PL8 na HSTV?
PL8 na HSTV?
Mozliwe ze ten temat był już poruszany ale nie znalazlem nigdzie. Czy HSTV będzie relacjonowalo mecze z PL8?
-
Vox populi
- Doświadczony driver
PL8 na HSTV?
eh cieżko z tym chyba będzie w HSTV Kanter Strajk ma najwieksza ogladalnoasc i MYM w roli głownej
ps. fakt nie znam obecnej sceny cs ale kiedyś znałem gralem w cs z sukcesami pod innymi nickiem...no fakt może fxow było wiecej teraz nie wiem wczoraj wlaczylem hstv dla picu i akurat mym gralo w polfinale czegoś tam
ps. fakt nie znam obecnej sceny cs ale kiedyś znałem gralem w cs z sukcesami pod innymi nickiem...no fakt może fxow było wiecej teraz nie wiem wczoraj wlaczylem hstv dla picu i akurat mym gralo w polfinale czegoś tam
Last edited by Vox populi on 14 August 2009, 17:34, edited 2 times in total.
PL8 na HSTV?
mym? buahhahahhah
niewypowiadaj się jak nieznasz sceny
mymu niema okolo 5 miesiecy, a i mym tam był kilka razy, najwiecej efiksow było i espeqer
Fajnie by było gdyby freshmeat relacjonowal trackmania, jak NC komentowal to było dosc fajnie
niewypowiadaj się jak nieznasz sceny
Fajnie by było gdyby freshmeat relacjonowal trackmania, jak NC komentowal to było dosc fajnie
PL8 na HSTV?
No wlasnie przed chwila skonczylem ogladac filmiki z NC4 z archiwum wiec mnie naszla mysl i to pytanie.DameK wrote:Fajnie by było gdyby freshmeat relacjonowal trackmania, jak NC komentowal to było dosc fajnie
PL8 na HSTV?
i tak najlepsza relacja jak na razie HSTV była z SVC
myślę ze jak zawsze mecze podwyższonego ryzyka będą pokazywane
myślę ze jak zawsze mecze podwyższonego ryzyka będą pokazywane
PL8 na HSTV?
Rozmiawiałem z Duchem o Trackmanii na PGA i rzuciłem propozycją komentowania PL8, jeśli będzie na to zapotrzebowanie i jeśli mnie scena nie zje, że to ja będę komentował to możemy coś w tym kierunku podziałać 
Najlepiej jeśli ktoś odpowiedzialny za PL8 skontaktowałby się ze mną na GG w celu dogadania szczegółów i ewentualnych pytań z mojej strony.
Pozdrawiam.
Najlepiej jeśli ktoś odpowiedzialny za PL8 skontaktowałby się ze mną na GG w celu dogadania szczegółów i ewentualnych pytań z mojej strony.
Pozdrawiam.
PL8 na HSTV?
http://h5f.pl/index.php?page=news&id=566 fail?DameK wrote:mym? buahhahahhah
niewypowiadaj się jak nieznasz scenymymu niema okolo 5 miesiecy
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
PL8 na HSTV?
Moim zdaniem scenie przydała by się taka inicjatywa. HS 2.0 wszedł ludzie są ciekawi co się będzie pojawiało no stronie i być może relacje przyciągną nowych graczy. Dodatkowo zawsze miło obejrzeć stream z komentarzem, niż na sucho, a czasem wcale. Osobiście jestem jak najbardziej za, i sądzę że Raku poradzi sobie z wyzwaniem:).
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
PL8 na HSTV?
Poradzić sobie poradzę bo już to robiłem, ale po jednej felernej relacji była duża lipa, że tak powiem
Mimo wszystko chętnie się tego podejmę
Mimo wszystko chętnie się tego podejmę
PL8 na HSTV?
Mysle, ze to bardzo fajna inicjatywa, w szczegolnosci jeżeli ma być ona realizowana przez HS.
jeśli nasz ulubiebiec FreshMeat nie będzie w stanie tego poprowadzic, uwazam, ze Raku tez sobie da rade ;D Jestem jak najbardziej na tak. Gdyby były jakieś pytania odnosnie tm sluze pomoca ;p
PL8 na HSTV?
Raku, pobij parę razy 'masterczulkiego' przed meczem i mozesz komentowac
Bylebys rozroznial teamy...
PL8 na HSTV?
No i bardzo fajno. Szkoda że nie Fresh ale i tak jest super 
- KonradM
- Doświadczony driver
PL8 na HSTV?
Jest zdecydowanie zielone światło na Trackmanię w HSTV, i nigdy nie było innego. Mieliśmy czasowy problem z komentatorem do TM, ale po PGA Raku wraca do aktywności (HS 2.0 - na stronie można obejrzeć, ocenić i zrecenzować archiwalne materiały z Trackmanii
) i mam nadzieję że relacji będzie coraz więcej. Administratorów turnieju proszę o kontakt bezpośrednio z Rakiem w celu dogadania terminu relacji.
Jeśli w Warszawie są jakieś osoby ze sceny mogące wystąpić w roli specjalisty - również zapraszamy
Jeśli w Warszawie są jakieś osoby ze sceny mogące wystąpić w roli specjalisty - również zapraszamy
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
PL8 na HSTV?
no to git! Chybe był ekspertem/gosciem na jednym z meczow, ostatnio jest nieaktywny, ale może by się zgodzil 

PL8 na HSTV?
Z mojej strony powiem tylko, ze mam zamiar podejsc do tego bardziej profesjonalnie (czyt. bez wpadek jakie mialy miejsce) dlatego tez, jak już zauwazylem jest jedna osoba, a mianowicie Kaktus, którego wykorzystam do udzielenia mi pewnych informacji przyblizajacych sytuacje na scenie i to co się dzieje 
Nastepna kolejka jest w weekend z tego co widzialem, wiec prawdopodobne ze mogloby coś się pojawic, kwestia ogarniecia z mojej strony i pozwolenia od wladz wyzszych HS
Co do komentowania PL8 to podziekujcie Diav3lowi bo to on mnie na to namówił w pociągu z PGA
Nastepna kolejka jest w weekend z tego co widzialem, wiec prawdopodobne ze mogloby coś się pojawic, kwestia ogarniecia z mojej strony i pozwolenia od wladz wyzszych HS
Co do komentowania PL8 to podziekujcie Diav3lowi bo to on mnie na to namówił w pociągu z PGA
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
PL8 na HSTV?
Ja bym proponował "Hity kolejki" emitować
chyba że nie wszystkie teamy będą grać o 1 czasie to może ktoś jeszcze by się załapał