Niepowtarzalny wywiad z dziewczyną, na której leżał Brzerz!

Newsy ze strony glównej
Post Reply
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

[teaser=http://www.tmpl.info]http://img39.imageshack.us/img39/1598/logowywiadmeg.jpg[/teaser]Łohoho, już chyba tylko nieliczne osobniki pamiętają, co się tam wtedy działo :D

Niestety, e-miłość pomiędzy Madzialeną "Meg" Pastuszak oraz Dawidem "Brzerz-jeż" Dorociakiem nie przetrwała próby czasu. Ale do rzeczy. Na stronie BVG ukazała się arcy-ciekawa rozmowa z jedyną przedstawicielka płci żeńskiej w zespole "laleczek". Pech chciał, że jest to zawodniczka TrackManii i muszę marnować mój cenny czas na takie newsy.

W wywiadzie dowiadujemy się o wszystkich najbliższych sercu Magdaleny osobach, jej zainteresowaniach (a właściwie ich braku) oraz marzeniach na przyszłość (również tę najbliższą!). Co ciekawe, najczęściej pojawiającym się słowem w całym wywiadzie jest "Fefan", osobnik ten pojawił się tam aż ośmiokrotnie. A o mnie to już k**wa nie wspomnieli.

Całość znajdziecie pod tym adresem.
volkzz
Jeździ konno

Post by volkzz »

Super ważny news dla sceny... :P
Psik
Pirat drogowy

Post by Psik »

xD cicho tam up...

a ten czy was też denerwuje ten redaktor ??
Dlaczego Ci się znudziło? Granie to przecież fajna sprawa, nawet wtedy, kiedy musisz obsługiwać zaledwie 4 przycisków podczas całego meczu.
gdyż z moich obserwacji wynika, że większości z nich do 18tki jeszcze spoooro brakuje.
Gracze TMNF we wszystkim posługują się tylko jedną dłonią...
jakby kurna nie wiedział cep że gra się 2 rękami albo padem -.-

(Dodano 22 grudnia 2009, 21:18)
nie wiem może za bardzo się czepiam ale denerwuje takie atakowanie TM co chwile ...

ale ogólnie wywiadzik fajny :)) goood job Meg! :oops:
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

Psikuta wrote:xD cicho tam up...

a ten czy was też denerwuje ten redaktor ??
Dlaczego Ci się znudziło? Granie to przecież fajna sprawa, nawet wtedy, kiedy musisz obsługiwać zaledwie 4 przycisków podczas całego meczu.
gdyż z moich obserwacji wynika, że większości z nich do 18tki jeszcze spoooro brakuje.
Gracze TMNF we wszystkim posługują się tylko jedną dłonią...
jakby kurna nie wiedział cep że gra się 2 rękami albo padem -.-

(Dodano 22 grudnia 2009, 21:18)
nie wiem może za bardzo się czepiam ale denerwuje takie atakowanie TM co chwile ...

ale ogólnie wywiadzik fajny :)) goood job Meg! :oops:
e tam, gadasz.

1. to mozliwa ironia, a jak nie, to przeciez prawda, ze gra się 4 przyciskami, o liczbie rak uzywanych nie było mowy.

2. prawda przeciez jak chodzi o srednia.

3. poprostu zart.

mnie raczej trochę dziwnie się wydawal ten jego styl, jakby magde podrywal i tak trochę jakby gadal z kims glupim (przyklad, ze lubi filmy komedia), ale magda ładnie mu odpowiedziala, jak np chodzilo o poezje muzyczna.

ja tam chetnie to przeczytalem.

(Dodano Wto Gru 22, 2009 9:29 pm)
edit:
także fajnie, ze nie wymyslala jakiś tam bzdet, ze co tydzien wychodzi na kluby, tylko powiedziala prawdę o sytuacji z przeprowadzeniem się do nowego miasta.

(Dodano Wto Gru 22, 2009 9:30 pm)
edit2:
admin, zepsulem forum, ratuj! O_O
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Botrex »

Wydaję się spoko dziewczyna, przyjemny wywiadzik :)
A rózowy kłaczek Fefan mnie przeraził ;x
CreativePL
Doświadczony driver

Post by CreativePL »

No wywiad calkime spoko, wreszcie zobaczylem jak wyglada Meg i Kyzzyn :)
ze co tydzien wychodzi na kluby
Do klubów a nie, na kluby :P
Image
Image
Abszt
Pirat drogowy

Post by Abszt »

Redaktor przeprowadzający wywiad - beznadziejny. Mam do takich uraz po spotkaniu z profesorem Normanem Daviesem gdzie był też podobny typ zadający pytania: Zanim zadał pytanie mówił to i tamto, chwaląc się swoją wiedzą, co było zupełnie niepotrzebne i ludzie za mną słusznie szeptali aby się typ zamknął. Tutaj typozol nie chwali się swoją wiedzą, ale samym sobą. To jedyny minus wywiadu. :)
chybeck
Pirat drogowy

Post by chybeck »

