Wieśki > Nołnejmy
Wieśki > Nołnejmy
[teaser=http://www.tmpl.info][/teaser]Już dzisiaj rozpoczynają się pierwsze zmagania w ramach Polish League 8. Jak już wiecie, najciekawsze spotkanie pomiędzy Creative Fear Factory X-Fi oraz X-treme X-tea będzie relacjonowane przez HeadShot TV jutro o godzinie 20:00. Natomiast dzisiaj będziemy świadkami starcia nowo przyjętej dywizji Betsson Voodoo Gaming z beniaminkiem No Name. [more]
Hit kolejki: Creative Fear Factory X-Fi vs. X-treme X-tea
Bądźmy szczerzy - jeśli Jakub stawi się na meczu, XX może pożegnać się z wygraną w całej lidze. Na korzyść FF.X-Fi przemawia także fakt, że mają w składzie mistrza WCG i mistrza PGA i w ogóle i 8. gracza na ESWC'07.
Przewidywany wynik: Creative Fear Factory X-Fi 2:1 X-treme X-tea
A Biluś ma w d*pie Fabrykę Strachu: "Jesteśmy bardzo podekscytowani perspektywą grania z Fabryką Strachu już w pierwszej kolejce. Będzie to bardzo trudny przeciwnik – najprawdopodobniej najbardziej wymagający zaraz obok BVG. W ich składzie jest wielu reprezentantów Polski, to mówi samo za się jaki poziom prezentują. Nie damy się jednak i pokażemy na co nas stać. Powodzenia dla FF i do zobaczenia na serwerze."
Betsson Voodoo Gejming vs. No Name
Ciocia Wiesia już bez Warlike'a na pokładzie z pewnością rozwali do zera nołnejmów. Po co to komentować?
Przewidywany wynik: Betsson Voodoo Gejming 3:0 No Name
Srefan nie ma respektu do NN: "Pierwszy mecz w 8 edycji mistrzostw polski zagramy z No Name. Nie będę ukrywał, że nie powinien być to zbyt wymagający przeciwnik i jeśli zagramy swoje, to nie powinno być żadnych niespodzianek. Jednak jak to w esporcie bywa, niespodzianki mogą się zdarzyć, więc w 100% pewni wyniku być nie możemy i na pewno damy z siebie wszystko. Mam nadzieję, iż wszystko pójdzie po naszej myśli i w pełni zmotywowani będziemy trenowali na kolejne mecze. No i oczywiście: GL&HF."
Pure Skillers vs. Kamikadze Drivers
Reaktywowany skład Pure Skillers wywalił Xardasa, który założył z Jakubem team Schwein. Prosiaki (prawie jak szwajny) są zajebiście szybcy i na każdej mapie mają TOP2 DEDI. Natomiast KIDSY nie są w formie i poddali się już dziś.
Przewidywany wynik: Pure Skillers 3:0 Kamikadze Drivers
Hip-hopowiec Fistashi: "Nasza szanse w meczu z pS? Z pewnością niewielkie, zważając na 'wielkie' zaangażowanie w trening w naszej drużynie. Należy pamiętać o tym, że pS to jedna z najlepszych drużyn w Polsce i jedna z najbardziej utytułowanych, mająca w swoim składzie takie postacie jak Bob, Szyna czy Grono - nas jednak też nie można ot tak skreślić, mamy wyrównany skład i z pewnością stać nas na kilka niespodzianek, jedno wiem na pewno - KD da z siebie wszystko!"
Nie chciałem być śmieszny, tylko nie umiałem nic innego wymyślić, nie wiem czemu, przepraszam. A Jakub kazał przekazać, że Schewine będą walczyły o drugą ligę w PL9 ("i nie ma chuja - na serio będziemy walczyć").
Hit kolejki: Creative Fear Factory X-Fi vs. X-treme X-tea
Bądźmy szczerzy - jeśli Jakub stawi się na meczu, XX może pożegnać się z wygraną w całej lidze. Na korzyść FF.X-Fi przemawia także fakt, że mają w składzie mistrza WCG i mistrza PGA i w ogóle i 8. gracza na ESWC'07.
Przewidywany wynik: Creative Fear Factory X-Fi 2:1 X-treme X-tea
A Biluś ma w d*pie Fabrykę Strachu: "Jesteśmy bardzo podekscytowani perspektywą grania z Fabryką Strachu już w pierwszej kolejce. Będzie to bardzo trudny przeciwnik – najprawdopodobniej najbardziej wymagający zaraz obok BVG. W ich składzie jest wielu reprezentantów Polski, to mówi samo za się jaki poziom prezentują. Nie damy się jednak i pokażemy na co nas stać. Powodzenia dla FF i do zobaczenia na serwerze."
Betsson Voodoo Gejming vs. No Name
Ciocia Wiesia już bez Warlike'a na pokładzie z pewnością rozwali do zera nołnejmów. Po co to komentować?
Przewidywany wynik: Betsson Voodoo Gejming 3:0 No Name
Srefan nie ma respektu do NN: "Pierwszy mecz w 8 edycji mistrzostw polski zagramy z No Name. Nie będę ukrywał, że nie powinien być to zbyt wymagający przeciwnik i jeśli zagramy swoje, to nie powinno być żadnych niespodzianek. Jednak jak to w esporcie bywa, niespodzianki mogą się zdarzyć, więc w 100% pewni wyniku być nie możemy i na pewno damy z siebie wszystko. Mam nadzieję, iż wszystko pójdzie po naszej myśli i w pełni zmotywowani będziemy trenowali na kolejne mecze. No i oczywiście: GL&HF."
