Kupiłem servermania w mania linku
Jak w temacie jest napisane kupiłem servermania w manialinku i nie wiem co z tym robić prosil bym o pomoc
eee jak nie wiem to musze posta zrobić wiec nie wiem za co jesteś załosny pery
Ja myślę, że po formacie będzie wszystko grać
. Jak zacząć? To proste - wejdź w "mój komputer", naciśnij prawym przyciskiem na partycję (dysk) C, wybierz "formatuj", a potem "rozpocznij". Chwilę poczekaj, a za jakieś 15 minut będzie wszystko ok. Jak włączysz potem kompa to będzie ci działać servermania i zrobisz pro serwa ;p. Postarałem się napisać to prostym językiem, i jeśli se poradzisz to będziesz miał serwa.
Pzetestowane i działa jak należy, prawda?
Pzetestowane i działa jak należy, prawda?
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 05652#auto
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
1. Servermani mozna scignac z neta nie tzreba wydawac na nia miedzików które ukradłes innym
2. Sam pisałem wczoraj poradnik co robić z serwermania, jest na forum -wystrczy uzyc opcji Szukaj lub kliknac na "Masz X postów na forum od ostatniej wizyty" i dokładnie przeczytac
Waz sobie nastaw Chmod 777 na myslenie człowieku !!!
2. Sam pisałem wczoraj poradnik co robić z serwermania, jest na forum -wystrczy uzyc opcji Szukaj lub kliknac na "Masz X postów na forum od ostatniej wizyty" i dokładnie przeczytac
Waz sobie nastaw Chmod 777 na myslenie człowieku !!!

]Kupiłem servermania w mania linku
Dzięki kamyl, zadziałało!
Zrobiłem to co mówiłeś, zrestartowałem kompa i od razu przy starcie BIOSa Windowsa włączyła mi się ServerMania. Nic nie trzeba konfigurować, można nawet hostować z wewnętrznym IP! Działa, naprawdę.
Zrobiłem to co mówiłeś, zrestartowałem kompa i od razu przy starcie BIOSa Windowsa włączyła mi się ServerMania. Nic nie trzeba konfigurować, można nawet hostować z wewnętrznym IP! Działa, naprawdę.
Co maja chmody do myślenia, bo ciekawi mnie twoje podejście ...permarc wrote:Waz sobie nastaw Chmod 777 na myslenie człowieku !!!