Most skill
Most skill
witam postanowiłem zrobić team.otóż poszukuje członków o dobrej aktywności i skillu.narazie nie mamy serwa ale będzie.oto site www.mostskill.pun.pl
Last edited by fast on 28 October 2009, 20:37, edited 1 time in total.

- Manek
- Zaczyna szaleć na ulicach
Re: Most skill
n/c dziwne postanowienie ;f ale orginalne:D ale regulamin nawet pro w porównaniu z poprzednikami ;]fast wrote:witam postanowiłem zrobić team nie za doobry
a co tam; GL

Most skill
4.Graj w gre co najmniej 2 godz.dziennie.
graj w gre, może w trackmanie bo to nie brzmi dobrze
graj w gre, może w trackmanie bo to nie brzmi dobrze
Most skill
Wywal ten ukośnik, bo członek zespołu nie ma wybierać pomiędzy tymi dwoma rozwiązaniami, a stosować się do obu, tak? No i "spuźniać'' przez "ó"Regulamin wrote: 5.Staraj się reklamować swój team/i szanować go.
- mikohn_vegas
Most skill
Widzę team z tradycjami, solidna oferta, ładna i przejrzysta stronka. Bez problemu powinieneś wyłowić dobrych graczy z czołowych teamów. Serwerem się nie przejmuj, to rarytas i nie każdy team niestety może sobie na niego pozwolić.
Powodzenia w szukaniu drugiego członka klanu
Powodzenia w szukaniu drugiego członka klanu
Most skill
chciałbym jeszcze się zapytać o logotyp czy on się wam podoba??
Code: Select all
http://img513.imageshack.us/img513/9154/herb.gif
Most skill
nie
GL
(Dodano 29 października 2009, 16:42)
2.Powiadamiaj admina o odejściu z teamu.
-a szanowny kolega powiadomił o odejściu z cst?
GL
(Dodano 29 października 2009, 16:42)
2.Powiadamiaj admina o odejściu z teamu.
-a szanowny kolega powiadomił o odejściu z cst?
Most skill
Wg mnie podroba NS (tag) czcionka ta sama, n i m się niewiele roznia a dalej pisze s i x po tagu, ale coz niektorzy nie maja wlasnych pomyslow...
Most skill
no wiesz ja przynajmniej umiem ściągać
(Dodano 29 października 2009, 17:21)
i może tak wyszło co?? to że odszedłem od was to nie znaczy że masz mi team psuć
(Dodano 29 października 2009, 17:21)
i może tak wyszło co?? to że odszedłem od was to nie znaczy że masz mi team psuć

- mikohn_vegas
Most skill
Takiego dziadostwa w życiu nie widziałem, może jakbym się bardziej rozejrzał. Aż mi się śniadanie cofnęło.....fast wrote:chciałbym jeszcze się zapytać o logotyp czy on się wam podoba??Code: Select all
Most skill
rzeczywiście najlepiej nie jest, jeśli sniadanie się cofa o 18 ^^mikohn_vegas wrote:Takiego dziadostwa w życiu nie widziałem, może jakbym się bardziej rozejrzał. Aż mi się śniadanie cofnęło.....fast wrote:chciałbym jeszcze się zapytać o logotyp czy on się wam podoba??Code: Select all

- Manek
Most skill
co się popsuło? jest na forum kilka złotych rączek to może jeszcze nie wszystko stracone:)