Pure Skillers vs. Kamikadze Drivers
Reaktywowany skład Pure Skillers wywalił Xardasa, który założył z Jakubem team Schwein. Prosiaki (prawie jak szwajny) są zajebiście szybcy i na każdej mapie mają TOP2 DEDI. Natomiast KIDSY nie są w formie i poddali się już dziś.
Przewidywany wynik: Pure Skillers 3:0 Kamikadze Drivers
Hip-hopowiec Fistashi: "Nasza szanse w meczu z pS? Z pewnością niewielkie, zważając na 'wielkie' zaangażowanie w trening w naszej drużynie. Należy pamiętać o tym, że pS to jedna z najlepszych drużyn w Polsce i jedna z najbardziej utytułowanych, mająca w swoim składzie takie postacie jak Bob, Szyna czy Grono - nas jednak też nie można ot tak skreślić, mamy wyrównany skład i z pewnością stać nas na kilka niespodzianek, jedno wiem na pewno - KD da z siebie wszystko!"
Nie chciałem być śmieszny, tylko nie umiałem nic innego wymyślić, nie wiem czemu, przepraszam. A Jakub kazał przekazać, że Schewine będą walczyły o drugą ligę w PL9 ("i nie ma chuja - na serio będziemy walczyć").
Wieśki > Nołnejmy
jest relay, proszę się nie ladowac na server !!!!!!!!!!!!!11
Wieśki > Nołnejmy
relay działa, zapraszam:
[url]tmtp://#spectate=taxi_relay[/url]
lub szukać w 'Dolnośląskie'
(Dodano 24 października 2009, 19:22)
Można śmiało pisać na chacie, bo gracze nas nie widzą.
aha - i można wchodzić tylko jako 'spectator'
[url]tmtp://#spectate=taxi_relay[/url]
lub szukać w 'Dolnośląskie'
(Dodano 24 października 2009, 19:22)
Można śmiało pisać na chacie, bo gracze nas nie widzą.
Wieśki > Nołnejmy
Santa 7:0 dla BVG
(Dodano 24 października 2009, 19:43)
maxer BVG 7:0 NN
(Dodano 24 października 2009, 19:43)
maxer BVG 7:0 NN
Wieśki > Nołnejmy
HAHAHAHAAH jestem k**wa bogiem
marrek powierdzi 
Wieśki > Nołnejmy
hubi BVG 7:0 NN
Wieśki > Nołnejmy
BVG 21-0 NN 
Wieśki > Nołnejmy
nikt się nie spodziewalbaserone wrote:BVG 21-0 NN
Wieśki > Nołnejmy
ja się zdziwilemGrono wrote:nikt się nie spodziewalbaserone wrote:BVG 21-0 NN
Wieśki > Nołnejmy
ale jeden remis był 
Wieśki > Nołnejmy
I był jeden prawie remis gdyby bongo nie przyjebal w mete 
Re: Wieśki > Nołnejmy
damianhhh wrote: Pure Skillers vs. Kamikadze Drivers
Przepraszam? coś ominalem, czy shadowa d*pa swedzi?
Wieśki > Nołnejmy
Shadow japa.
Jak ktoś chce artykuły na poważnie to łapać ;d.
http://www.esl.eu/pl/tmnf/news/103691/Polish-League-8/
http://www.esl.eu/pl/tmnf/news/103698/P ... I-kolejka/
by "Nasz Mistrzunio i Kapitan Reprezentacji" Scooter Fox
Jak ktoś chce artykuły na poważnie to łapać ;d.
http://www.esl.eu/pl/tmnf/news/103691/Polish-League-8/
http://www.esl.eu/pl/tmnf/news/103698/P ... I-kolejka/
by "Nasz Mistrzunio i Kapitan Reprezentacji" Scooter Fox

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Wieśki > Nołnejmy
Pierwszy mecz PL8 i już odrazu taka niespodzianka
NN remisuje jeden przejazd z BVG i prawie drugi też! To się nadaje na oddzielnego newsa 
Wieśki > Nołnejmy
Chciałem sprostować ze nie zostałem wywalony a wprost przeciwnie namawiany nawet do powrotu dziwne bo " zdaniem boba nie jestem potrzebny" nvmd sprawa zamknięta.
proszę nie winić pS za moje odejście...
Również proszę nie wypisywać bzdur na mój temat jeżeli nie ma pewności ze są prawdziwe to raz , a dwa to co zrobiłem z jakubem to nie jest nowy team , tylko napis Schwein przed nickiem (z niemieckiego świnia) na znak ze jesteśmy największymi świniami na scenie za to co zrobiliśmy swoim drużyną , i tyle ode mnie ....
Graty BVG ale tylko miejscami jest za co
nudy jak flaczki z masłem ..
proszę nie winić pS za moje odejście...
Również proszę nie wypisywać bzdur na mój temat jeżeli nie ma pewności ze są prawdziwe to raz , a dwa to co zrobiłem z jakubem to nie jest nowy team , tylko napis Schwein przed nickiem (z niemieckiego świnia) na znak ze jesteśmy największymi świniami na scenie za to co zrobiliśmy swoim drużyną , i tyle ode mnie ....
Graty BVG ale tylko miejscami jest za co
Wieśki > Nołnejmy
o qrwa, zaskok totalny.
Wieśki > Nołnejmy
Jeśli macie niepotwierdzone informacje to zamknąć mordy. Xard odszedł, nie został wywalony. A dlaczego to jest sprawa wewnątrzteamowa, odwalić mi się od Krzysia.
Gratki TCW.
Gratki TCW.
Wieśki > Nołnejmy
ch** W d*pie!
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
Wieśki > Nołnejmy
jape
n1 tcw
n1 tcw