Tak więc dziękuję wszystkim za opinie, przynajmniej na dzisiaj

Parę słów ode mnie zanim pójdę do łóżka leczyć grypę:
wszyscy daliście nam do myślenia na temat naszej wokalistki i niewątpliwie to dość mocno nas zbiło z tropu, bo nie sądziliśmy, że będzie to najsłabszym punktem całości. Jednakże tyle podobnych opinii mówi samo za się i nie zamierzamy zostawić tego w spokoju. Pisałem, że ciężko byłoby znaleźć kogoś innego na wokal, ale jednak rzeczywistość pokazała, że czasami ktoś mieszka w tym samym bloku co gitarzysta... Spróbujemy zatrudnić kolegę jako klawiszowca - wokalistę i może przy takim połączeniu całość nabierze pełni i jaj, które chcemy osiągnąć(na początku istnienia zespołu występowały u nas klawisze). Wokalistkę natomiast będziemy starać się ośmielić do większego popisu i mam nadzieję, że parę występów przed większą publicznością wspomoże nas w tym działaniu. Cieszę się, że przynajmniej część muzyczna spotkała się z dobrym odbiorem i mam nadzieję, że uda się nam podwyższyć ten poziom. Dzięki jeszcze raz
@Egzegezy
Mastering niestety jest jaki jest, bo nagranie wykonaliśmy za tak śmieszne pieniądze, że jakość jest po prostu wspaniała biorąc to pod uwagę. Niestety tak jak wcześniej pisałem - kasa kasa i kasa, to coś czego nie mamy, więc kombinujemy jak możemy

Następnym razem na pewno zainwestujemy w coś konkretniejszego.