Mappack na 4rta kolejkę :P
Niestety Peja zabił Reda więc Ja , wasz przewspaniały h0luś muszę napisać tego newsa odnosnie mapek na 4rta kolejkę ale pamiętajcie ,że jakby co to Ordon dał mi linka , ja ich nie wybierałem !:P
http://www.speedyshare.com/896749319.html
http://www.speedyshare.com/896749319.html
Hmm... Najgorszy mappack w tej edycji. Przynajmniej trasa Kamilosa troszke ratuje. Powodzenia w trenieniu :*
Traski są świetne! Kamilosa na razie jechałem i Hubiego, i powiem, że taki powinien być poziom mapek na PL! Są momenty bardzo ciężkie, masa zakrętów, a nie (wybacz Mixer) Speedtrack z jednym trudnym zakrętem, bo słup jest, o ;p Jak dla mnie najlepszy na razie mappack, zobaczę jeszcze Mixera, jak zrobił multi ;p
wiem, ze moje mapy nie sa do konca udane, nawet mi się nie podobaja przy blizszym poznaniu. na pl9 będą już bardziej techniczne 
poza tym pozostałe dwie mapy z tej kolejki sa calkiem calkiem ;p
poza tym pozostałe dwie mapy z tej kolejki sa calkiem calkiem ;p
Lepiej szukaj cutuff niz rob mapy, taka moja rada, ten multilap w tym mappaku jest speednadeo D-01 tak bym nazwal twoja mape, zero technicznosci ;d kamilos rox! hubi tez może być
Trasa Mixera nie byłaby taka zła gdyby miała jedno okrążenie mniej...
Czy wy ocipieliście, żeby dać trasę, którą się jedzie 1:45?!
Dużo osób narzekało na długość mapki Szyny to dostaliśmy trasę jeszcze dłuższą... to jest żal totalny. Powodzenia dla tych, którzy będą trenować tę mapkę...
Reszta nawet ok.
Czy wy ocipieliście, żeby dać trasę, którą się jedzie 1:45?!
Dużo osób narzekało na długość mapki Szyny to dostaliśmy trasę jeszcze dłuższą... to jest żal totalny. Powodzenia dla tych, którzy będą trenować tę mapkę...
Reszta nawet ok.

multi powinno miec z 1m30s, wiec jeszcze nie ma tragedii takiej ;p
ja niestety bez pada dobrze nie ocenie trasek, ale już na klawiaturze i po ukladzie trasy widze, ze na trasce hubiego moga wystepowac no-drifty, wszystko z powodu zbyt dlugich prostych dojazdowych do niektorych zakretow, a ze jeszcze wszystko na pochylym - tendencje do no driftu sa. Jednak trasa sama w sobie jest tym czym być powinna, poziom trudnosci jest odpowiedni. To samo o mapce kamilosa, niezla trasa.
mixer, widze ze jesteś tez samokrytyczny i ze na PL9 bez kitu będą trasy miodzio! Potrafisz kombinowac z ciekawymi kombinacjami, czekam na zajebiste trasy. Jak będę próbował zorganizowac NUPZ (najbardziej utalentowany polski zespół jakby co ;p) to wale do Ciebie na pewno z prosba o traske ;p
ja niestety bez pada dobrze nie ocenie trasek, ale już na klawiaturze i po ukladzie trasy widze, ze na trasce hubiego moga wystepowac no-drifty, wszystko z powodu zbyt dlugich prostych dojazdowych do niektorych zakretow, a ze jeszcze wszystko na pochylym - tendencje do no driftu sa. Jednak trasa sama w sobie jest tym czym być powinna, poziom trudnosci jest odpowiedni. To samo o mapce kamilosa, niezla trasa.
mixer, widze ze jesteś tez samokrytyczny i ze na PL9 bez kitu będą trasy miodzio! Potrafisz kombinowac z ciekawymi kombinacjami, czekam na zajebiste trasy. Jak będę próbował zorganizowac NUPZ (najbardziej utalentowany polski zespół jakby co ;p) to wale do Ciebie na pewno z prosba o traske ;p
bez zakladania nowego topicu - postawilem rankingowy (60k-90k) serwer z mapami pl8. mapy oczywiście aktualne na dana kolejke. liczba slotow: 12, ilosc spectatorow: 8. tryb: rundy (zawsze). maksymalna ilosc punktów: 51, dystrybucja punktów: 10,6,4,3,2,1. ilosc warm-up'ow: 1, plugin z kolejkowaniem na serwerze + wyrzucanie 4 najgorszych graczy co mape (oczywiście gdy serwer jest pelny i sa spectatorzy). wiec zapraszam na serwer, niestety trzeba dobic sobie do 60k punktów ten kto nie ma ;p nazwa: Polish League 8 90k, lokalizacja w grze: Poland->Dolnoslaskie. wszelkie sugestie co do ustawien serwera proszę kierowac raczej na pm zeby off-topu tutaj nie robić. pozdrawiam.
-
antolinek11
- Jeździ konno
kamilosc ratuja ten mappack..jakas porazka ale trenic i treninic;):D A np mixerjest szybki a nie ze tutaj trsy niewidacjakies dziury.. to nie to co powinno się szukac:). Prosta trasa z zkretami ewentualnie z jakas niespdozianka.. tak mi się wydaje ..ktos popiera?:)
Była jedna i to dobra, ale niestety zaszło nieporozumienie i poszła się paść
Ale wysłałem 2 wiec jeszcze jest szansa 

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Dla mnie czyli początkującego mapy mixera sa w sam raz:P
Powodzenia
Powodzenia
'Fate rarely calls upon us at a moment of our choosing' - Optimus Prime