Zmieńcie tytuł tematu ^^ bo jest z deczka mylący, nieprawdaż ?
...a ogólnie, tak w kwestii własnych przemyśleń... coraz gorzej widzę rekrutowanie nowych zawodników..
Z jednej strony są momenty w których na naszej polskiej scenie TM przybywa graczy, a potem są różne przestoje i nie widać nowych twarzy. Ale też nie o to mi właściwie chodzi... Chodzi mi bardziej o to, że coraz mniej graczy decyduje się na grę bardziej na poważnie... Nie wiem czy to ze względu na to,że w tej chwili jest nas dosyć sporo dobrych graczy... w każdym klanie prawie całe drużyny są tzw. botami i teraz, można pomyśleć, że albo nowi zapaleni gracze nie decydują się na szlifowanie jazdy ze względu na powyższe wymienione powody, albo po prostu... może już takich nowych graczy na poziomie nie zobaczymy...? Szczerze to wchodzę ostatnio na serwerki, przypatrując się troszkę graczom i jak na razie nie widzę potencjalnych przyszłych botów ^^... ale być może jest to tylko... tak to nazwałem przestój.
W każdym razie, nie wiem czy obecnie można oczekiwać, czy ktoś rzeczywiście zdecyduje się na poważne granie w MG albo w zwykłym team'ie. Shadow tam zdobywa nowych graczy i rzeczywiście mogę się mylić w swoich spostrzeżeniach, ale mam nadzieje, że zauważy jakiś dobrych graczy, którzy wspomogą naszą i nie tylko naszą drużynę ale i scenę trackmanii na kolejny rok !.
Jakby nie było ludzie przychodzą i odchodzą, grają i przestają grać... A i może nie być tak kolorowo... a może i będzie odwrotnie... ? Może wcale nie ma czym się martwić ;>?
Z góry bardzo zachęcam do próby dołączenia się do naszego ef ef teamu

. Nie zaszkodzi spróbować, a i może przy rekrutacjach czasem okryje się różne ciekawe talenty, o innej technice jazdy... itp.
W każdym razie, jeżeli macie możliwości i czujecie to w sobie, że naprawdę może z waszej jazdy było by coś pożytecznego na korzyść waszą i naszą, to zachęcam do spróbowania, bo to nic nie kosztuje,a może po jednej drugiej lub trzeciej rekrutacji nabierzecie wprawy i zobaczycie różnice jazdy miesiąc, dwa lub trzy miesiące temu i zastanowicie się wtedy, że to jednak jest pora albo zacząć grę troszkę bardziej na poważnie, albo zdecydować się na jedynie grę for fun.
Nie wiem czy to co napisałem ktoś przeczyta, ale czasem mam różne przemyślenia i czasem miło jest mi się z kimś tam( nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie szkła lub nvm...) podzielić tymi zdaniami.
A co do ostatniego meczu z dignitas ;D Chciałem tylko powiedzieć, że bez dobrej organizacji i zgrania nie osiągnie się za wiele... A czegoś tam brakowało jednak... Co nie zmienia faktu, że już się poprawia sytuacja i już jestem zadowolony, że coś się w dobrym kierunku dzieje !
GL HF !
Wesołych świąt i życzę żeby się wszyscy najedli potrawami jakie wam mamusie i żony przygotowały ^^