Polish Community Track?
Polish Community Track?
Idź bo Ci zajebie baterią w łeb
Polish Community Track?
Zwyklą baterią Ci pierdolne 
Polish Community Track?
Jak CI się wbije w banie to będziesz mial k**wa Stupid Birds nad banią 
Polish Community Track?
poprawilem czas na 1.27.5x
mysle jednak ze da się go jeszcze poprawic ale naprawdę trudno mi to jakos znaczaco poprawic... max mi się może uda 0.2 jeszcze ale tylko wtedy gdy pokonam lepiej swoj drift pierwszy.
Jeszcze na odcinku wiada sa 2 pierwsze zakrety z których trzeba wybrac jeden na ktorym się przyhamuje. Wiec weybieram pierwszy zeby nie ryzykowac ze przy zwolnieniu przy drugim nie wyjdzie mi salto. Ale tak slizgnalem ze idealnie przy bandzie fartem wyjechalem wiec mysle ze wystarczy validate time już. styknie czy jeszcze poprawiac?
mysle jednak ze da się go jeszcze poprawic ale naprawdę trudno mi to jakos znaczaco poprawic... max mi się może uda 0.2 jeszcze ale tylko wtedy gdy pokonam lepiej swoj drift pierwszy.
Jeszcze na odcinku wiada sa 2 pierwsze zakrety z których trzeba wybrac jeden na ktorym się przyhamuje. Wiec weybieram pierwszy zeby nie ryzykowac ze przy zwolnieniu przy drugim nie wyjdzie mi salto. Ale tak slizgnalem ze idealnie przy bandzie fartem wyjechalem wiec mysle ze wystarczy validate time już. styknie czy jeszcze poprawiac?
Polish Community Track?
Sprawa prioretytowa: Zmienić nazwę autora na 'Polish Community' w samej trasce
- najlepiej gdy to zrobi sam Wally 
Swietnie. Został tylko TMX i muzyczka.
Wszystko musimy jednak zrobić w kolejności.
1. Muzyczka:
Niech ktoś zbierze 1 propozycje od każdego mapmakera (jak już napisali na forum to dobrze) i zrobi ankietę (ja już nie mogę w tym temacie), mój typ to po prostu jakaś muzyczka z TMU
2. TMX:
No, jak już trasa będzie gotowa to h0lus weźmi shoota do Loonego i opis trasy i wyśle
3. Temat na TMPL:
Jako że jestem szefem projektu zrobię go sam
będzie ciekawy opis i link do trasy (nie bójcie się - wypiszę was jako autorów)
4. Flimik (dodatkowa opcja)
Nad tym zastoanowimy się to skończeniu trasy
Swietnie. Został tylko TMX i muzyczka.
Wszystko musimy jednak zrobić w kolejności.
1. Muzyczka:
Niech ktoś zbierze 1 propozycje od każdego mapmakera (jak już napisali na forum to dobrze) i zrobi ankietę (ja już nie mogę w tym temacie), mój typ to po prostu jakaś muzyczka z TMU
2. TMX:
No, jak już trasa będzie gotowa to h0lus weźmi shoota do Loonego i opis trasy i wyśle
3. Temat na TMPL:
Polish Community Track?
Co do filmiku to ja i h0lus już właściwie zrobiliśmy po jednym (u h0lusa to jeszcze filmik beta). Obaj skupiliśmy się na tym, żeby to jedno auto pokazało trasę, a nie kilka. Niech inni nie męczą się z czasami. 
Polish Community Track?
widze, ze macie klopot z dobraniem muzy. macie tu moje propozycje: kliknij.
jeśli nie przypasi to skonkretyzujcie o jaka muze wam chodzi to znajde coś odpowiedniego
jeśli nie przypasi to skonkretyzujcie o jaka muze wam chodzi to znajde coś odpowiedniego
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Polish Community Track?
E.L.O. dobre, ale chyba za bardzo lajtowe
.
cobham-utwory fajne, ale do trasy to nie bardzo.
________
takie jest moje zdanie
cobham-utwory fajne, ale do trasy to nie bardzo.
________
takie jest moje zdanie
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
Polish Community Track?
Co do filmików to jednak postawiłem z h0lusem na współpracę.
Ja zająłem się kamerami i muzyką, h0lus z kolei da mnóstwo efektów (w końcu on ma lepszy program niż Windows Movie Maker). Jestem ciekaw co z tego wyjdzie. 
Polish Community Track?
Prędzej chyba zrobicie ten filmik niż dobierze się odpowiednią melodię do trasy. Mam pytanie: czy jest ktoś kompetentny w tym temacie i ma doświadczenie w tym jak wstawić muzykę do tej trasy. Bo jeśli nikt tego nie robił (oprócz Nawiasa, o którym mi wiadomo, ale gdzieś się zawieruszył) to może zrezygnować z tego punktu programu. Skoro trasa jest skończona to po co czekać. Lada moment wyjdzie TMU i cała robota pójdzie w niepamięć, bo większość ludzi się przeniesie na inną platformę. Piszcie co o tym myślicie. Na dobrą sprawę każdy słucha tego co mu odpowiada najbardziej, a o gustach muzycznych, czyli: czego słuchamy podczas jazdy w TMN można założyć osobny temat, gdzie każdy mógłby podawać ciekawe motywy muzyczne.
Zostawmy może tak jak jest - czyli bez muzyki! Co o tym myślicie?
Zostawmy może tak jak jest - czyli bez muzyki! Co o tym myślicie?
Last edited by Jurek on 11 March 2007, 22:20, edited 1 time in total.
- ADIo
Polish Community Track?
Nie robiłem tej trasy, ale myślę, że może być muzyka default. Zwłaszcza skoro nikt chyba nie umie zrobić locatora, a danie utworu w formacie ogg nie wystarczy.
czyli Segregat0r
- Sk84funPrzemo
Polish Community Track?
Ja jestem za, bo myśle, że i tak się nie dogadamy w tej sprawie.
Edit: btw
A loc z tego co wiem to Nawro umie robić
Edit: btw
A loc z tego co wiem to Nawro umie robić
Polish Community Track?
Lol, ja właśnie nie umiem tego robić XD Chyba nie umiem... XD Już sam nie wiem czy umiem czy nie, ściągałem kiedyś locator do auta, a w jego pliku była po prostu stronka, z której to auto automatycznie się pobierało. Można by coś spróbować, z muzyką musi być tak samo.
Polish Community Track?
Sprawa prioretytowa: Zmienić nazwę autora na 'Polish Community' w samej trasce
- najlepiej gdy to zrobi sam Wally
(myśle że już to zrobił)
1. Muzyczka:
Nikt z nikim nie może się dogadać = deafult i to już bo czas ucieka :/
2. TMX:
No, jak już trasa będzie gotowa to h0lus weźmi shoota do Loonego i opis trasy (ktoś chętny do opisania?
) i wyśle 
3. Temat na TMPL:
będzie ciekawy opis i link do trasy (nie bójcie się - wypiszę was jako autorów)
1. Muzyczka:
Nikt z nikim nie może się dogadać = deafult i to już bo czas ucieka :/
2. TMX:
No, jak już trasa będzie gotowa to h0lus weźmi shoota do Loonego i opis trasy (ktoś chętny do opisania?
3. Temat na TMPL:
Polish Community Track?
Kończcie już tą trasę, bo to trwa już trochę za długo !!! 
- Sk84funPrzemo
Polish Community Track?
raczej tak...nawro wrote:No jeśli każdemu będzie to odpowiadać, to coś się napisze.
Polish Community Track?
podajcie maila na który mam wyslac zvalidateowana trase