Polacy!!!!!
Polacy!!!!!
Brawo brawo Polska czolowka !!! Wreszcie się wspinamy do gory !
Tak trzymac chlopaki 
Polacy!!!!!
Jak mozna być dumnym z boosterow? :/
Polacy!!!!!
Widocznie moznamarvas wrote:Jak mozna być dumnym z boosterow? :/

Sam widzisz
EDIT// Tutaj chodzi mi o miejsca.Prawie cale swiatowe top 10 :? Zreszta to dyskusje mozna toczyc i toczyc.każdy ma swoje zdanie na temat boostowania a ja wyrazilem swoje.Przynajmniej milel jest zobaczyc w tabele ze się coś wspinamy do gory.
Last edited by Gobis on 10 March 2007, 17:42, edited 1 time in total.
Polacy!!!!!
Niestety te nicki nic mi nie mowia...
Mozesz trochę rozjasnic o co chodzi z tymi skrinami?
Mozesz trochę rozjasnic o co chodzi z tymi skrinami?
Polacy!!!!!
Polska się unosi dzięki Boskiemu, Lookashowi i Yan Panowi oni tylko teraz smigaja ale przypomnijmy ze walka o top10 w Polsce zaczela się kiedy Cyklop wbij się na 8 miejsce wtedy każdy zaczal smigac i Polska poszla w goreee tak trzymac inaczej niz boostem się nie zdobedzie dużo punktów;/

Polacy!!!!!
Wole aby polska byla nisko w rankingu i miala wartosciowych graczy, niz aby byla wysoko, z tym, ze polowa ludzi to boosterzy. Ale niestety trendy sa jakie sa i widac niektorzy polacy tez im ulegli.
Polacy!!!!!
Ale jakich klotni? Czy tu już nie mozna dyskutowac na poziomie?
Polacy!!!!!
nie.
proste i krotkie.
proste i krotkie.
Polacy!!!!!
A chto to wje 
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Polacy!!!!!
No to teraz ja się wypowiem NAJWIĘKSZY BOOSTEREK III RP
Fajnie kiedy nasz kraj jest wysoko w ranku tak jak to było dawno temu ( 13 pozycja chyba) Teraz żeby wspinać się do góry trzeba boostować i chyba wszyscy o tym wiedzą:) Jaki z tego wniosek? A taki że najlepiej jest mieć 10 dobrych boosterów żeby ladder POL wzrastał i takich graczy ze skillem jak Hack Nawro Khas itd nie chce mi się wszystkich wymieniać ,żeby pokazywali że POL potrafi jeździć w takich turniejach jak np NC.
Polacy!!!!!
hehe może zrobimy server Polski Boost zeby każdy mogl naboostowac i wyminac tych co już nie boostuja w TOP10 w ten sposob będzie aktywna 10 nie sadzicie?:>

Polacy!!!!!
Jak już pisalem wczesniej. Wole, zeby Polska byla nawet ostatnia w ladderze, i wszyscy mieli skilla, dzięki czemu inni będą nas cenic i szanowac, niz sztucznie nabijac ranka. Wiem, ze tego się nie zmieni bo w każdym kraju sa ludzie dla których liczy się tylko rank. Ale uwazam, ze takie nabijanie nie powinno być pochwalane.
Polacy!!!!!
e tam;P Polska jest ceniona a jeśli nie jest ceniona przez kogos to może zagrac mecz z tym kims;)

-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Polacy!!!!!
Radus ten pomysł mi się podoba:) Znajdź kogoś kto może zrobić dobrego serva na 30 luda i ja mogę tam parkować 2 moje acc top 500. ( I oczywiście znajomi z NOY top 100 też zaparkują
)
Polacy!!!!!
no ja zaparkuje swoje 2acc z rankiem 800tyś i tez będzie gites
ile razy już slyszalem o tym b00stowaniu od Hacka itp
nic nie widac a szkoda
muhehehee
ile razy już slyszalem o tym b00stowaniu od Hacka itp
Polacy!!!!!
teraz to wszyscy boostuja i nasi najlepsi gracze tez powinieni bo jak nie będziemy to spadniemy na dul a jak narazie ładnie się wspinamy 
Polacy!!!!!
I co z tego, ze spadniemy?! Przeciez ladder nie jest zadnym miernikiem. I watpie zeby najlepsi (rozumiem, ze chodzi ci o skill, nie o rank) gracze znizyli się do poziomu boostowania...Pysio2727 wrote:teraz to wszyscy boostuja i nasi najlepsi gracze tez powinieni bo jak nie będziemy to spadniemy na dul a jak narazie ładnie się wspinamy