Do Usunieci
- CreativePL
- Doświadczony driver
Do Usunieci
Powiem wam tak, nie pijcie do 6 rano jak na 8 macie do pracy, bo bardzo chujowa perspektywa ;|

Do Usunieci
Mam nadzieję, że nie poszedłeś do roboty.
Re: Do Usunieci
a mozna pic do 08:39, jeżeli ma się wolne do 05.01.2010?CreativePL wrote:Powiem wam tak, nie pijcie do 6 rano jak na 8 macie do pracy, bo bardzo chujowa perspektywa ;|
MUAHHAHA, zal creativek, MAM WOLNEEEEEEE!!!!!!!
ja tam pije "z rozumem": ile się da, ale 2 dni pzed koncem urlopu kuniec
Re: Do Usunieci
ja tam pije "z rozumem": ile się da,
hahahhaha to je dobre
Do Usunieci
Jakub z rozumem ile się da
ahahahahahahahahaa
To na avatarze to zdjęcie z popijawy aktualnej? ;d
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Do Usunieci
co ty, stare jak ch**.skt7 wrote:Jakub z rozumem ile się daahahahahahahahahaa
ciekawi mnie jednak, ze ktos z avatarem "BEER" mi takie rzeczy przypomina
irred mnie wytrenil, jak pieska, ze umiem chlac i nie pisać obrazajacych postow na tmpl!!!!!!!!!!!!!
zmienielem wiec calkiem ustawe i chcialbym pochwalic kogos!
JUREK.
to jest osoba > 40 lat, aktywna na scenie od dwustu lat, a jednak zawsze skromny i cichy
podziwiam cciebie, jurek.
tez masz irreda jako trenera?
jaki to tu temat, bo nie wiem czy nie oftopuje?
sialalal, no chyba za chlanie nie dostane ZP?
Do Usunieci
Ja już nie wchodzę na tmpl jak się napije
Teraz męcze gadu-gadu 
Człowiek banda
Do Usunieci
jakub ty już wodka gasisz pragnienie :] i przez to nawet prostej gry nie potrafisz zainstalowac to je dopiero ono !