Skoro to brak neta to zwracam honor ;phack wrote:Baser, Diav3l nie ma najczęsciej w ogóle neta wieczorami, więc ogólnie lipa jest z tym aspektem...baserone wrote:Ale rozpierdol w tej reprze. Diavel trochę dales dupy z tym ze się nie stawiles bez slowa o tym ze Cie nie będzie :/
Szkoda bo Diav3lek akurat by się przydał do wszystkiego
Rezygnacja
Rezygnacja
Rezygnacja
w play-offach teraz czeka nas FIN, wydaje mnie się, ze jednak sa mocniejsi trochę, niz w ostatnim roku, gdzie udalo nam się z nimi wygrac, ale walka byla w miare wyrownana.
trzeba wiec ostro potrenic i miec piec równo mocnych graczy na kazdej trasie, inaczej moga nas zaskoczyc niemilo.
w wypadku wygranej czeka RUS, tu już będzie w cholere trudne, ale w takiej dalekiej fazie turnieju nie ma już latwych przeciwnikow.
powodzenia.
trzeba wiec ostro potrenic i miec piec równo mocnych graczy na kazdej trasie, inaczej moga nas zaskoczyc niemilo.
w wypadku wygranej czeka RUS, tu już będzie w cholere trudne, ale w takiej dalekiej fazie turnieju nie ma już latwych przeciwnikow.
powodzenia.
Rezygnacja
Jakub dobrze prawi. Finlandia w tym roku będzie w cholere trudna, ten Insane i Wopz to uberboty, reszta już nie jest tak wspaniała.
Nie ma wyjścia jak się przyłożyć bo są na lekko do pokonania jak każdy z osobna da coś od siebie
O Rosje będziemy się martwić później.
Nie ma wyjścia jak się przyłożyć bo są na lekko do pokonania jak każdy z osobna da coś od siebie
O Rosje będziemy się martwić później.

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Rezygnacja
To jarecki daj dobry przykład reszcie ! Dodajcie też foxiego do repry.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
Rezygnacja
Yyyyy, to Foxy nie jest w reprezentacji? 
Bo z tego, co widziałem, widniał już z tagiem .pl.
Bo z tego, co widziałem, widniał już z tagiem .pl.
Rezygnacja
Fin przegrała ostatni mecz grupowy ze Szwecja 1:2 ale dwie pierwsze mapy 6:7 i 7:6 odpowiednio i oglądając mecz muszę przyznać że ostro zapierdalali wszyscy a więc życzę powodzenia
będę dopingował na relayu i tak co wstydu nie przyniesiecie 
Rezygnacja
Nie ma co, obok meczu Portugalia - Francja to najciekawsze spotkanie. Będzie ogień, podajcie tylko w miarę szybko datę i godzinę meczu