Polski e-sport z grubą kasą z dotacji Unii Europejskiej!

Newsy ze strony glównej
Post Reply
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

[teaser=http://www.tmpl.info]http://img690.imageshack.us/img690/2156/dolary.jpg[/teaser]750 tysięcy złotych, tak, dobrze przeczytaliście, a mi nie chce się powtarzać, dokładnie taka kwota ma zostać wykorzystana (podobno 200 kafli już poszło) na ligę e-sportową. Co ważne, polską ligę e-sportową! W dokumencie "Dofinansowania z Unii Europejskiej" (źródło Cybersport :) ) na miejscu numer 59 widnieje nazwisko Patryka Puscha, z Wielkopolski, który otrzymał 85% dofinansowania na swój projekt, czyli blisko 650,000 polskich złotówek narodowych! [more]

W dokumencie projekt widnieje pod nazwą AllPlay, natomiast Patryk Pusch w świecie e-sportowym znany jest z prowadzenia organizacji STER Gaming, a także związany był z firmą Gamesnet. Co ciekawe, AllPlay to nazwa... sklepu, zobaczcie sami.

Natomiast co do samej ligi, z pewnością większości z Was nasunęło się pytanie, czy na czymś tak wielkim będziemy mieli możliwość grania w TM... Cóż, na stronie Cybersportu zamieszczono informację, że to nie jedyny taki projekt, który wystartować ma w tym roku, co wprowadza mnie w lekką dezorientację, w związku z czym jestem zmuszony udzielić Wam dyplomatycznej odpowiedzi: bądźmy dobrej myśli :) Wtajemniczeni winni mnie zrozumieć, reszta musi żyć nadzieją :P
Potman
Pirat drogowy

Post by Potman »

no miejmy nadzieje że coś z tego wyniknie i powstanie "coś" z czego będziemy zadowoleni btw tylko Polska kase dostaje??
SuNRisE
Emerytowany Admin

Post by SuNRisE »

w tym roku będzie się działo oj będzie ;D
Image
Image
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

nono niezle :D podoba mi się ^^

btw... taki offtop xD jak w klawiaturze nie działają mi literki "e""i" "f4" i parę innych znaczy że się zjebała taa?
Image
Image
Image
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

Potężna suma, będę dobrej myśli :)
/Diablos: hhahahahahhahahahahahhahaa :D:D:D:D::DD
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
FRED
Street shaman!

Post by FRED »

Kurde no, jest coraz lepiej... świetlana przyszłość się nam robi odnośnie esportu widzę... hmmm, tylko robić prawko i zaliczać jeszcze więcej lanów! Brillant! GL! 8)
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Post Reply

Return to “News”