CreativePL wrote:No wywiad calkime spoko, wreszcie zobaczylem jak wyglada Meg i Kyzzyn :)
ze co tydzien wychodzi na kluby
Do klubów a nie, na kluby :P
fota Meg+Kyzzn by chybeck :) uprasza się też o wrzucenie zdjęcia Lewego z dowodu, wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :D
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Super wywiad i promocja sceny, miło się czytało, Blade faktycznie zaniżał trochę poziom, ale nadrabiałaś ;)

btw.
tmpl://www.youtube.com/watch?v=fav_vXiNSGI
Magda !!! Jakub twierdził że to jest słabe ... no aghhh ...
*... i wszystko jasne.
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

fuck, ten btw trochę mi się wymsknął spod kontroli ... nie wiem która część mojej wypowiedzi jest btw. w tym momencie :P
*... i wszystko jasne.
Psik
Pirat drogowy

Post by Psik »

Ja wiem Jakub że to tak na żarty itd. ale właśnie to jak to pisze raczej fajnie się nie czyta ... :E
za to odpowiedzi Madziii... super :D
Maybe.
Pirat drogowy

Post by Maybe. »

Niby się przyjemnie czytało, ale ni to pozytywny ni to negatywny artykuł wyszedł moim zdaniem. Gdyby mój ojciec rozmawiał godzinami z jakąś nastką na gadu to bym go chyba drugie tyle godzin wyśmiewał :pp Dlatego obraz jaki stworzył mi ten artykuł jest taki, że internet(tm) > life. Nasunęło mi się pytanie czy to nie przez TM straciłaś chłopaka? ^^ Wszak przyznacie chyba, że niewiele osób zaakceptowałoby takie relacje swoich dziewczyn z innymi chłopakami? ;) W ogóle dla mnie tacy "przyjaciele" dziewczyn to największe pasożyty :d Narażam się pewnie sporej części z was ale mówię to tylko jako neutralny obserwator, bo ja się tu emocjonalnie nie angażuję, a trochę szczerości nikomu nie zaszkodzi ;)
Botrex

Post by Botrex »

JB na 100%, tylko Redtube może nas sądzić.

:D
Meg
Furious Admin

Post by Meg »

Maybe, to o chłopaku to tak jakby cholernie nie Twoja sprawa. :P Tak samo to czy moi znajomi to "pasożyty" i to jak spędzam swój czas. :)
Fefan

Post by Fefan »

Meg* wrote:Maybe, to o chłopaku to tak jakby cholernie nie Twoja sprawa. :P Tak samo to czy moi znajomi to "pasożyty" i to jak spędzam swój czas. :)
i to ze wspominasz o mnie w praktycznie każdym pytaniu w wywiadzie tez!!!! :) Nice :)
Pyszo

Post by Pyszo »

Przesadzasz Psik, ja tam czasem gram sobie jedną ręką nawet :lol: Chociaż redaktor to oczywiście nie taki pro jak ten w "słynnym" wywiadzie ze Scooter'em Fox'em na kdteam.pl xD . (Chociaż... nie no, serio tam byłes lepszym redaktorem : P ).

Na szczęscie, mimo usilnych prób Blade'a, większość wywiadu to wypowiedzi Madzi, więc się przyjemnie czyta :P

P.S.
Nikt mnie, jako uhahanego bahatera drugiego planu ostatniego zdjęcia, nie pytał o zgode na jego umieszczenie! xD (joke ofc :P ). A korzystając z okazji to poprzyjcie mnie i powiedzcie Jakubowi, że koszulka w której jestem jest czerwona, a nie, jak stwierdził jakiś czas temu - różowa (i może jeszcze duża i włochata? :D )
Abszt
Pirat drogowy

Post by Abszt »

Pyszo wrote:Nikt mnie, jako uhahanego bahatera drugiego planu ostatniego zdjęcia, nie pytał o zgode na jego umieszczenie! xD (joke ofc :P ). A korzystając z okazji to poprzyjcie mnie i powiedzcie Jakubowi, że koszulka w której jestem jest czerwona, a nie, jak stwierdził jakiś czas temu - różowa (i może jeszcze duża i włochata? :D )
Jest różowa. Czy włochata to nie wiem, ale na różową wygląda. Może kiedyś była czerwona...
Manek

Post by Manek »

Widać że normalna dziewczyna ;) A co w obecnych czasach jest rzadkoscia. Chodze do liceum, a nawet tutaj mysle ze nie znalazlo by się kobity, która by potrafiła się w ten sposób wypowiedzieć. Z gracją, humorem, niekiedy inteligentnie xD Ogólnie podobało mi się ;)
Image
Shakur
Samochodowy prawiczek

Post by Shakur »

Fajny wywiad i fajne fotki, pierwsza mniam :)

Co do powyzszych wypowiedzi, to po prostu zazdrosc przemawia, bo ja na ten przyklad chcialbym być otoczony przez nascie pan i wcale bym się z tym zle nie czul, a wprost przeciwnie :)

Co do duzej ilosci czasu spedzanego przed kompem to kazdego jest to indywidualna sprawa i nie nalezy tego osadzac, jeden lubi spedzac czas w pubie inny w gorach a jeszcze inny przed kompem i co to za problem :)

btw Nie uznaje slowa 'no life' - za 50 lat i tak pewnie wszyscy będziemy podlaczeni do kompa na stale i nikt się z domu ruszac nie będzie :)
Post Reply

Return to “News”