1 pytanie 1 odpowiedz - macie problem, piszcie tutaj
Ech, ten postęp techniczny. Rzeczywiście, dzięki ;]
-
antolinek11
- Jeździ konno
Mam pytanie.zacząłem grać od wczoraj zainstalowalem ale pisze ze niemam kontaktu z siecia.. czy coś tego typu..czemu? ..trzeba zalozyc jakieś konto czy coś tego typu? pomozcie bo chce grać z ludźmi
a narazie mogę se pojeździć i robić wyniki trasy i zdobywacmedale na pojedynczym graczu.;/
proszę o szybka odpowiedz
1. Sprawdz czy masz net podlaczony (jeśli nerwostrada/livebox to reset powinien pomoc
).
2. Tak trzeba miec konto.
2. Tak trzeba miec konto.

-
antolinek11
- Jeździ konno
dzięki za pomoc a jak zalozyc to konto;) to jzu bym był w niebo wziety
:D:)
Jak odpalasz świeżą grę to masz żeby podać kraj-województwo-maila-login i hasło.To wszystko jak nie masz konta i wcześniej masz pytanie czy masz już konto? klikasz w stwórz nowe konto i pózniej tak jak pisałem wyżej.Chyba potrafisz czytać a to skomplikowane nie jest.
-
antolinek11
- Jeździ konno
a ja chyba niemialem takiego jak odpalam gre wyskakuje na pcozatku ramka..tamgraj aktualizacja wyjscie pomoc i konfigurcja...jak wduszam graj ...to wlacza się gra i wyskakuje mi w srodku gry ze niemam polaczenia z netemi kontniemam...niemam nic do wpisywania;/
Wylacz zapore albo antyvira bo coś Ci blokuje.Pisz tez spokojniej i jasniej bo ciężko jakiś translator wyszukac na to co napisales.
Koleżanka ma taki problem, że prawie za każdym razem gdy jedzie pojawia się jej taki komunikat : "niepoprawny czas gracza [...] zostanie zignorowany" czy coś w tym stylu. O co chodzi i co zrobić by to się nie powtarzało? Z góry dzięki na normalną i rzeczową odpowiedź 
ma problemy z netem, tak jest jak się ma duuuży ping
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
powiedz jej, zeby powylaczala wszystkie klienty p2p, p2m, itp. gg i inne badziewia tez. jak to nie pomoze, to trudno, za slaby net bądź komp.
Mam pytanie, jak dać Admina na serwerze hostowanym przez BULL RACING? proszę o szybką odpowiedź 
-
balaganmen
Wie ktoś jak się nazywa trasa którą zaczyna się na 42 sekundzie filmu xardas/szym ?
http://www.youtube.com/watch?v=CZxEfbG9ERk&fmt=22
Byłbym wdzięczny
http://www.youtube.com/watch?v=CZxEfbG9ERk&fmt=22
Byłbym wdzięczny

Witam, do niektórych tras dołączona jest muzyka, a że mam internet z limitem transferu raczej wolałbym żeby mi się ta muza nie ściągała, można t jakoś wyłączyć?
W konfiguracji w zakładce PeerToPeer, wyłącz locatorów.

Witam, mam prośbę, mógłby mi ktoś w skrócie wytłumaczyć jak zrobić naklejkę bez tła w DXTbmb, ewentualnie jakieś spolszczenie do tego programu też mnie ratuje. (nie mogę znaleźć).
Jeśli w tej naklejce jest czarne tło, to w zakładce Alpha wybierz Create Alpha Channel (Black), a jeśli zielony, to Create Alpha Channel (Green).

Ale fajnie : ) Nie spodziewałem się że tak łatwo z tym będzie. Dziękuje bardzo!
- Jack Bauer
- Moderator
Ja mam pytanko: Czy są tzw. maplisty z Nations? Bo trochę długo trwałoby wrzucanie tych mapek przez id na serwer. Jeżeli ktoś ma takie maplisty to niech poda adres skad można pobrać. Z góry dzięki.
-
Mały
chodzi o stare nations? jeśli tak, to proponuje sciagnac wszystkie i wrzucic je przez remote, innego sposobu nie znam.