wy****dalać.ketrik wrote:eXillado skt7: Wczytując się w twój post z przykrością muszę zauważyć, iż jesteś wybitnie czymś sfrustrowany i zdenerwowany, a twój światopogląd jest wybitnie WĄSKI. Po pierwsze, drogi kolego, nie było tutaj żadnego double posta. Po drugie próbujesz być śmieszny wprowadzając dziwne określenia typu. Z zażenowaniem na twarzy stwierdzam, że rola komika nie będzie tą najbardziej wpływową w twoim życiu. Zważywszy jednak na poziom twojej antypatii względem nas, jestem w stanie ci to wybaczyć. Niestety nie wybaczę ci NIETOLERANCJI i poddawaniu się STEREOTYPOM dotyczącym Counter Strike'a. Są normalne osoby, które grają w CSa i są takie nienormalne. Nie pozwolę obrażać siebie i wielu moich kolegów grających w tą grę tylko dlatego, że Tobie się nie chce nazywać nas po imieniu (nicku). Czy jesteśmy tak źli, że aż brzydzisz się odezwać do nas BEZPOŚREDNIO?kirlik?królik?kuirlik?
Ja za to brzydzę się twojego wysublimowanego słownictwa pod tytułem "wy****dalać". Wiem, że znajdą się tutaj normalni ludzie, którzy po przeczytaniu tego wątku będą wiedzieli, o co chodzi i jaki jest cel tej rozmowy, ale najlepszym dowodem tego, że są także osoby średnio(żeby nie powiedzieć "prawie wcale nie")inteligentne jesteś TY. Serdecznie pozdrawiam: ketrik, czyli Matias1993.
Macie podobne nicki, dla mnie jesteście ścierwami, więc się nie przyjrzałem.
Chamstwo. To jest to co łączy 90% graczy csa, jeb*** dzieciaki 13letnie wyzywające innych ludzi, i czujące się bezbronne. Chociaż nie, sorry, w necie każdy ma 22lata, trenuje 3lata sztuki walki i chodzi na siłownie.
Na tej scenie nie tolerujemy takich zachowań, chamstwo trzeba tępić, i tyle.
wy****dalać.
Moja wypowiedź w żadnym stopniu nie miała być komiczna, miała ukazać raczej obojętność, i to że mam wyjebane jak się wabisz(chodzi o to "zdanie" z w którym wymieniałem nicki). Jak dla mnie jesteście kolejnymi karaluchami, które powinno się wytępić. Aha, i bym jeszcze zapomniał. wy****dalać.