UWAGA! Podszywanie się pod graczy IAM TAXI BQ HR!
to niejest Hard lol!!! to hentai były gracz botboys.jebaniec prosił mnie abym dal mu tag bq.powiedzial ze jak będzie pod tagiem to może klan zaakceptuje go i przyjmie.jak chcecie go pomęczyć to dam wam jego gg 11346458 męczcie go.sam mnie wrobił.jeszcze on się podszywał w xst!! widziałem tag!sorki był jeszcze w BAE
oj dzieci dzieci
niewiem może wy myslicie ze to pisze hard lord ale tak nie jest!! jak niewieżycie to się popytajcie zawodników bq czy jest jakiś w klanie yaho wtedy uwierzycie!!
dobrze dobrze już nie placz
no bo może tak to wygląda że ja jestem tym nijakim hard lordem. on był w botboys tam na pewno potwierdzą nick hentai
(Dodano 01 października 2009, 17:54)
ej no bez takich!! napisałem na forum o typie a to teraz myslicie że to niby ten lord!wejdzcie na stronke bq to zobaczycie ze jestem czlonkiem klanu!!!bo niemam zamiaru być wszędzie banowany zato ze napisalem o tym typku.nawet mi to do głowy niewpadło
(Dodano 01 października 2009, 17:54)
ej no bez takich!! napisałem na forum o typie a to teraz myslicie że to niby ten lord!wejdzcie na stronke bq to zobaczycie ze jestem czlonkiem klanu!!!bo niemam zamiaru być wszędzie banowany zato ze napisalem o tym typku.nawet mi to do głowy niewpadło
- CzarnyWilk
- Jeździ konno
hahaah ^^
nie no czasem się ciesze ze sa tacy porypancy na tym swiecie inaczej było by kur*** nudno XD. jedynie mi żal ludzi przebywających z toba na codzien
nie no czasem się ciesze ze sa tacy porypancy na tym swiecie inaczej było by kur*** nudno XD. jedynie mi żal ludzi przebywających z toba na codzien
haha... już wiem co za n00b mi chciał wcisnąć server za miedź
[09/28,16:53:02] << player 220 joined the game [hm-x_kamil.pl : $o$i$w$f80ѕ$fffκ$f80яі$fffи$f80॰$fff。 : Poland : 32131 : 193.238.180.185:2350]
[09/28,16:53:02] << player 220 joined the game [hm-x_kamil.pl : $o$i$w$f80ѕ$fffκ$f80яі$fffи$f80॰$fff。 : Poland : 32131 : 193.238.180.185:2350]
sens bezsensu nie ma sensu, lecz sens sensu jest bezsensu
ocb wam ja się nie podszywam pod klany a jak tak to jakie udowodnic mi to może macie stresa ze byłem rs i jestesie horzy
to je ono !hard lord wrote: horzy
Dziz, człowieku, odizoluj się od internetu a jak się nauczysz pisać poprawnie i myśleć to wtedy wróć. ;d

- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
interpunkcja debilu...hard lord wrote:ocb wam ja się nie podszywam pod klany a jak tak to jakie udowodnic mi to może macie stresa ze byłem rs i jestesie horzy
Teraz Floccus już niczym mnie nie przekona że to nie AdiCerCek wrote:haha... już wiem co za n00b mi chciał wcisnąć server za miedź
Adrianeczku, znając Ciebie, RS to tylko team 4fun, więc nie wiem, z jakiej cholery ty wolisz im zmniejszyć reputację
EDIT: Ciekawe czy rodzice wiedzą (czy świadom), że jego synek takie rzeczy czyni na necie.

jak chcecie to sobie niewierzcie mi.a z miedziakami to niebylbym ja bo mam tmnf i jak bym ci rozdal miedziaki?i jak chcecie to sprawdzcie moje ip i pobrzednika.
Właśnie tu jest błąd w tm, tak jak w kazdej (a przynajmniej wiekszosci) gier internetowych nie powinno być mozliwości ustawienia 2 identycznych nicków na 2 różnych kontach. póki Tm nie zmieni tego, nie ma rady na takich ludzi, trzeba to przetrwać 
To je ono!(...)pobrzednika.
Adi ma jeszcze TMUF acc, więc jeśli chodzi o donate, zawsze może z tego junajtowego konta płacić... jeśli do tego dość inteligentny jest, aczkolwiek wątpię w to

hehe pomagałem mu zmienić nick
próbowałem mu wcisnąć coś w rodzaju NeoKid, NeoLie, NeoHead ale skończyło się na tym (btw iam. enax to ja):

[/img]

[/img]
- CzarnyWilk
- Jeździ konno

Spoko Adi mi dał admina ^^ trzeba se w nocy pochasac po serwerku
Adi ma 3 konta TMU, przynajmniej tyle widziałem. Nie wiem z kąd on to bierze, ale "nabył" je po pierwszych banach na serwerze TMU (wtedy chyba jedynym).
Nie pamiętam dokładnie loginów, to było dawno. Na pewno jeden to adi__, alacośtam i jeszcze jakiś. Po czym można było poznać, ze to jego konta? Po jego dziwnym stylu pisania na MZ, i oczywiście po jego śmisznym haśle "aaaaaa"
. Nawet jego community code zdobyłem, bo się na coś dał nabrać kiedyś. Na mz ciężko o bana (choć ostatecznie dostał), i trzeba było działać na własną rękę (że tak to ujmę ;d). Mogłem mu blokować konto zmieniając hasło i email (albo ustawić sobie alias emaila taki sam jak on ma w TM z taką samą nazwą i podobną domeną, a wtedy jeśli nei zauważył, to mogłem sobie "przypomnieć" hasło i mu zmienić, i znowu miał bana
). Z kontem ala (taki login) to samo było. Dziwne, bo konto ala miało inną narodowość i miejscowość ustawianą. Nie wiem, czy komuś zajomał, czy ustawił dla jakiejś zmyłki. Ciężko w sumie kupić tyle TMU a na dodatek wszystkie sobie zbanować...
Dlaczego Floccus twierdzi, że to nie Adi? Nie wyjaśnił.
edit: aa właśnie. Te nowe konto jego to master_stunter w TMU. Nie wiem czy to te 3 czy 4... a co za różnica, i tak ma bana xP.
Nie pamiętam dokładnie loginów, to było dawno. Na pewno jeden to adi__, alacośtam i jeszcze jakiś. Po czym można było poznać, ze to jego konta? Po jego dziwnym stylu pisania na MZ, i oczywiście po jego śmisznym haśle "aaaaaa"
Dlaczego Floccus twierdzi, że to nie Adi? Nie wyjaśnił.
edit: aa właśnie. Te nowe konto jego to master_stunter w TMU. Nie wiem czy to te 3 czy 4... a co za różnica, i tak ma bana xP.
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 05652#auto
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard