Turniej "W samo południe"

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
Post Reply
crowmaster_13
Pirat drogowy

Post by crowmaster_13 »

Witam

W imieniu klanowiczów *WDD* zapraszam wszystkich graczy na konkurs z okazji rocznicy powstania naszego teamu. Miniturniej odędzie się na *WDD* Serwer (Polska, Wielkopolskie) na zasadzie jedna mapka - najlepszy czas. O godzinie 12:00, we wtorkowe południe (13 października) uruchomiony zostanie limit 24 godzin. Po upływie tego czasu podsumujemy wyniki i rozdamy nagrody. Mapa będzie oczywiście techniczna,stadionowa, autorstwa bardzo znanego gracza (nie z Polski). Trasa jest bardzo dobrze oceniana na TMX o czym świadczą awardy w liczbie ponad 150 - ciu i ponad 3000 ściągnięć.

Nagrodą dla pięciu najlepszych graczy będzie oczywiście miedź. Pula jest dość wysoka (pięciocyfrowa) więc myślę, że jest o co walczyć. Zapraszam więc na turniej.

By Crow
ImageImage
Image
C13
Diav3l
Emerytowany Admin

Post by Diav3l »

Wchodzę w to! Dorzucił bym się, ale akurat zbieram miedź, by później móc sponsorować innych ;p
Image
ImageImage
crowmaster_13
Pirat drogowy

Post by crowmaster_13 »

Heh, widzę, że niesamowity odzew :) Niemniej jeszcze raz zapraszam wszystkich na ten miniturniej. Uzbierała się nam niezła pula, więc jest o co walczyć.
ImageImage
Image
C13
Ekwador
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Ekwador »

Kaźdy przeczytał i wie o co chodzi, komentarze niepotrzebne :P Poczekaj na odzewa w dniu eventu :)
Image
crowmaster_13
Pirat drogowy

Post by crowmaster_13 »

Turniej z okazji rocznicy powstania *WDD* zakończony.

Dziś w południe zakończył się turniej organizowany przez team *WDD*. Frekwencja była bardzo wysoka, trasę przejechało prawie 150 osób. Mimo pewnych nocnych problemów (ponoć serwer SAM dał restart - sprawa do wyjaśnienia) udało się wybrać najlepszych graczy. Oto wyniki:

Image

Nagrody miały być dla najlepszej piątki ale z racji takich samych czasów na piątym i szóstym miejscu postanowiliśmy powiększyć liczbę szczęśliwców.

1st TheBill - 6000cc
2nd John - 4000cc
3rd Mixer - 3000cc
4th Jackass - 1000cc
5th Matu - 1000cc
6th Tom - 1000cc

Dziękujemy wszystkich za pojawienie się na naszym turnieju, jak również tym, którzy dołożyli miedziaki na konkurs.

W związku z przesłaniem nagród prosimy o podanie loginów i nicków. Można to zrobić u nas na stronie KLIK lub do mnie na GG 10257184. W przeciągu kilku dni coppersy zostaną przesłane.

By Crow
ImageImage
Image
C13
Maybe.
Pirat drogowy

Post by Maybe. »

A można wiedzieć na jakiej trasie graliście? Bo akurat nie miałem okazji odpalać TM.
Johnyyy
Moderator

Post by Johnyyy »

Image
Image
Image
kamyl
Doświadczony driver

Post by kamyl »

Może ktoś podać pełną listę graczy i wyników (głownie chodzi mi o moją pozycję)?
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 05652#auto
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
Post Reply

Return to “Turnieje”