Znikające punkty LP

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Post Reply
Matti
Samochodowy prawiczek

Znikające punkty LP

Post by Matti »

Od jakiegoś czasu mam następujący problem:
np wczoraj grając w TMNF na swoim koncie miałem ok. 77 k punktów LP co dawalo rank 2800. Ku mojemu zaskoczeniu dzisiaj, po zalogowaniu się na konto okazało się, że tych punktów mam 2 k mniej czyli 75k ;/ i rank 4600. Rozumiem ze mogę spaść w ranku bo iluśtam graczy mnie mnie wyprzedzi, ale dlaczego znikają mi punkty LP? To już nie pierwsza taka sytuacja. Swego czasu mialem rank 1500 a na drugi dzień spadlo do 4000 ;/
Wie ktos w czym jest problem i co mogę zrobić?
Tomczan
Team Poland

Znikające punkty LP

Post by Tomczan »

Z niedzieli na poniedziałek Nadeo pożera LP!
zabiera lp każdemu żeby nie było sytuacji w której jeden gracz zdobędzie max lp i nikt go już nie wyprzedzi
a tak na marginesie to LP jest mało ważne chyba że chcesz szpanować :D
Image
Image
Image
Matti
Samochodowy prawiczek

Znikające punkty LP

Post by Matti »

tak, wiem że LP nie jest wykładnikiem skilla ale po prostu denerwuje mnie ciągłe znikanie tych punktów po 2 razy na tydzien, gdzie widze ze inni gracze mają rank taki jak dzień wczesniej i tylko ja mam mniej tych punktów.
Grono
Pirat drogowy

Znikające punkty LP

Post by Grono »

Matti wrote:tak, wiem że LP nie jest wykładnikiem skilla ale po prostu denerwuje mnie ciągłe znikanie tych punktów po 2 razy na tydzien, gdzie widze ze inni gracze mają rank taki jak dzień wczesniej i tylko ja mam mniej tych punktów.
kazdemu odejmuja punkty z niedzieli na poniedziałek, wiec niemoliwe ze innym nie odejmuje, no chyba ze ktos ma poniżej 50k bo chyba tylko powyzej tego progu sa punkty odejmowane
Rezys
Doświadczony driver

Znikające punkty LP

Post by Rezys »

Kiedyś było wytłumaczenie tego problemu. Jest tak że nadeo zabiera punkty lp, ponieważ ilość ludzi o danym rankingu np 1-100 musi być 1-100 a nie 1-102.
Image
Image
Post Reply

Return to “Pomoc”