Szukam klanu na PL8!!!
Szukam klanu na PL8!!!
Witam, wiekszosc chyba jeszcze mnie pamieta, chciałem jeszcze zagrac sobie ten ostatni raz w Polish League gdyz po tym już koncze kariere, chodzi mi predzej o druzyne ze stawki koncowej dla której jeszcze coś wniose
) z gory dziekuje

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Szukam klanu na PL8!!!
Może stawką końcową nie jesteśmy ale na pewno dużo dobrego wniesiesz 
Zapraszam na bq.tmpolska.com
Zapraszam na bq.tmpolska.com
Discord: vanitasss
Szukam klanu na PL8!!!
Sorki Radus, że się podpinam, ale nie chce zakładać już kolejnego tematu, a ten ma odpowiedni tytuł. Więc tak jak w temacie, również chętnie pogram na czas PL8 w jakimś teamie.
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Szukam klanu na PL8!!!
XX na PL8 planuje wystawić dwa zespoły jeżeli się uda tak więc przyda się ktoś dodatkowo.Jeżeli szukasz czegoś słabszego to w 2-im zespole spokojnie się odnajdziesz ( chyba, że wolisz pierwszy
)
Oczywiście pisze odnośnie obydwu graczy.Jeżeli temat aktualny to XX jak najbardziej zaprasza do współpracy
Więcej info na gg.
Oczywiście pisze odnośnie obydwu graczy.Jeżeli temat aktualny to XX jak najbardziej zaprasza do współpracy
Więcej info na gg.
-
mariuszosw
- Jeździ konno
Szukam klanu na PL8!!!
a ja zapraszam osobiscie obydwóch graczy w szeregi BQ z pewnością dużo dobrego wniesiecie do naszego teamu 
Kosz to poezja, Streetball finezja, wsad radością ten sport miłością.
Szukam klanu na PL8!!!
No dobra, czas się zdecydować. Dostałem na gadu ofertę od BQ... i w ostatniej chwili od XX. Ostatecznie wybór padł na iksy.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
-
Wizard_The_One
- Jeździ konno
Szukam klanu na PL8!!!
Radus dawaj do nar
tu ci będzie dobrze hehehe 
Szukam klanu na PL8!!!
A czy atmosfera ma coś związanego z PL8? Z resztą wy gracie przeważnie lole, on techy, więc nie wiem, czy coś z tego będzie 

Szukam klanu na PL8!!!
chodzi mi o pl8 a nie o atmosfere, jeśli startujecie to pomysle ;p

Szukam klanu na PL8!!!
Radus, pamiętasz jak fajnie było na PL7? ;d.
Nawet Słowik będzie grał
.
Nawet Słowik będzie grał

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Szukam klanu na PL8!!!
właśnie!!! Raduś dawaj do iksów to zagramy sobie w 2 składzie i rozpieprzymy 2 lige!!!! ;pppp
Szukam klanu na PL8!!!
ReDeN:HoRy
LOOL to ten hory co ja myśle ze starego tma ?? fajnych graczy ma reden ^^ radek pakuj się tam
)
LOOL to ten hory co ja myśle ze starego tma ?? fajnych graczy ma reden ^^ radek pakuj się tam
-
mariuszosw
- Jeździ konno
Szukam klanu na PL8!!!
radus ale ocb przeciez ty już praktycznie u nas jesteś
sam z reszta widziales nasza propozycje na serwie ;p
Kosz to poezja, Streetball finezja, wsad radością ten sport miłością.
Szukam klanu na PL8!!!
Tak, ten sam stary, dobry Hory :p1X4rd451 wrote:ReDeN:HoRy
LOOL to ten hory co ja myśle ze starego tma ?? fajnych graczy ma reden ^^ radek pakuj się tam)
Techy też coraz częściej trenujemy na naszym drugim serwie :dCorvetter wrote:Z resztą wy gracie przeważnie lole, on techy, więc nie wiem, czy coś z tego będzie
Coś myślimy nad wystartowaniemRaDuS wrote:chodzi mi o pl8 a nie o atmosfere, jeśli startujecie to pomysle ;p
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-