1 pytanie 1 odpowiedz - macie problem, piszcie tutaj
google ci podpowie http://www.google.pl/search?hl=pl&sourc ... =&aq=f&oq=
-
Paulo19991
- Samochodowy prawiczek
Jak mam email na koncie TMNF i jak pozniej zmienie na inny to czy mogę zalozyc konto do TMUF na ten pierwszy. Nie będzie problemow?
Nie będzie problemów.Jednak pocztę radzę podawać aktywną.
Podbijam

Podbijam
Leon wrote:Wie ktoś gdzie można zdobyć plugin checkpoint live?
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Discord: vanitasss
-
Paulo19991
- Samochodowy prawiczek
Mam pytanie, czy trzeba zakładać nowe konto do TMUF czy można zachować konto z TMNF i będą wszystkie przywileje z TMUF.
Nie, nie trzeba założyć nowe konto TMUF, po prostu do starego konta wpisz klucz.

Mam jeden taki problem. Zrobiłem w edytorze mapę z bugami, czyli części nachodzą na siebie. I teraz kiedy chcę wgrać ją na mój serwer nie widać tej mapki, a na edytorze ją widać, powie mi ktoś dlaczego tak jest i co muszę zrobić by ta mapka była?
Musisz go zweryfikować (czyli zrobić na niej czas). Widoczny jest jako ikona flagi w edytorze.

-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
dobra, pomoc to pomoc, chociaż w tym przypadku nie rozchodzi się o TM.
Sytuacja nastepujaca:
laptop toshiba, system vista, problem, jak zawsze, z netem. odpalam kompa, wszystko dziala, po prau - parunastu minutach, przestaja działać przegladarki. net jest, bo gg np caly czas dziala, ale strony się nie laduja. co do innych rzeczy (tm, torenty, p2p, p2m, itp itd) to nie wiem, bo to lap kuzynki i nie sprawdzalem wszystkiego.
co do przyczyn to nie mam pojecia, jakbym mial to bym nie pytal ;p tylko nie mowcie mi ze mam zrobić reconfiga routera, bo nie mam do niego dostepu
jak mieliscie podobne przypadki to poprosze i z gory dziekuje za każda rade ;]
Sytuacja nastepujaca:
laptop toshiba, system vista, problem, jak zawsze, z netem. odpalam kompa, wszystko dziala, po prau - parunastu minutach, przestaja działać przegladarki. net jest, bo gg np caly czas dziala, ale strony się nie laduja. co do innych rzeczy (tm, torenty, p2p, p2m, itp itd) to nie wiem, bo to lap kuzynki i nie sprawdzalem wszystkiego.
co do przyczyn to nie mam pojecia, jakbym mial to bym nie pytal ;p tylko nie mowcie mi ze mam zrobić reconfiga routera, bo nie mam do niego dostepu
Ja mam czasem coś takiego. Ale dzieje się to np po tym jak koncze grać we TM albo CS. nie mam pojecia jak temu zapobiec.
Niestety nie, ale dzięki już mam.
Mały restart routera pomaga, ja tak mam u siebie... Tzn. miałem bo router zmieniłem i teraz cisza.Dostęp do routera jak ciągniesz sygnał z niego masz zawsze dostęp.
Ma ktoś TrackmaniaServer z 2009-11-19 na jakimś porządnym serwerze? Lub ktoś może to wrzucić na coś szybszego niż jest? U mnie to idzie tragicznie...
To może i będzie idiotyczne pytanie, ale warto spróbowac, a więc tak: Jak się robi strzałki (drogowskazy) w edytorze tras?.
niedawno kupiłem TMUF gdy wpisujesz key do gry w internecie z innej TM (np.original) na dodatkowe miedziaki, czy można wpisać key z TM z rozszerzeniem Power Up
moja konfiguracja sprzętowa jest w podpisie, co muszę dokupić żeby gra chodziła płynniej ?
Amd Athlon II x3 435 2.9ghz
2gb ddr3
Gainward GeForce gts250 gddr3
2gb ddr3
Gainward GeForce gts250 gddr3
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Ja pi***olę, na huj chcecie robić konfigi pod TM? Nie lepiej pod Crysisy czy coś w tym stylu? Mam Intel Core II Duo E7500, 2GB DDR2 800Hz oraz zintegrowaną kartę grafiki Intel G41 Express Chipset (konfig pod obróbkę wideo, choć i 16GB ramu niektórym nie starcza) i na spartańskich warunkach nawet Devil May Cry 4 i The Witcher chodzi w miarę płynnie (ok 15-20 fps), nie mówiąc już o TM na średnio-niskich ustawieniach.Dzik wrote:moja konfiguracja sprzętowa jest w podpisie, co muszę dokupić żeby gra chodziła płynniej ?
Discord: vanitasss
Ale nie przeklinajcie... (sorry za spam) Ale to jest miejsce publiczne, jak nie możesz w domu to wejdź sobie na Worda i tam sobie popisz...
Mam jeszcze jedno pytanie... Może ktoś powie że jestem bez szans, ale wolę się spytać na przyszłość. No więc jak można by dostać się do reprezentacji Polskiej? Wiem że to nie jest tak z dnia na dzień, ale ja ciąglę się jeszcze uczę z dnia na dzień poprawiam swoje rekordy o kilka setnych, czasami kilkanaście. Chciałbym podjąć jakieś kroki, żeby było choć odrobinę zapisać się w historii TM
Mam jeszcze jedno pytanie... Może ktoś powie że jestem bez szans, ale wolę się spytać na przyszłość. No więc jak można by dostać się do reprezentacji Polskiej? Wiem że to nie jest tak z dnia na dzień, ale ja ciąglę się jeszcze uczę z dnia na dzień poprawiam swoje rekordy o kilka setnych, czasami kilkanaście. Chciałbym podjąć jakieś kroki, żeby było choć odrobinę zapisać się w historii TM
przed każdym NC jest zbierana reprezentacja, czasami brakuje graczy i są kwalifikacje do dojscia w szeregi Team Poland
Są tacy np. ja co tylko w TrackManie grają.Więc nie wyskakuj na chłopaka tylko dlatego że ma mniejszy staż na forum, grze niż Ty.Lexaeus wrote:Ja pi***olę, na huj chcecie robić konfigi pod TM?.Dzik wrote:moja konfiguracja sprzętowa jest w podpisie, co muszę dokupić żeby gra chodziła płynniej ?