Więcej nic nie czytałem... A moja matula przeczytała już chyba całą bibliotekę u nas we wsi
Książki
Książki
Leon: jeśli nie czytasz, to nie dziwi mnie to, że książka Cię nudzi
...skoro nie dajesz sobie szansy znalezienia takiej książki, która kicks ass ;D Daj sobie szansę, obczaj coś, co polecają chopaky w tym topicu, przeczytaj pierwsze 20 stron, a jak Cię nie zainteresuje, to odłożysz
Jak byłam mała to też mówiłam, że nie lubię zapiekanek, chociaż wtedy żadnej wcześniej nie jadłam ;D A potem mama mnie zmusiła i musiała mi kupić drugą 

Książki
Jak człowiek ma 7 czy 8 lat, to nie ma z czego oddawać ;D Wtedy się tylko bierze hajs i się myśli, że w portfelach rodziców pieniądze nigdy się nie kończą he he he ;D Może warto przypomnieć sobie tę strategię, jeśli uważacie, że książki są za drogie
joke 
Last edited by kyzzn on 13 November 2009, 18:30, edited 1 time in total.

Książki
Star nie debil, czytać też umie. W szczególności poleca:
1. Cała saga Wiedźmińska - Sapkowski
2. Bajki Robotów - Lem (śmiejcie się, naprawdę inteligentne są)
3. Śledztwo - Lem
4. Piękni dwudziestoletni - Hłasko
5. Moje słuszne poglądy na wszystko - Kołakowski (ciężko się go czyta, jeśli ktoś ma mały zasób słów, mimo to polecam)
6. Wahadło Foucaulta - Eco (super klimat)
7. Cała seria przygód Eberharda Mocka w Breslau - Krajewski (geniusz!)
8. III tomy Władcy Pierścieni + Hobbit + Silimarilion - Tolkien
9. Lśnienie - King
10 Te wszystkie Forsyth, Barker, Clancy, Brown itd itp. Ich wrzucam do jednego wora, bo według mnie piszą dobrze, ale to takie dobre do "poczytania se".
1. Cała saga Wiedźmińska - Sapkowski
2. Bajki Robotów - Lem (śmiejcie się, naprawdę inteligentne są)
3. Śledztwo - Lem
4. Piękni dwudziestoletni - Hłasko
5. Moje słuszne poglądy na wszystko - Kołakowski (ciężko się go czyta, jeśli ktoś ma mały zasób słów, mimo to polecam)
6. Wahadło Foucaulta - Eco (super klimat)
7. Cała seria przygód Eberharda Mocka w Breslau - Krajewski (geniusz!)
8. III tomy Władcy Pierścieni + Hobbit + Silimarilion - Tolkien
9. Lśnienie - King
10 Te wszystkie Forsyth, Barker, Clancy, Brown itd itp. Ich wrzucam do jednego wora, bo według mnie piszą dobrze, ale to takie dobre do "poczytania se".