Polish League 8 czas zacząć?
Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie po PGA.
Dawajta teraz :?
amen.Fistashi wrote:no wqiadomoże teraz - jak nietertaz to kiedy?:x
- OrdonekQ7
- Moderator
Tak będzie. ^^

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
- Jack Bauer
- Moderator
Chciałbym dodać, że obecnie odbywa się Nadeo Teams Cup w którym biorą udział drużyny, które będą brać udział w PL8 (NN i NP możliwe, że TAXI) poza tym po NTC jest Dual Mix, który był już umówiony dawno temu, więc robi się straszny tłok. Wiem, że PL to ważna impreza, ale tamte turnieje były szybciej umówione, więc im należy się pierwszeństwo, nieprawdaż. Jeżeli uda wam się to jakoś pogodzić to nie mam nić przeciw, ale jako przedstawiciel NP muszę zareagować. Pozdro
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Już we wczesnej fazie wakacji było wiadomo, że PL8 ma być rozgrywane po wakacjach, przed STC, ale spoko. 

- OrdonekQ7
- Moderator
to niech sobie tmpolska robi duale i inne pierdoły, my robimy PL8. zresztą...wszyscy sa na TAK, jedna osoba nic nie zmieni. ^^

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Teraz i jak najszybciej:D bo chce sobie w końcu pojeździć w jakims turnieju:D
Sorry Zbakany, ale idąc tym tropem, zaczniemy pl8 organizować w wakacje 2010... Jak widać, scena się rozrosła na tyle, że teraz turnieje się zaczną na siebie nakładać i innego wyjścia nie ma.
PL8 - jak najszybciej.
PL8 - jak najszybciej.
niech żyje rewolucja łapać za widły i na trasy .... 
Lubie Klocki yoł...
teraz tylko wkur()ia mnie tworzenie dream teamów. a w pl jedzie 3 lub 4 graczy bo nie wiadomo jak wystartuje- po co wiec jeździć 
pl schodzi do takiego badziewia ze sa 2-3 teamy ktore ze soba walcza, d*pa a nie turniej - troszke kuzwa statystyk by się przydalo i jakichś transferow
będzie nuda a nie pl3 na przyklad
czesc
pl schodzi do takiego badziewia ze sa 2-3 teamy ktore ze soba walcza, d*pa a nie turniej - troszke kuzwa statystyk by się przydalo i jakichś transferow
czesc
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
NS również bierze udział w Nadeo Team Cup i będzie brało udział w PL8Zbakany wrote:Chciałbym dodać, że obecnie odbywa się Nadeo Teams Cup w którym biorą udział drużyny, które będą brać udział w PL8 (NN i NP możliwe, że TAXI) ...
ale czyj to jest problem ?Zbakany wrote:Chciałbym dodać, że obecnie odbywa się Nadeo Teams Cup w którym biorą udział drużyny, które będą brać udział w PL8 (NN i NP możliwe, że TAXI) poza tym po NTC jest Dual Mix, który był już umówiony dawno temu, więc robi się straszny tłok. Wiem, że PL to ważna impreza, ale tamte turnieje były szybciej umówione, więc im należy się pierwszeństwo, nieprawdaż.
Przecież lepiej nie grać w meczu w tcw, niż grać w k&d prawda?bax wrote:teraz tylko wkur()ia mnie tworzenie dream teamów. a w pl jedzie 3 lub 4 graczy bo nie wiadomo jak wystartuje- po co wiec jeździć
czesc
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Trzeba było pomyśleć szybciej o tym. Było mówione, że PL8 będzie się odbywało z początkiem października w czasie trwania PS4, dlatego większość nie wzięła udziału w rozgrywkach ESL.Chciałbym dodać, że obecnie odbywa się Nadeo Teams Cup w którym biorą udział drużyny, które będą brać udział w PL8 (NN i NP możliwe, że TAXI) poza tym po NTC jest Dual Mix, który był już umówiony dawno temu, więc robi się straszny tłok. Wiem, że PL to ważna impreza, ale tamte turnieje były szybciej umówione, więc im należy się pierwszeństwo, nieprawdaż. Jeżeli uda wam się to jakoś pogodzić to nie mam nić przeciw, ale jako przedstawiciel NP muszę zareagować. Pozdro
Jak komuś zależałoby na granie tylko jednego turnieju i bardzo by chciał startować w PL8, to by się nie zapisywał do NTC ;].
A według mnie administracja powinna dać odgórną datę, zatwierdzoną przez liderów 1 ligowych teamów i tyle.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
dojebałeś jak z okna na parking ;| lepiej siedziec na lawie i zarabiac wiecej niz grać a zarabiac trochę mniej ?skt7 wrote:Przecież lepiej nie grać w meczu w tcw, niż grać w k&d prawda?bax wrote:teraz tylko wkur()ia mnie tworzenie dream teamów. a w pl jedzie 3 lub 4 graczy bo nie wiadomo jak wystartuje- po co wiec jeździć
czesc
zapytaj J. Dudkaszopek wrote:dojebałeś jak z okna na parking ;| lepiej siedziec na lawie i zarabiac wiecej niz grać a zarabiac trochę mniej ?skt7 wrote:Przecież lepiej nie grać w meczu w tcw, niż grać w k&d prawda?bax wrote:teraz tylko wkur()ia mnie tworzenie dream teamów. a w pl jedzie 3 lub 4 graczy bo nie wiadomo jak wystartuje- po co wiec jeździć
czesc
tak tylko jakby nie było to Dudek swoje zrobil już, a do emerytury ładnie sobie dorabia 
Szopku, a ty tu zarabiasz czy się bawisz?
Porównanie zajebiste dałeś 
Człowiek banda