SZukam klanu (antek95)

Jeżeli poszukujesz klanu, załóż tutaj temat
Post Reply
antolinek11
Jeździ konno

SZukam klanu (antek95)

Post by antolinek11 »

14 lat w trackmanie gram od niedawna co nieznaczy ze nieposiadam umiejetnosci.. jak na ten czas wydaje mi się ze jeżdżę naprawdę poprawnie;) ;D Caly czas ranking w gore;) nr gg. 10735814 Czasy podam na gg :) bardzo proszę o pisanie:)
iam
Admin Mniejszy

SZukam klanu (antek95)

Post by iam »

Nikogo nie obchodzi ranking. Podaj przykładowe czasy z tras, na których uważasz, że najlepiej pojechałeś, to rozjaśni nieco wszystkim "domniemanym" przyszłym Twoim liderom, co jeździsz, czego nie.
Cappy
Pirat drogowy

SZukam klanu (antek95)

Post by Cappy »

Kurde, w pierwszym momencie zrozumiałem, ze grasz 14 lat w TM :F Interpunkcja!! :D
Image
antolinek11
Jeździ konno

SZukam klanu (antek95)

Post by antolinek11 »

Sorki za literowki itp. nieuzwam polskich znakow i z przyzwyczajenia pisze za szybko.. nastepnym razem postaram się bez bledow. Czasy dodam jeszcze dziś albo jutro tylko je znajde;) ;D pozdrawiam
skt7
Pirat drogowy

SZukam klanu (antek95)

Post by skt7 »

Czasów nie musisz szukać daleko, w trybie single lub w repach.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Ksenuns0n
Pirat drogowy

SZukam klanu (antek95)

Post by Ksenuns0n »

Dla mnie tematy w których gracze szukają drużyny to najzwyklejsze podanie. Podanie które mówi bardzo wiele o graczu, jeśli jest napisane na od****dol to dla mnie jest to raczej już wiadome że gracz będzie miał lekceważące podejście do meczów/drużyny itp. Więc oczywistym też jest że jeśli podanie jest porządne to gracz jest sumienny. W większości przypadków to się sprawdza więc nie liczyłbym na Twoim miejscu na zbyt duże zainteresowanie tym tematem. Na koniec coś dla Ciebie :
tmpl://www.youtube.com/watch?v=vQ13LHvPN-s
Image
Image
Angerfist
Jeździ konno

SZukam klanu (antek95)

Post by Angerfist »

Crashday Player
Image
CST 4Ever! :D
antolinek11
Jeździ konno

SZukam klanu (antek95)

Post by antolinek11 »

Mam 14 lat w Trackmanie zaczalem grać neicale 3 tygodnie temu.. Jestem ambitnym a na pewno przyszłosciowym graczem. Jestem raczej sumienny.;) Byłem w klanie kiedyś ale wówczas w innej grze. Nigdy nikt na mnie nienarzekał ze się spozniam wiec chyba było ok :) moje czasy.

Mac:56:01 Flavus 56:60 Wiec mysle ze na ten czas jaki interesuje się ta gra jest niezle..:) czekam na prozpozycje;)
hack
Team Poland

SZukam klanu (antek95)

Post by hack »

Xenun wrote:Dla mnie tematy w których gracze szukają drużyny to najzwyklejsze podanie. Podanie które mówi bardzo wiele o graczu, jeśli jest napisane na od****dol to dla mnie jest to raczej już wiadome że gracz będzie miał lekceważące podejście do meczów/drużyny itp. Więc oczywistym też jest że jeśli podanie jest porządne to gracz jest sumienny. W większości przypadków to się sprawdza więc nie liczyłbym na Twoim miejscu na zbyt duże zainteresowanie tym tematem. Na koniec coś dla Ciebie :
tmpl://www.youtube.com/watch?v=vQ13LHvPN-s

To looknij na moje pierwsze posty na tmpl ^^ wydaje mi się, że były podobnie formułowane jak tego chłopaka powyżej ^^. Nie zawsze interpunkcja i styl pisania mówi o człowieku ;) A jeżeli chodzi o talent tego kolegi to wydaje mi się, że przy dobrym treningu i pomocy w grze może coś z niego być... Ale nie ma pewności ;) Musiałby się postarać ;)

A ty Antek pamiętaj żeby się za wysoko nie oceniać... Bo to jest wada gracza grającego w Trackmanię... staraj się zawsze myśleć, że i tak jestem gorszy niż inni, a na pewno wyjdzie Ci to na dobre.
Ksenuns0n
Pirat drogowy

SZukam klanu (antek95)

Post by Ksenuns0n »

Dlatego napisałem że w większości, a nie że zawsze to się sprawdza drogi hacku :) Tak czy inaczej GL
Image
Image
Pyszo
Zaczyna szaleć na ulicach

SZukam klanu (antek95)

Post by Pyszo »

Angerfist wrote:http://cosworth.ugu.pl/forum/index.php zapraszam!
Hehe, dobrze Ci Antek na serwie powiedziłem, byś zapukał do Cosworth :)
antolinek11
Jeździ konno

SZukam klanu (antek95)

Post by antolinek11 »

No.:) dzięki za pomoc ;D Zobaczymy co z tego będzie ;):D czekam może na jakieś jeszcze propozycje;) jeśli nie to do zamkniecia;P pzdr i do zobaczenia na servie;D Nie niema mowy zebym siecenil wysoko ;) Chce jeździć poprostu jaknajlepiej i do tego daze;D czym wiecej będę gral to będę lepszy i chyba każdy się z tym zgodzi:)
fast
Jeździ konno

SZukam klanu (antek95)

Post by fast »

jezu pzdr dla Ciebie może najpierw byś się rozejrzał po tematach albo to przeczytał http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=3342bo widzę że to na darmo pisane dla niektórych chociaż login napisał :)
Image
Manek
Zaczyna szaleć na ulicach

SZukam klanu (antek95)

Post by Manek »

ee tam, myśle że podał raczej najważniejsze rzeczy:)
Image
fast
Jeździ konno

SZukam klanu (antek95)

Post by fast »

moim zdaniem nie :D
Image
antolinek11
Jeździ konno

SZukam klanu (antek95)

Post by antolinek11 »

przedstawilem się podalem czasy powiedzialem jak wyglada z moim skillem ... i powiedzialem ze mogę wniesc sporo do druzyny ;) to chyba te najwazniejsze i wystarczajace wiadomosci dla teamu który chce/niechce mnie przyjac;)
Post Reply

Return to “Szukam klanu”