3 liga
3 liga
Ja jedynie nie rozumiem oburzenia tym, że xx2 przegrało z unforseen. boty tez wygrały i co? jak widać 3 liga jak jest nieoficjalna po prostu nie działa. bo wszyscy to maja w d*pie. po za unforseen, które treni 20 godzin dziennie z tego co widzę na serwerach.
-
mariuszosw
- Jeździ konno
3 liga
Twarogi Polskie - Unforseen 3:0 ( 21 : 2 ) ( 7:0 7:0 7:2 )
dzięki za mecz
dzięki za mecz
Kosz to poezja, Streetball finezja, wsad radością ten sport miłością.
3 liga
Wyniki 4 kolejki
Twarogi Polskie - Unforseen 3-0 (21-2: 7-0, 7-0, 7-2)
X-Treme X-Tea II - ReDeN 3-0 (21-0: w.o.)
Bot Boys - czekało
Tabela:

Mecze - ilość meczów rozegranych // P - liczba punktyów // M - liczba wygranych map // MPZ - Małe punkty zyskane // MPS - małe punkty stracone // SMP - Stosunek małych punktów.
Oświadczenie Bilusia
Do wcześniejszych tabeli wkradł się mały błąd wynikający z tego iż nie doczytałem regulaminu bądź został błędzie przeze mnie zinterpretowany. Tak czy inaczej - na pozycję w tabeli przy remisie dużych punktów nie mają wpływu Małe punkty zyskane (jak to wcześniej robiłem), ale Stosunek małych punktów (zyskanych - straconych). Może to pozmieniać trochę sytuację końcową. Za problemy przepraszam.
Kolejka 5: 20-22.11
X-Treme X-Tea II - Twarogi Polskie
Unforseen - Bot Boys
Mappack: [Download]
PL8-Jarecki-B1
PL8-Analogic
PL8-Morage
//Proszę moderację o zaktualizowanie UPDATE w pierwszym poście (wystarczy zamienić)
Bot Boys - czekało
Tabela:

Mecze - ilość meczów rozegranych // P - liczba punktyów // M - liczba wygranych map // MPZ - Małe punkty zyskane // MPS - małe punkty stracone // SMP - Stosunek małych punktów.
Oświadczenie Bilusia
Do wcześniejszych tabeli wkradł się mały błąd wynikający z tego iż nie doczytałem regulaminu bądź został błędzie przeze mnie zinterpretowany. Tak czy inaczej - na pozycję w tabeli przy remisie dużych punktów nie mają wpływu Małe punkty zyskane (jak to wcześniej robiłem), ale Stosunek małych punktów (zyskanych - straconych). Może to pozmieniać trochę sytuację końcową. Za problemy przepraszam.
Kolejka 5: 20-22.11
X-Treme X-Tea II - Twarogi Polskie
Unforseen - Bot Boys
Mappack: [Download]
PL8-Jarecki-B1
PL8-Analogic
PL8-Morage
//Proszę moderację o zaktualizowanie UPDATE w pierwszym poście (wystarczy zamienić)
Code: Select all
Tutaj będą się pojawiały wyniki każdej kolejki, oraz aktualna tabela.
[b]I kolejka: 24.10-25.10[/b]
X-Treme X-Tea II - czekało
Bot Boys - Twarogi Polskie 2-1 (18-13: 7-5, 7-1, 4-7)
Unforseen - ReDeN 3-0 (w.o.)
[b]II kolejka: 31-10-2.11[/b]
X-Treme X-Tea II - Bot Boys 1-2 (12-16: 1-7, 4-7, 7-2)
Twarogi Polskie - ReDeN 3-0 (w.o.)
Unforseen - czekało
[b]III kolejka: 7.11-8.11[/b]
X-Treme X-Tea II - Unforseen 0-3 (6-21: 1-7, 5-7, 0-7)
Bot Boys - ReDeN 3-0 (21-0 w.o.)
Twarogi Polskie - czekało
[b]IV kolejka: 14.11-15.11[/b]
Bot Boys - czekało
Tabela:
[img]http://images43.fotosik.pl/227/31a0e55b15b447c6.jpg[/img]
Mecze - ilość meczów rozegranych // P - liczba punktyów // M - liczba wygranych map // MPZ - Małe punkty zyskane // MPS - małe punkty stracone // SMP - Stosunek małych punktów
[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
3 liga
To po co wam ta 3liga? Mi aż normalnie żal dupe ściska jak ktoś mówi, ooo, nie trenowaliśmy, noob fight, najśmieszniejsze jest to, że teamy 1szoligowe też tak piszą...Rezys wrote:Ogólnie to mecz był epicki w naszym wykonaniu. Tak jak do meczu z XX treniliśmy tylko jedną mapę ( która i tak przegraliśmy), to tutaj nie treniliśmy żadnej O.o
Do wszystkich:
Good Game All.; ]
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
3 liga
Wyniki 5 kolejki
X-Treme X-Tea II - Twarogi Polskie 2-1 (17-11: 3-7, 7-4, 7-0)
Unforseen - Bot Boys 1-2 (14-15: 2-7, 7-1, 5-7)
Tabela:

