Mężczyźni proszeni o pomoc :)
od Ciebie zawsze :*
oto wewnetrzny news z inormacyjnych zrodl FBI, CIA i MI5.
Kyzzn, aka MARTA zrobila nas wszystkich w brzoskwinie meska (nie che uzyc slowa chxx).
niby potrzebowala nasza pomoc, ale jak się akurat dowiedzialem, to ona już dawno miala prezant dla sowjego chlopaka!!
pozwole sobie na cytat, by za wielu slow nie uzywac:
"te propozycje zawsze się przydadza na przyslosc".
nie iem jak wy, ale jestem na samym dole emocionalnie.
Kyzzn, aka MARTA zrobila nas wszystkich w brzoskwinie meska (nie che uzyc slowa chxx).
niby potrzebowala nasza pomoc, ale jak się akurat dowiedzialem, to ona już dawno miala prezant dla sowjego chlopaka!!
pozwole sobie na cytat, by za wielu slow nie uzywac:
"te propozycje zawsze się przydadza na przyslosc".
nie iem jak wy, ale jestem na samym dole emocionalnie.
CO ZA DONOSICIEL!!
A wcale że nieprawda, że to się nie przydało, bo iż ponieważ dlatego że bardzo się przydało i upewniło mnie w przekonaniu, że dobrze myślę, jeśli chodzi o prezenty dla facetów. A Jakub się nie zna i w ogóle!
A wcale że nieprawda, że to się nie przydało, bo iż ponieważ dlatego że bardzo się przydało i upewniło mnie w przekonaniu, że dobrze myślę, jeśli chodzi o prezenty dla facetów. A Jakub się nie zna i w ogóle!

czuje się poprstu wykorzystany, co zawsze będziesz tlumaczyla :/kyzzn wrote:CO ZA DONOSICIEL!!

MARTA TY OSZUSTKO !kyzzn wrote:A ja taka miła dla Ciebie jestem! A Ty tu jakieś insynuacje i donosicielstwo uprawiasz
ŁOBUZIE! I to w czasie Świąt! Niedobry ;D
- CreativePL
- Doświadczony driver
O ja Marta jak moglas jesteśmy zdegustowani i zarazem zniesmaczeni twoja postawa
PS. i co kupilas wreszcie?
PS. i co kupilas wreszcie?

Szopiński za to wstydził się pisać w topicu i pisał mi na gg!
Wstydził się, że jego pomysły będą beznadziejne i po prostu nie miał odwagi ;D
Creative: w końcu facetowi, bratu i ojcu kupiłam odpowiednio coś do samochodu, coś do ubrania i coś do ubrania
No i git
A poza tym to nie ja kupiłam tylko Święty Mikołaj przyniósł! Żeby było jasne 
Creative: w końcu facetowi, bratu i ojcu kupiłam odpowiednio coś do samochodu, coś do ubrania i coś do ubrania

Teraz w modzie jest zakup CB Radia... czyżby to kupiłaś do samochodu? 
HAHAHA! Nie!
Mały przenośny odkurzacz samochodowy
Prezent dla tych, którzy dbają o własny samochód
Chociaż Twój pomysł też niezły 

Dokładnie Kyzzn, miałem to kiedyś napisać, jednak widzę że marzeniem większości jest PS3
Jednak że jestem miłośnikiem tego sprzętu (CB) to ostatnio spotkałem się na forum o tej tematyce z podobnymi pytaniami.Dziewczyny, żony pytały się i doradzały jakie radio wybrać.Było tego dosyć sporo, więc moda nadal trwa.
BTW tamten to ja
Moje 1 konto na tmpl..
BTW tamten to ja
kuniec prezentow, kuniec wszystkiego,Leon wrote:Dokładnie Kyzzn, miałem to kiedyś napisać, jednak widzę że marzeniem większości jest PS3Jednak że jestem miłośnikiem tego sprzętu (CB) to ostatnio spotkałem się na forum o tej tematyce z podobnymi pytaniami.Dziewczyny, żony pytały się i doradzały jakie radio wybrać.Było tego dosyć sporo, więc moda nadal trwa.
BTW tamten to jaMoje 1 konto na tmpl..
leon do cholery
ile PMow mam ci jeszcze pisać, bys raz odpowiedzial?
Żaden kuniec ! Jeszcze Dziadek Mróz będzie chodził
Nie pamiętasz czasów komuny Jakubie?
i jakie pw? :shock: Pisałeś tam coś?
i jakie pw? :shock: Pisałeś tam coś?