1 pytanie 1 odpowiedz - macie problem, piszcie tutaj
Witam jeszcze jedno pytanko mam, mam serwer na 3it.pl wisi tam jakaś stronka, wrzuciłem tam (najpierw na wierzch, później do folderu public.html) moje autko, wszystko fajnie ale dlaczego po wklejeniu adresu w przeglądarce plik się nie ściąga? Pisze tylko że nie ma na tym serwerze pliku a takiej nazwie. Ścieżka jest prawidłowa, plik przez totalcomandera się ściąga normalnie ale przez przeglądarkę nie. Ogarnie ktoś? :)
Jak przy stawianiu serwera dać ściągnięte mapki 
Problem : Gdy wlaczam tm , probuje się zalogowac pokazuje , ze jestem już polaczony . U kumpla który ma mnie w znajomych tez pokazuje ze jestem polaczony...
Pewnie AdiemuEkwador wrote:dawałeś komuś passy do konta ?
Nie mogę skrecac w prawo trzymajac gaz.
Jak to zmienic?
Jak to zmienic?
ustaw chamulec na literkę np "z"
Jaki plik, ścieżka odpowiada za informacje na serwerze?Tzn. jak ktoś wbije żeby wyświetlało info takie jakie chcę.Bo coś się nie mogę do tego dokopać..
@Leon
/xaseco/includes/jfreu.config.php
od lini 53 do 56
/xaseco/includes/jfreu.config.php
od lini 53 do 56
//-> player join/leave messages

]1 pytanie 1 odpowiedz - macie problem, piszcie tutaj
Dzięki Pery.
Teraz ja mam pytanko, jak dodac na TMX'a map pack?

ze strony twojego profilu
Your account -> Track packs - Manage ->Upload Packs
Your account -> Track packs - Manage ->Upload Packs
dzięki VND
P/s jak ktos ma ochote przetestowac moje traski to sa do pobrania http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 45089#auto
P/s jak ktos ma ochote przetestowac moje traski to sa do pobrania http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 45089#auto

Mam mały problemik, otóż zrobiłem sobie neon do StadiumCar'a i niby wszystko ok ale po wejściu do gry powstała taka strasznie długa prosta krecha w kolorze neonu, od lewego koła. Da się coś z tym zrobić czy tak już musi być ?
chce się dowiedzieć jak dodać swoje "naklejki" tak to nazwie by podczas malowania samochodu można było je użyć:)
Poszukaj na forum, a nie na tacy chcesz wszystko.cezarroo wrote:Ja to robiłem tak: otwieram w ps, obrysowuję, daję czarne tło, zapisuję, otwieram program DXTBmp (do pobrania za free) importuję obraz, daję create new alpha channel (black) zapisuję w nowym folderze jako icon.dds i jeszcze raz jako sticker.tga folder umieszczas w program files tm, game data, painter, stickers. Z resztą było to gdzieś opisane już bo sam tego nie rozkminiłem
to jeszcze gdyby mi ktoś odpowiedział to by było git.
Mam mały problemik, otóż zrobiłem sobie neon do StadiumCar'a i niby wszystko ok ale po wejściu do gry powstała taka strasznie długa prosta krecha w kolorze neonu, od lewego koła. Da się coś z tym zrobić czy tak już musi być ?
odetnij jeden pixel od krawędzi neona pomoże 
Jak dodac obrazek lub dzwiek do media trakera ?
(Dodano 26 grudnia 2009, 20:43)
ok już nie trzeba odpisywac, domyslilem ze ze trzeb aporobic lokatory i umiescic w C:\Users\XXX\Documents\TrackMania\MediaTracker
(Dodano 26 grudnia 2009, 20:43)
ok już nie trzeba odpisywac, domyslilem ze ze trzeb aporobic lokatory i umiescic w C:\Users\XXX\Documents\TrackMania\MediaTracker

]