//Proszę Słowika bądź administrację o zaktualizowanie pierwszego posta.
Tabela:

//Proszę Słowika bądź administrację o zaktualizowanie pierwszego posta.
Code: Select all
Tutaj będą się pojawiały wyniki każdej kolejki, oraz aktualna tabela.
[b]I kolejka: 24.10-25.10[/b]
X-Treme X-Tea II - czekało
Bot Boys - Twarogi Polskie 2-1 (18-13: 7-5, 7-1, 4-7)
Unforseen - ReDeN 3-0 (w.o.)
[b]II kolejka: 31-10-2.11[/b]
X-Treme X-Tea II - Bot Boys 1-2 (12-16: 1-7, 4-7, 7-2)
Twarogi Polskie - ReDeN 3-0 (w.o.)
Unforseen - czekało
[b]III kolejka: 7.11-8.11[/b]
X-Treme X-Tea II - Unforseen 0-3 (6-21: 1-7, 5-7, 0-7)
Bot Boys - ReDeN 3-0 (21-0 w.o.)
Twarogi Polskie - czekało
[b]IV kolejka: 14.11-15.11[/b]
X-Treme X-Tea II - ReDeN 3-0 (21-0: dyskwalifikacja)
Bot Boys - czekało
[b]V kolejka: 21-22.11[/b]
ReDeN - dyskwalifikacja
Tabela:
[img]http://images50.fotosik.pl/230/483d0db95a8c00a6.jpg[/img]
Mecze - ilość meczów rozegranych // P - liczba punktyów // M - liczba wygranych map // MPZ - Małe punkty zyskane // MPS - małe punkty stracone // SMP - Stosunek małych punktów
[4 more]
[...?]
3 liga
skt7 wrote:To po co wam ta 3liga? Mi aż normalnie żal dupe ściska jak ktoś mówi, ooo, nie trenowaliśmy, noob fight, najśmieszniejsze jest to, że teamy 1szoligowe też tak piszą...Rezys wrote:Ogólnie to mecz był epicki w naszym wykonaniu. Tak jak do meczu z XX treniliśmy tylko jedną mapę ( która i tak przegraliśmy), to tutaj nie treniliśmy żadnej O.o
Do wszystkich:
Good Game All.; ]
Po co nam 3 liga? Fakt treniliśmy ale wcześniej. A może teraz napisałem zbyt ogólnie, ponieważ to ja nie treniłem z racji braku czasu O.o. Poznawałem trasy najczęściej w sobote wieczorem lub 3 godziny przed meczem. W tygodniu czasu nie mam na gre.
-
Cm0k!_w_KrQk!!
- Jeździ konno
3 liga
Ehh.. a nie lepiej wam za rok zrobić to jakoś lepiej ?? 1 serwer na który może wejść każdy zapisany team (hasło)
Sędziowie itp.
I może stworzenie 3ligi (na stałe i oficjalnie), noi tak aby nie obciążać osób które sterują 1 i 2 ligą. Aha i z ekipami które nie będą olewały ?? bo jak widać reden olało całkowicie...
Sędziowie itp.
I może stworzenie 3ligi (na stałe i oficjalnie), noi tak aby nie obciążać osób które sterują 1 i 2 ligą. Aha i z ekipami które nie będą olewały ?? bo jak widać reden olało całkowicie...
3 liga
Ciekaw jestem ile teamów szczerze może powiedzieć, że treniło na każdy mecz...
/nie chodzi mi tylko o 3lige.
/nie chodzi mi tylko o 3lige.
Człowiek banda
3 liga
1) Za rok?Cm0k!_w_KrQk!! wrote:Ehh.. a nie lepiej wam za rok zrobić to jakoś lepiej ?? 1 serwer na który może wejść każdy zapisany team (hasło)
Sędziowie itp.
2) 3 liga była organizowana na szybko, ponieważ w momencie skończenia kwalifikacji dopiero się dowiedzieliśmy że takowej nie będzie. Administracja PL8 stwierdziła że nie opłaca się robić 3 ligi dla tych paru niepewnych teamów.
I miała rację.

[4 more]
[...?]