I na ch** na mnie krzyczysz k**wa co? Wpierdol? Mam Ci Pudziana zrobić?szopek wrote:kur** przeciez nie mowie ze zle kopal, bo musi miec petarde w nodze. Tylko mowie ze mi to przypominalo napierdalanke na imprezie tyle, takie mam zdanie , chyba mogę nie ?
Walka wieczoru w necie ?
Walka wieczoru w necie ?

Walka wieczoru w necie ?
szybciej biegam od najmanaStaR wrote:I na ch** na mnie krzyczysz kur** co? Wpierdol? Mam Ci Pudziana zrobić?szopek wrote:kur** przeciez nie mowie ze zle kopal, bo musi miec petarde w nodze. Tylko mowie ze mi to przypominalo napierdalanke na imprezie tyle, takie mam zdanie , chyba mogę nie ?
Walka wieczoru w necie ?
walić technikę, takie walki są ciekawe, nie ciągną się jakieś g*wno, którego nie chce się oglądać ;P
Walka wieczoru w necie ?

mister kratka z browarkiem
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Walka wieczoru w necie ?
Dla mnie to pi***olenie. Ujmujecie mu zwycistwo tylko dlatego, ze było dzięki sile a nie technice. Wygryana to wygrana i nic tego nie zmieni. Co z tego ze na swiecie jest w uj lepszych technicznie zawodnikow od Pudziana. Dostali by łomot i tyle z tej techniki by mieli...
A czy z Nastula dostal by takie baty? Nastula by chciał prowadzic walke w parterze i liczyl na jakąś dzwignie lub duszenie. Tyle ze przytrzymać takiego "koksa" jak Pudzian nie było by mu za łatwo, nawet jakby już dobrze zlapał
A tu jescze coś takiego
http://www.break.com/index/mma-submissi ... year2.html
A czy z Nastula dostal by takie baty? Nastula by chciał prowadzic walke w parterze i liczyl na jakąś dzwignie lub duszenie. Tyle ze przytrzymać takiego "koksa" jak Pudzian nie było by mu za łatwo, nawet jakby już dobrze zlapał
A tu jescze coś takiego
http://www.break.com/index/mma-submissi ... year2.html
Walka wieczoru w necie ?
KURW** ten w białych spodenkach udusił tamtego drugiego nogami... Technikę ma podobna do BOA dusiciela ;p
ps:
Mam pytanie do osób bardziej obeznanych w tym sporcie. Odnosząc się do filmiku który wstawił tu Kiszonka, ten rusek pod koniec walki założył czarnemu ta dźwignie i wiadomo to już był koniec nie dało rady nic zrobić ale gdyby złapał w ten sposób pudziana który ma chyba biceps 55cm w obwodzie i silę konia... nie dałyby rady tamtego po prostu odepchnąć
?
ps:
Mam pytanie do osób bardziej obeznanych w tym sporcie. Odnosząc się do filmiku który wstawił tu Kiszonka, ten rusek pod koniec walki założył czarnemu ta dźwignie i wiadomo to już był koniec nie dało rady nic zrobić ale gdyby złapał w ten sposób pudziana który ma chyba biceps 55cm w obwodzie i silę konia... nie dałyby rady tamtego po prostu odepchnąć
Walka wieczoru w necie ?
wszystko jest mozliwe ;p
tmpl://www.youtube.com/watch?v=gSO3jr_Uono
wydaje mi się ze dopoki pudzian nie nabierze doswiadczenia to mialbym z tym wielki problem, trzeba chlodno patrzec na ta walke z najmanej bo on po prostu z dygal, doswiadczony zawodnik mma bronil by się w parterze, on zas jak tchorz nie zrobil zadnego ruchu..
tmpl://www.youtube.com/watch?v=gSO3jr_Uono
wydaje mi się ze dopoki pudzian nie nabierze doswiadczenia to mialbym z tym wielki problem, trzeba chlodno patrzec na ta walke z najmanej bo on po prostu z dygal, doswiadczony zawodnik mma bronil by się w parterze, on zas jak tchorz nie zrobil zadnego ruchu..

Walka wieczoru w necie ?
od paru lat moim idolem jest ten Grek
http://www.youtube.com/watch?v=eUcinq1xxes
zachecam do zobaczenia, walczyl kiedyś w mma, teraz już k1. naprawdę niepozorny na to co wyprawia w ringu, ocencie sami
http://www.youtube.com/watch?v=eUcinq1xxes
zachecam do zobaczenia, walczyl kiedyś w mma, teraz już k1. naprawdę niepozorny na to co wyprawia w ringu, ocencie sami
Walka wieczoru w necie ?
hehe ja nie sadze ze jestem znawca, mowie co uważam.. lubię sobie pooglądać a robię to od kilku lat..dla mnie znawcami w tej dziedzinie są tylko Ci którzy są najbliżej zawodników bądź sami zawodnicy reszta to może .. bo jak nie spróbujesz to nie wiesz na czym to tak naprawdę polega..