Mapki na drugą kolejkę!

Newsy ze strony glównej
Fistashi
Pirat drogowy

Mapki na drugą kolejkę!

Post by Fistashi »

Greg, to ma do siebie, że pierdolisz do Grona że nie ma prawa oceniać map, bo jeździł mapy f1, i żeby wypeirdalał z tym badziewem, to ze Tobie mapa się nie podoba nie znaczy, że jest zła. Jak byłem na serverze LOL raz, to jestem chujowym technicznym graczem?
Image
Image
Image
[ladderbar]
Majkel
Lubi ostrą jazdę

Mapki na drugą kolejkę!

Post by Majkel »

Fistashi wrote:Greg, to ma do siebie, że pierdolisz do Grona że nie ma prawa oceniać map, bo jeździł mapy f1, i żeby wypeirdalał z tym badziewem, to ze Tobie mapa się nie podoba nie znaczy, że jest zła. Jak byłem na serverze LOL raz, to jestem chujowym technicznym graczem?
to się rozumie samo przez się hiphopowcu ^^
Image
Image
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Mapki na drugą kolejkę!

Post by DiabloS_CRB »

Flagg wrote:O gustach się nie rozmawia i tyle ode mnie.
to powinno zamknąć wszelkie spory na temat map :F. Każdy jest inny lubi co innego. Lubisz cuty? Świetnie ale na meczu nimi nie pojedziesz, a jak się skusisz to sędzia ukaże cały team a team pewnie się na Ciebie nieźle wkurwi ;) (pisałem tak ogólnie do "powietrza")

obrażać się tu nawzajem też nie ma sensu bo to prowadzi do niechęci ludzi do siebie :F, a z kolei powodem tych kłótni jest? oczywiście gusta :F o których się nie rozmawia...
Image
Image
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Mapki na drugą kolejkę!

Post by szopek »

są, gusta są
baserone
Zaczyna szaleć na ulicach

Mapki na drugą kolejkę!

Post by baserone »

Chyba pobiliscie rekord wszystkich polish league co do komentow na temat mapek na jakas kolejke :) GZ :)

Zamykam temat :) milo się czytalo :)
Locked

Return to “News”