PGA 2009 End.. :**
to było niemiłe ;d Zmień mi podpisa na Clay man jak już ;p
hehehe, dobre ;p
Zrobiłem to po turnieju ale raz jeszcze należą się graty dla organizatorów! Imho ogarnęliście to bez żadnego problemu. Wszystko przebiegło jak należy. W sumie nie dziwota bo Sunrise wydzierał ryja tak, że te małe dzieciaczki od razu spierdalały od kompa jak była jakaś runda
czekam na następne laniory, hrum hrum
Zrobiłem to po turnieju ale raz jeszcze należą się graty dla organizatorów! Imho ogarnęliście to bez żadnego problemu. Wszystko przebiegło jak należy. W sumie nie dziwota bo Sunrise wydzierał ryja tak, że te małe dzieciaczki od razu spierdalały od kompa jak była jakaś runda
czekam na następne laniory, hrum hrum
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Raz Dwa Trzy lecz się kamil, lecz się...
Sunrise ogarnięcie zajebiste, szkoda, że nie było mikrofonu bo może zrobilibyśmy trochę konkursów, a tak to zabardzo się nie przyczyniłem
Well Done !
Sunrise ogarnięcie zajebiste, szkoda, że nie było mikrofonu bo może zrobilibyśmy trochę konkursów, a tak to zabardzo się nie przyczyniłem
Well Done !
jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć, to tutaj są zdjęcia, które zrobiłem w sobotę na PGA
www.tcwclan.net/downloads/pga2k9.rar

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
mauhahahhaha okurwa
red muahahhahahah
:D:D:D:D:D GOŁĄB roxxXXX Fu od razu mówie ze ja nie solarka tylko natural
bo już spamują kutafony
btw > iam ?? domyłeś szyje z gołąbka? XD
btw > iam ?? domyłeś szyje z gołąbka? XD
ba ;p To wszystko przez smycz BenQ!
http://rapidshare.com/files/295208126/pga2k9.rar.html
tutaj niewiele fotek ode mnie. Najlepsze jest to, że uploadowałem to z 25 min :F a można ściągnąc 10 razy - zatem śpieszcie się, bo mina Ajema rozpierdala system
pozdro
tutaj niewiele fotek ode mnie. Najlepsze jest to, że uploadowałem to z 25 min :F a można ściągnąc 10 razy - zatem śpieszcie się, bo mina Ajema rozpierdala system
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ej to ściągam to z 10 IP żeby nikt nie widział xd
nie lubię Cię, Vip.