Pokój gracza, Pokaż gdzie grasz
Siostrze pokój ukradłeś , oj hls prezentów nie będzie... ;P
*... i wszystko jasne.
Mój pokój wygląda mniej więcej tak*

*tak to powiedziałem, gdyż zdjęcie jest zrobione z komóry W200i, więc jakość nie jest super hiper extra (wiem, podczas poprawiania zdjęć za dużo tej mediany dałem ;f)

*tak to powiedziałem, gdyż zdjęcie jest zrobione z komóry W200i, więc jakość nie jest super hiper extra (wiem, podczas poprawiania zdjęć za dużo tej mediany dałem ;f)

sp***dalać odemnei ! 
envy wrote:hls to ty już nie grasz na pralce?
Nie sprzedają już różowych pralekenvy wrote:envy wrote:hls to ty już nie grasz na pralce?
a na jej pomalowanie zabraklo rozowej farby, po uprzednim pomalowaniu kaloryferabaserone wrote:Nie sprzedają już różowych pralekenvy wrote:envy wrote:hls to ty już nie grasz na pralce?
hls zaraz będzie kontratakowal z tym swoim fioletemFefan wrote:a na jej pomalowanie zabraklo rozowej farby, po uprzednim pomalowaniu kaloryferabaserone wrote:Nie sprzedają już różowych pralekenvy wrote:envy wrote:hls to ty już nie grasz na pralce?
Ej ma ktoś moje zdjęcia jak łapie neta w internacie?
Bo nie mogę znaleźć 
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
BO TO k**wa JEST FIOLET DO CHUJA.baserone wrote:hls zaraz będzie kontratakowal z tym swoim fioletemFefan wrote:a na jej pomalowanie zabraklo rozowej farby, po uprzednim pomalowaniu kaloryferabaserone wrote:Nie sprzedają już różowych pralekenvy wrote:envy wrote:hls to ty już nie grasz na pralce?
No mieszkanie skończone (jeszcze zasłonki trzeba powiesić, ale to wymaga szycia, a mi się nie chce ;P ), trochę posprzątałem więc odświeżę temat:)

Tak naprawdę mój pokój gracza to także kuchnia, sypialnia oraz przedpokój
plus łazienka daje to całe mieszkanie, jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć to tutaj (specjalnie dla jakuba) wrzuciłem fotki:
http://www.sendspace.com/file/tclkjt
Zdjęcia robione Nokią

Tak naprawdę mój pokój gracza to także kuchnia, sypialnia oraz przedpokój
http://www.sendspace.com/file/tclkjt
Zdjęcia robione Nokią
*... i wszystko jasne.