Mappack na 3 rundę PL8
- OrdonekQ7
- Moderator
Mappack na 3 rundę PL8
to masz odmienne zdanie niż większość sceny DiabloS. 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Mappack na 3 rundę PL8
nawet jak się jebnie w slup to jest szybciej o pol sekundy niz normalna droga ;p
- OrdonekQ7
- Moderator
Mappack na 3 rundę PL8
Jedź cutem na meczu Wally, pomożesz FF'om w dyskwalifikacji. 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Mappack na 3 rundę PL8
Zaczynacie mnie wkurwiac. Cut jest zakazany i tyle. Na pies robicie problemy ?? Nie umiecie jeździć tak jak prowadzi trasa
?????
Czy ktos ma pytania co do zakazu cutowania na bialym ?
jeśli dalej będą problemy to mapa zostanie kompletnie przbudowana i będziecie mieli jeden dzień na trening !! Sami decydujcie !!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ktos ma pytania co do zakazu cutowania na bialym ?
jeśli dalej będą problemy to mapa zostanie kompletnie przbudowana i będziecie mieli jeden dzień na trening !! Sami decydujcie !!!!!!!!!!!!!!!!
Mappack na 3 rundę PL8
To trzeba było od razu powiedzieć, że jazde w lewo na początku drugiego kółka jest zakazana, a nie gadać "Mozecie se skakac gdzie chcecie", i że będzie nowa wersja, gdzie (w domyśle), to będzie nie możliwe.
Wyluzuj, na meczach i tak są sędziowie. Na Mac'u był łatwiejszy cut i jakoś nie słyszałem by ktoś z niego korzystał na meczu.
Wyluzuj, na meczach i tak są sędziowie. Na Mac'u był łatwiejszy cut i jakoś nie słyszałem by ktoś z niego korzystał na meczu.
Mappack na 3 rundę PL8
Dokładnie, chyba po coś ci sędziowie zostali powołani, żeby nie było takich głupich dyskusji jak teraz - Łoli, pojedź tak na meczu to pomożesz nam 
Mappack na 3 rundę PL8
Ja tu tylko podenerwowac bajabłecznika chciałem
jeśli jadac cutem bym pomogl FF w dyskwalifikacji, to nawet bez pada stawie się na mecz w imie dobrej sprawy ! ;p
Mappack na 3 rundę PL8
gópe mapky ;p
Mappack na 3 rundę PL8
OSTATECZNA WERSJA MULTILAPA BIAŁEGO !! TERAZ POZWALAM CUTOWAC
TYLKO TA WERSJA MA być UZYWANA NA MECZACH !! AMEN !!
http://www.speedyshare.com/320985284.html
Zmeczyliscie mnie za ta mapa
http://www.speedyshare.com/320985284.html
Zmeczyliscie mnie za ta mapa
Mappack na 3 rundę PL8
Dorzucę coś od siebie na temat tras 3 kolejki. Nie jest to pierwsze wrażenie, ale przeświadczenie po paru dniach jeżdżenia tychże tras.
Multilap Białego - trasa, która nie powinna ujrzeć światła. Kiepska z powtarzającymi się sekwencjami zakrętów (a dzięki temu, ze jest to multilap to powtarzają się więcej razy
). Najgorsza trasa jak dotychczas, włączając w to nawet PL7. Wygląda jak zrobiona w godzinę, od niechcenia.
Mixer-C - najlepsza w mappacku dla mnie. Przyjemna do jazdy, do tego szybka, ma kilka kluczowych elementów. Jedynie początek mógłby być nieco inny, ale wtedy też byłaby może za łatwa. Jak widać na serwerach - ulubiona wśród większości graczy.
Trasa Phila - niezła, trzyma poziom. Jedynie ten początek - pierwszy zakręt jest bardzo, bardzo denerwujący. Ciężko się idealnie "wstrzelić". Druga połowa trasy to za dużo jazdy po trawsku. Można byłoby to zastąpić ciekawymi zakrętami.
Teraz nic tylko czekać na następny mappack. Oby lepszy od tego.
Multilap Białego - trasa, która nie powinna ujrzeć światła. Kiepska z powtarzającymi się sekwencjami zakrętów (a dzięki temu, ze jest to multilap to powtarzają się więcej razy
Mixer-C - najlepsza w mappacku dla mnie. Przyjemna do jazdy, do tego szybka, ma kilka kluczowych elementów. Jedynie początek mógłby być nieco inny, ale wtedy też byłaby może za łatwa. Jak widać na serwerach - ulubiona wśród większości graczy.
Trasa Phila - niezła, trzyma poziom. Jedynie ten początek - pierwszy zakręt jest bardzo, bardzo denerwujący. Ciężko się idealnie "wstrzelić". Druga połowa trasy to za dużo jazdy po trawsku. Można byłoby to zastąpić ciekawymi zakrętami.
Teraz nic tylko czekać na następny mappack. Oby lepszy od tego.
Mappack na 3 rundę PL8
Dla mnie mixer jest najlepszą mapką 
'Fate rarely calls upon us at a moment of our choosing' - Optimus Prime
Mappack na 3 rundę PL8
Ja chciałem zaapelowac do mapmakerów, by starali się nie powtarzac tych samych sekwencji w jednej trasie.
jeśli się nadsyla te 3 trasy, to niech jakiś zakret i będzie w dwoch z nich, najlepiej jeszcze w roznych sytuacjach (np po prawym a w drugiej po lewym, bądź po ciasnym a w drugiej luznym zakrecie).
Bo kuje w oczy.
U Phila jednoklockowe 90tki wystepuja 6 razy. a na te 6 zakretow, 4 sa różne, a 2sa zakretami ktore już sa umeiszczone w tej trasie - prosta-pochyla-90-pochyla-prosta oraz prosta-pochyla-90dół-dół.
trasa mixera mnie zawiodla, jest zbyt latwa. Ciagle lagodne zakrety w zdecydowanej wiekszosci pochyle do gory, standard i bez rewelacji.
Mam nadzieje ze takie wskazowki pomoga w podniesieniu poziomu tras
jeśli się nadsyla te 3 trasy, to niech jakiś zakret i będzie w dwoch z nich, najlepiej jeszcze w roznych sytuacjach (np po prawym a w drugiej po lewym, bądź po ciasnym a w drugiej luznym zakrecie).
Bo kuje w oczy.
U Phila jednoklockowe 90tki wystepuja 6 razy. a na te 6 zakretow, 4 sa różne, a 2sa zakretami ktore już sa umeiszczone w tej trasie - prosta-pochyla-90-pochyla-prosta oraz prosta-pochyla-90dół-dół.
trasa mixera mnie zawiodla, jest zbyt latwa. Ciagle lagodne zakrety w zdecydowanej wiekszosci pochyle do gory, standard i bez rewelacji.
Mam nadzieje ze takie wskazowki pomoga w podniesieniu poziomu tras
Mappack na 3 rundę PL8
NÓBY !
Myślałem, że wygracie ostatnia mapę do 0 !!.
...
:-P
Myślałem, że wygracie ostatnia mapę do 0 !!.
...
:-P
Mappack na 3 rundę PL8
może i pomoga ale w PL9 ^^Mam nadzieje ze takie wskazowki pomoga w podniesieniu poziomu tras

Mappack na 3 rundę PL8
Szkoda, więcej rega i można by było nawet uwieźć remis z tego meczu, boli mnie to, że było bardzo możliwe wywieźć więcej punktów, szkoda : |

--->