Aktualny nick to BloodlessMat
Bloodless szuka klanu
- DoubleCrossed
- Samochodowy prawiczek
Bloodless szuka klanu
Szukam klanu,kiedyś grałem w Trackmania Nations Forever jako killer_polski i mam trochę doświadczenia.Być może będę musiał zmienić nick jak zostanę przyjęty 
- Manek
- Zaczyna szaleć na ulicach
Bloodless szuka klanu
To dobrze ze grasz techy, ten czas z hocka bys mogl trochę poprawic. I mam nadzieje ze mimo dość niskiego wieku potrafisz się zachować? Ehhh :f

Bloodless szuka klanu
ahahahahahhahaha Manek zniszczyłeś mnie
:D:D:D:D:D:D n1 
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
- DoubleCrossed
- Samochodowy prawiczek
Bloodless szuka klanu
Ja panimajet cięManek wrote:To dobrze ze grasz techy, ten czas z hocka bys mogl trochę poprawic. I mam nadzieje ze mimo dość niskiego wieku potrafisz się zachować? Ehhh :f
Czyli że cię nie rozumiem
Bloodless szuka klanu
ta strona jest zajebista.....chyba zacznę tu znowu zaglądaćDoubleCrossed wrote:Ja panimajet cięManek wrote:To dobrze ze grasz techy, ten czas z hocka bys mogl trochę poprawic. I mam nadzieje ze mimo dość niskiego wieku potrafisz się zachować? Ehhh :f
Czyli że cię nie rozumiem
χιερο πεδια
- DoubleCrossed
- Samochodowy prawiczek
Bloodless szuka klanu
@UP
Zajebiste to jest jak zrobisz tak że auto pozalicza samo wszystkie checkpointy i uda się jeszcze samo do mety
Zajebiste to jest jak zrobisz tak że auto pozalicza samo wszystkie checkpointy i uda się jeszcze samo do mety
Jeśli TM to dziadostwo to ty jesteś dziadem 
Wikipedia może wykryć hamów
A Ciebie pożrą żywcem piraci drogowi
Wikipedia może wykryć hamów
A Ciebie pożrą żywcem piraci drogowi
Bloodless szuka klanu
zamykam, jak ktos go zechce to napisze ; d