Dziwny "problem" z kompem.

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
Maybe.
Pirat drogowy

Post by Maybe. »

W sumie to nic nie ucierpiało w kompie ani nic. Przynajmniej mam taką nadzieję, ale dziś zdarzyło się coś takiego: mianowicie rano nie mogłem połączyć się z netem za pomocą Neostrady. Wyskakiwał błąd, że moje dane są błędne. Więc sprawdziłem dane w profilu (hasła, nazwę konta) i wszystko się niestety zgadzało. Utworzyłem więc nowy profil i wpisałem te same dane ponownie i o dziwo połączyłem się.

I nie pisał bym tego tematu gdyby tylko o to chodziło. Otóż przed chwilą włączyłem Trackmanię United i zostałem poproszony o ponowne wpisanie cd-keya. Gra się uruchomiła jakby to było jej pierwsze uruchomienie.

Nawet nie wiem o co mam was zapytać, ale może ktoś miał już taki problem? Np. TM prosiła go o klucz mimo, że jej na nowo nie instalował? I czy możliwe, że jakieś tam dane zostały z kompa usunięte?

EDYTA: Teraz widzę, że zostały usunięte wszystkie foldery z Moich Dokumentów. WTF?!

EDYTA2: W Moich Dokumentach z folderu na pulpicie faktycznie nic nie ma, ale za to w C:\Documents and Settings\Admin\Moje dokumenty jest wszystko...
MarioCT
Doświadczony driver

Post by MarioCT »

Na chwile obecną do głowy przychodzą mi następujące możliwości:

1. ktoś ci w kompie grzebał
2. czasami przywracanie systemu powoduje takie cyrki
3. wirus?

jedno jest pewne - samo się nie zrobiło :P
Image
Post Reply

Return to “Off-Topic”