakąś zesraną wersje, bo nie mam oryginała, ale jak na 2009rok to to jest straaaaaaaaaszna kichaJero wrote: A od grafiki nie wiem co chcesz, jak dla mnie wygląda dosyć nieźle
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Odświeżam 
Ostatnio wzięło mnie trochę na starocie. Oprócz n-ty raz Gothic, sięgnąłem po gierkę RUNE. Na początku wciągnęła, potem nieco znudziła (ile tych podziemi...), aby znów na nowo wciągnąć. Gierka mniej więcej prezentuje się tak:

Polecam ją tym, którzy lubią się odmóżdżyć dobrą sieczką (choć czasami trzeba tam pomyśleć...). Taka łatwiejsza wersja Severance: Blade Of Darkness.
Niedawno zacząłem grać też w Grouch i Nosferatu. Zakończyłem Trine i Bionic Commando Rearmed. Pomimo krótkiej kampanii w Trine - fajna gierka (ostatni poziom to z 40 podejść). Przy Bionic Commando Rearmed było już nieco trudniej... Polecam
Ostatnio wzięło mnie trochę na starocie. Oprócz n-ty raz Gothic, sięgnąłem po gierkę RUNE. Na początku wciągnęła, potem nieco znudziła (ile tych podziemi...), aby znów na nowo wciągnąć. Gierka mniej więcej prezentuje się tak:

Polecam ją tym, którzy lubią się odmóżdżyć dobrą sieczką (choć czasami trzeba tam pomyśleć...). Taka łatwiejsza wersja Severance: Blade Of Darkness.
Niedawno zacząłem grać też w Grouch i Nosferatu. Zakończyłem Trine i Bionic Commando Rearmed. Pomimo krótkiej kampanii w Trine - fajna gierka (ostatni poziom to z 40 podejść). Przy Bionic Commando Rearmed było już nieco trudniej... Polecam
ja ostatnio przysiadłem przy bardzo dobrej przygodówce; Penumbra: Czarna Plaga, bardzo fajnie zrobiona, świetna atmosfera, kilka razy wyłączyłem bo się bałem grać ;D A poza tym to jak na mój niezbyt rozgarnięty mózg to musiałem trochę przykminić żeby dalej przejść, polecam
Ostatnio popykałem w fable
fajna gierka ale zatrzymało mnie na misji na cmentarzu bo nie umiałem złowić tarczy ;|
Amd Athlon II x3 435 2.9ghz
2gb ddr3
Gainward GeForce gts250 gddr3
2gb ddr3
Cod:mw, mw2, wow i to tyle poza tm ;d Jakby co to pisać, zagramy w którąkolwiek z tych gierek ;p
Również polecam, świetna gierka ;]Potman wrote:ja ostatnio przysiadłem przy bardzo dobrej przygodówce; Penumbra: Czarna Plaga, bardzo fajnie zrobiona, świetna atmosfera, kilka razy wyłączyłem bo się bałem grać ;D A poza tym to jak na mój niezbyt rozgarnięty mózg to musiałem trochę przykminić żeby dalej przejść, polecam
@topic: Stary i nadal imho ciekawy Underground 2 poza tym Assassins Creed, NBA 2K10
W tym tygodniu przeszedłem najnowszego Prince of Persia, i naprawdę warto, chyba najlepsza część ze wszystkich. Może wydawać się monotonna i nie da się zginąć, ale nie wynudziła mnie. Teraz czekam na Mass Effect 2 (pewnie będzie w przyszłym tygodniu PL). A w oczekiwaniu pogram w końcu w Alone In The Dark, bo zaczyna się przednio. Ludzie narzekają w tym na sterowanie, ale na padzie gra się idealnie.
Mam pytanie... czy demko cod mw 2 pójdzie mi na podanej w opisie konfiguracji ??
2gb ddr3
2gb ddr3
Nie ma szans. Z tego co widzę to Twoja karta nie ma w ogóle Pixel Shaderów.Dzik wrote:Mam pytanie... czy demko cod mw 2 pójdzie mi na podanej w opisie konfiguracji ??
Edyta: Na żadnej stronce ze specyfikacją karty nie było o tym mowy :p I tak minimalnie COD wymaga 3 ps.
Last edited by Maybe. on 19 January 2010, 21:32, edited 1 time in total.
co o.0 ma 2.0
w cd-action czytałem tam pisze że każdy geforce 5xxx ma sm 2.0
w cd-action czytałem tam pisze że każdy geforce 5xxx ma sm 2.0
2gb ddr3
2gb ddr3
Combat Arms! Sprawdzcie tą grę, a nie pożałujecie! 
Combat Arms... tia.. ostatnio było pizdyliard cziterów ;F
Ja pogrywam w:
Burnout Paradise: The ultimate box
NFS: Most Wanted
DiRT 2
Grałem też w tego Combat Armsa, do póki nie pojawiło się w chÓÓÓOy cziterów..
Ja pogrywam w:
Burnout Paradise: The ultimate box
NFS: Most Wanted
DiRT 2
Grałem też w tego Combat Armsa, do póki nie pojawiło się w chÓÓÓOy cziterów..

Od grudnia czasami gram w Madness Interactive.
Może później skuszę się na instalowanie Penumbry
Może później skuszę się na instalowanie Penumbry

oczywiście pokerek na $$