Samochody, samochody...
Samochody, samochody...
Ja w przyszłym roku z tego co ojciec mi mówił dostanę jego audi a3 z 2000 r. Oczywiście egzamin zdany bezbłędnie
Tylko czekać na odbiór papierów 
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
Samochody, samochody...
eee to chyba widziałeś X6 po czołowym z rudym 102.loxley wrote:toż to jedno z większych brzydactw jakie jeżdżą.

Też się zdziwiłem kiedy w swojej astrze z 95 zobaczyłem na liczniku 180km/h. Miało to miejsce na autostradzie gdzie przez chyba 2 minuty wymijałem opla kadeta po to żeby kilka kilometrów dalej zjechać na Jelenią Górękhasius wrote:Teraz smigam Astra Classic '99 1.4(60KM), slaba trochę, ale co dziwne wyciaga 180km/h.
Samochody, samochody...
eee, dobra, ja się lepiej nie wtrącam do dyskusji o współczesnych samochodach, skoro dla mnie cudem są kanciaste klasyki z lat 70. dodam tylko, że wg mnie samochody pokroju x6 są zbyt... duże. prawie wszystkie wyglądają strasznie "ciężko", nawet te z założenia sportowe - spójrzcie chociażby na veyrona, wygląda jak wielka parówa, zero lekkości. nie tego oczekuję pod względem estetycznym od samochodu.
Samochody, samochody...
Dokładnie mam to samo zdanie o współczesnych samochodach... Za japońcami też nie przepadam, wyglądają jak dla mnie dosyć tandetnie i plastikowo, nie wiem dlaczego :/ Za to podoba mi się każde nowe Audi, w przyszłości chciałbym sobie jakiegoś sprawić, ale na razie 2,5 roku do prawka :pLoxley wrote:eee, dobra, ja się lepiej nie wtrącam do dyskusji o współczesnych samochodach, skoro dla mnie cudem są kanciaste klasyki z lat 70. dodam tylko, że dla mnie samochody pokroju x6 są zbyt... duże. prawie wszystkie wyglądają strasznie "ciężko", nawet te z założenia sportowe - spójrzcie chociażby na veyrona, wygląda jak wielka parówa, zero lekkości. nie tego oczekuję pod względem estetycznym od samochodu.
Samochody, samochody...
To nadal jest samochód
Szkoda, że taki stary, że się już rozpada.
ford mustang gt 500 <3
ford mustang gt 500 <3Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Samochody, samochody...
Mmmm, te loffane amerykańskie <3 Między innymi nie tylko przepadam za takimi jak stary Challenger, ale i też za nowszymi np. od Challengera koncepty 2007 i nowsze, czy też Camaro piątej generacji <3<3

Samochody, samochody...
BMW X6 jest poprostu masakrycznie fajne, miecie pod każdym względem, inne SUVy mogą mu ssać wydech

Samochody, samochody...
hmm ogolnie to trochę drozsze (kolo 4k zl) na egzaminie jezdzisz autem instruktora (a instruktorzy maja od jakiegoś g*wna po porshaki , mustangi , lexusy etc , ja osobiscie mam fajnie wyjebanego merolkaskt7 wrote:A jak wygląda robienie prawka w islandii?
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Samochody, samochody...

to jest samochod
(Dodano 07 listopada 2009, 23:53)
to tak oczywiście jeśli pozostajemy w sferze marzen ;p
-
FlyeThemoon
- Jeździ konno
Samochody, samochody...
Klasczyna Rajdwka
, nawet niezła
Mój Ojciec się wozi tym podobnym Cilo
http://www.waynealton.myfreeola.com/ima ... e_view.jpg
hehehe na Car Parku jest model, ale nie mam coś czasu go pobrać i pomalowac na Połyskujący Szary
, poza tym ojciec by lekkiego szału by dostał....CO TY ROBISZ MOJĄ FURĄ......A NA DODATEK PRZEGRYWASZ 
Mój Ojciec się wozi tym podobnym Cilo
http://www.waynealton.myfreeola.com/ima ... e_view.jpg
Samochody, samochody...
ojj takie clio jakbym mial to bym wybebeszyl środek, wstawil kubly i klatke, obnizyl zawieche i byloby genialne na KJS

Samochody, samochody...
ostatni na otomoto mignęła mi corolla ae86 w tej wersji GT-S...
150km i napęd na tył...
150km i napęd na tył...

Samochody, samochody...

to jest kurfa ogień.
w wersji cywilnej 250 km.
w rajdówce 550 km z silnika 1.8. waga - niecałe 900 kg. od zera do setki w 2,5 sekundy...
w ogóle, grupa b to było coś.
Samochody, samochody...
http://moto.allegro.pl/item821564181_to ... disel.html
Przekładka z angola, piękna robota
:D:D:D:D:D
Ten z góry przypomina mi golfa I
I chciałem się pochwalić ,że wczoraj ledwo ze szkoły wróciłem
w połowie drogi stanął mi samochód(jedna z rzeczy ,która lubi stawać
) i katalizator najprawdopodobniej do wyjebania. Piękny początek tygodnia.
Przekładka z angola, piękna robota
Ten z góry przypomina mi golfa I
I chciałem się pochwalić ,że wczoraj ledwo ze szkoły wróciłem
Człowiek banda
Samochody, samochody...
ha zdalem za pierwszym razem !: p