twoja gra przez net
twoja gra przez net
witam stworzyłem ten temat by zobaczyć ile % was gra na kurniku te rzeczy najlepsze dla mnie jest wp.pl zapraszam na http://gryonline.wp.pl/ jest bardzo fajny bilard jeszcze kurnik w , którym dla mnie są najlepsze kalambury zapraszam na http://www.kurnik.pl/
twoja gra przez net
Swego czasu byłem top1 (w pktach) na Snookerze 2004 na wp
, teraz gram tam pod nickiem *JackDaniels 
twoja gra przez net
Kiedyś ze 3 lata grałem na kurniku w kierki amerykańskie, ale odkąd są tam głównie gracze zagraniczni nie ma tam już żadnej atmosfery. Teraz sporadycznie jedynie w kierki polskie. Jak coś, to nick: kamo.
Last edited by Maybe. on 21 December 2009, 22:58, edited 1 time in total.
twoja gra przez net
Myśl podczas pisania. KAŻDY zna te strony.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
twoja gra przez net
Na kurniku grywam w gomoku. Rekord to pomarańczowy kolor i 1921 pkt. Na wp wymiatałem w starego snookera pod nickiem Diabello
Ale to było jakieś 4-5 lat temu
Możliwe, że ktoś mnie może pamiętać.

- CreativePL
- Doświadczony driver
twoja gra przez net
www.gamedesire.com regularnie pogrywam 
twoja gra przez net
na wp z 5 lat temu jak nie wiecej dopuki nie poznalem caroma gralem w bilarda i snokera na wp..
10000 rank - czyli max.. nick ^CZ0P4^ może mnie ktos kojarzyc.. pelno turniejow robilem 
twoja gra przez net
Ja grałem kiedyś w Hattricka, ciekawostką, jest że w czsach TM - poczatki TMN był klan składajacy się z graczy Hattricka 
*... i wszystko jasne.
twoja gra przez net
www.gpro.se - taki menedżer zespołu F1 :p Bardzo fajne, kumpel mnie wciągnął rok temu ponad i ciągle mnie to bawi, nawet udało mi się paru ludzi z naszej sceny wciągnąć xd
twoja gra przez net
A ja dla odmiany gram na kurniku w kanaste. kiedyś tam mialem 1700 rank 
twoja gra przez net
A przypomniało mi się, że lubiłem sobie też porzucać lotki na wp :p
twoja gra przez net
łoooo na kurniku ja w pilke gralem 2 lata
mialem nawet czerwony kolorek
nick dota
mialem nawet czerwony kolorek
nick dota

- Jack Bauer
- Moderator