Szukam Teamu, Reżuś, pf_rezy

Jeżeli poszukujesz klanu, załóż tutaj temat
Post Reply
Rezys
Doświadczony driver

Post by Rezys »

Witam. Może ktoś mnie znać lub nie. Oto moja historia.

Trackmanie poznałem w bodajże 2007 roku. Gra zaciekawiła mnie wymyślnymi trasami lecz dość szybko TMN opuściłem, ponieważ nie chciałem grać na internecie a trasy Nadeo w TMN mnie znudziły. Po roku usłyszałem, że pojawiła się nowa wersja TMN - TMNF. Ściągnąłem, zacząłem grać, lecz szybko przestałem, gdyż zaczął się wysyp turniejów w CoD4. Minął następny rok i CoD4, jako platforma turniejowa, przestał mieć dla mnie znaczenie. Tak więc powróciłem do TMNF'a, z którym miałem styczność tuż po wypuszczeniu go. Zacząłem grać od nowa. Dowiedziałem się, na jakich trasach grać, aby móc dostać się do poważnego teamu. Wszedłem na serwer D-Link PGS i tak oto zakochałem się w techach. Miałem szczęście, że niedługo później powstała szkółka Exiliado. Spędziłem w niej niecały ( o ile dobrze pamiętam) miesiąc, nauczyłem się driftować oraz ustalać swój własny tor jazdy. Niestety moja przygoda z tym teamem zakończyła się dość szybko. Jednak krążąc po serwerach, natrafiłem na Bad Boys JarOo oraz gracza teamu Creative. Creative widząc, że w krótkim czasie potrafię uzyskać średni czas, postanowiło dać mi szansę i zagrać u nich w teamie. Jednak ofertę odrzuciłem. Dołączyłem do Bad Boys, w którym spodobała mi się atmosfera. Nie zawiodłem się. Szybko polepszyłem swoje czasy, dzięki czemu dostałem miano " największego noob bota" w Bad Boys'ach. Rozegrałem kilka meczów i wyskoczyło nam PL8. Niestety Bad Boys ( już jako Bot Boys) wpadło do 3 ligi, która później wygrali. Rozpoczęło się STC i niestety. Straciłem czas na grę i w żadnym meczu nie grałem ani nie trenowałem. Niestety tak często jest przed świętami. Więc odszedłem z Bot Boys. A teraz... przybyłem w poszukiwaniu nowej drużyny. : D

Coś o mnie:
login: pf_rezy
Nick: Reży albo Reżuś
Wiek: 15 lat oraz duuużo miesięcy ( w lutym urodziny szesnaste)
Hobby: Książki, Muzyka ( nie takie, że tylko słucham), tworzenie techów w TM.
Jak długo gram w TM'a: Liczę czas od dołączenia do szkółki Exiliado więc 5 miesięcy.
Poprzednie teamy: Exo2, BadBoys/BotBoys

Przykładowe czasy (niestety podam czasy z map które pamiętam, ponieważ straciłem przy formacie replaye ;x):

ESL - Hockolicious : 54.95
ESL - Dominhead : 57.58
PL8 - Maxer : 59.21
PL8 - Flavus : 52.90
Rezy's Soul Tech : 57.21

Jakieś 2 godziny temu zacząłem grać na NC5/STC6 - Maxil - C . Jak narazie czas: 56.64 ale idzie niżej. : D

PS Przepraszam za wypociny : *
Last edited by Rezys on 12 December 2009, 4:21, edited 1 time in total.
Image
Image
Maybe.
Pirat drogowy

Re: Szukam Teamu, Reżuś, pf_rezy

Post by Maybe. »

Rezys wrote:Rozpoczęło się STC i niestety. Straciłem czas na grę i w żadnym meczu nie grałem ani nie trenowałem. Niestety tak często jest przed świętami. Więc odszedłem z Bot Boys. A teraz... przybyłem w poszukiwaniu nowej drużyny. : D
Oświećcie mnie, bo nie rozumiem :D STC trwa nadal, nadal jest czas przed świętami w którym Ty straciłeś czas na grę i z tego powodu odszedłeś i w tym samym czasie szukasz nowego teamu.. hm.. po co? :D

Edyta: No, teraz to wygląda lepiej :D Powodzenia.
Last edited by Maybe. on 12 December 2009, 0:37, edited 2 times in total.
Rezys
Doświadczony driver

Post by Rezys »

Możliwe, że troszkę nie zrozumiale napisałem.

Chodzi o to, że nie miałem czasu przez pierwsze 2 kolejki, po których odszedłem z Bot Boys. 2/3 tygodnie przed świętami to dla mnie zapracowany okres. Koniec sezonu ( na śluby( nie jestem jeszcze fotografem lecz pomocnikiem fotografa. nabieram doświadczenia)) i wszystkie ostatnie terminy trzeba załatwiać. No i nauka ( szlifowanie ocen itp.) . Lecz to tylko jeden powód.

Drugi powód mojego odejścia: myślę, że potrafię jeździć na tyle dobrze aby załapać się do jakiegoś drugoligowego teamu. Takie mam ambicje po prostu.

Jeśli chodzi o ten czas. Już wszystko załatwione i koniec roboty.
Image
Image
dbxdb
Jeździ konno

Post by dbxdb »

www.narteam.pl

(Dodano 12 grudnia 2009, 9:53)
nie wiem jak u nas z rekrutacją ale zobaczymy ;p
Image
ksdfan
Doświadczony driver

Post by ksdfan »

www.nezalezn.pl.tl zapraszam do ńp :)
Image
Rafallo
Team Poland

Post by Rafallo »

Cześć,

nie będę się w każdym temacie powtarzał co xst oferuje, w każdym razie zapraszam Cię do nas. Czasy masz ładne, więc łatwo sobie poradzisz z naszą trasą rekrutacyjną - http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 34898#auto
Wymagany czas : 1:09:50.
Trochę się rozpisałeś, i dobrze, z tego wnioskuję, że jesteś rozgadany, i na pewno będziesz się wypowiadał dużo na forum ;). W skrócie co oferujemy to dwa serwery, serwer ts, dobrą atmosferę. Czego wymagamy? Aktywności w grze i forum, no i budowania naszej atmosferki.;p

Strona : http://xs-team.pl/index.php

Pozdro.
Image
Image
Rezys
Doświadczony driver

Post by Rezys »

Nieaktualne. : D :x
Image
Image
OrdonekQ7
Moderator

Post by OrdonekQ7 »

gdzie dołaczyłes? ;d
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Outsid3r
Pirat drogowy

Post by Outsid3r »

nar ;p
Image
Image
dbxdb
Jeździ konno

Post by dbxdb »

OrdonekQ7 wrote:gdzie dołaczyłes? ;d
do was raczej by się nie dostał a H5F I KD mieliście fuzje?
Image
Mały
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Mały »

h5f to tylko gaming, kd to prawdziwa nazwa teamu.
Image
Image
Image
Post Reply

Return to “Szukam klanu”