Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
Ten temat obniżył twoje IQ o jakieś 10
Jądro mnie boli :(
Re: Jądro mnie boli :(
Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
- DoubleCrossed
- Samochodowy prawiczek
K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
Off-topic do takiego tematu to coś chorego
Jeśli TM to dziadostwo to ty jesteś dziadem 
Wikipedia może wykryć hamów
A Ciebie pożrą żywcem piraci drogowi
Wikipedia może wykryć hamów
A Ciebie pożrą żywcem piraci drogowi
- OrdonekQ7
- Moderator
A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
Ten temat obniżył twoje IQ o jakieś 10![]()

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!

-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
- OrdonekQ7
- Moderator
Te cytaty zaczynają wygladać jak jakiś tunel przestrzenny. ;Denvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
buahahaha... rozj**ałeś mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
to inaczej, już wie co to znaczy nie moc usiasc po spotkaniu z Diavelem ;p
Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
to inaczej, już wie co to znaczy nie moc usiasc po spotkaniu z Diavelem ;p

to je ono !
póki co wygrywam, 3 strony są...
locka załóżcie, a jądro wyparzyć we wrzątku i sformatować
locka załóżcie, a jądro wyparzyć we wrzątku i sformatować

Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
to inaczej, już wie co to znaczy nie moc usiasc po spotkaniu z Diavelem ;pWięc dalej nie wiem co to znaczy nie móc usiąść po spotkaniu z nim ;P i nie wiem czy się chce dowiedzieć ;D
Człowiek banda
to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
to inaczej, już wie co to znaczy nie moc usiasc po spotkaniu z Diavelem ;pWięc dalej nie wiem co to znaczy nie móc usiąść po spotkaniu z nim ;P i nie wiem czy się chce dowiedzieć ;D
ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!

co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!