Mapki na drugą kolejkę!
Mapki na drugą kolejkę!
Greg, to ma do siebie, że pierdolisz do Grona że nie ma prawa oceniać map, bo jeździł mapy f1, i żeby wypeirdalał z tym badziewem, to ze Tobie mapa się nie podoba nie znaczy, że jest zła. Jak byłem na serverze LOL raz, to jestem chujowym technicznym graczem?
Mapki na drugą kolejkę!
to się rozumie samo przez się hiphopowcu ^^Fistashi wrote:Greg, to ma do siebie, że pierdolisz do Grona że nie ma prawa oceniać map, bo jeździł mapy f1, i żeby wypeirdalał z tym badziewem, to ze Tobie mapa się nie podoba nie znaczy, że jest zła. Jak byłem na serverze LOL raz, to jestem chujowym technicznym graczem?

- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Mapki na drugą kolejkę!
to powinno zamknąć wszelkie spory na temat map :F. Każdy jest inny lubi co innego. Lubisz cuty? Świetnie ale na meczu nimi nie pojedziesz, a jak się skusisz to sędzia ukaże cały team a team pewnie się na Ciebie nieźle wkurwiFlagg wrote:O gustach się nie rozmawia i tyle ode mnie.
obrażać się tu nawzajem też nie ma sensu bo to prowadzi do niechęci ludzi do siebie :F, a z kolei powodem tych kłótni jest? oczywiście gusta :F o których się nie rozmawia...

Mapki na drugą kolejkę!
są, gusta są
Mapki na drugą kolejkę!
Chyba pobiliscie rekord wszystkich polish league co do komentow na temat mapek na jakas kolejke
GZ 
Zamykam temat
milo się czytalo 
Zamykam temat