pomoc z modelem samochodu
Pobrałem sobie model samochodu do podmiany no i ładnie wklaiłem w odpowiednie miejsce ustawiam go i jak chce grać mam zwykły bolid i cały szary. model auta mi działa tylko w trybia drużynowym jak jedzie ktos inny i mnie widzi na trasie (czy w sieciowym to nie wiem bo jak ja prowadze, to widze ten szary a nie wiem jak inni), co trzeba zrobić zeby widziec ten model podczas jazdy, ewentualnie tylko podczas oglądania replay'i

Thanks to Dogger
sprawdź czy nie masz przypadkiem zaznaczonego ignorowania customowych skinów.
Konfiguracja->zaawansowane->gra-> ignoruj skórki graczy
Konfiguracja->zaawansowane->gra-> ignoruj skórki graczy
tak dla pewności... podaj miejsce gdzie wkleiłes skina może masz literówke
no przecież mówie, że jak włączam tryb gry drużynowej i jedzie przeciwnik to mnie widzi z podmienionym skinem, a jak ja jadę to normalny cały szary, więc na pewno dobrze wkleiłem

Thanks to Dogger
daj link do modelu
W twoim modelu samochodu może brakować pliku MainBody.Solid.Gbx. W archiwum powinny być dwa modele MainBody.Solid.Gbx (model lowpoly) i MainBodyHigh.Solid.Gbx (model highpoly). Jeżeli brakuje ci modelu lowpoly, gracze którzy grają na niskich ustawieniach nie widzą twojego samochód, tylko szary skin. Ci co grają na wysokich ustawieniach, widzą normalnie twój samochód.VIPstear wrote:no przecież mówie, że jak włączam tryb gry drużynowej i jedzie przeciwnik to mnie widzi z podmienionym skinem, a jak ja jadę to normalny cały szary, więc na pewno dobrze wkleiłem
Ale są też takie modele co np. na sport car działają a na bolidzie nie...
mam oby 2 i nie wazne czy inni widzą ważne żebym ja widziałmundi1970 wrote:W twoim modelu samochodu może brakować pliku MainBody.Solid.Gbx. W archiwum powinny być dwa modele MainBody.Solid.Gbx (model lowpoly) i MainBodyHigh.Solid.Gbx (model highpoly). Jeżeli brakuje ci modelu lowpoly, gracze którzy grają na niskich ustawieniach nie widzą twojego samochód, tylko szary skin. Ci co grają na wysokich ustawieniach, widzą normalnie twój samochód.VIPstear wrote:no przecież mówie, że jak włączam tryb gry drużynowej i jedzie przeciwnik to mnie widzi z podmienionym skinem, a jak ja jadę to normalny cały szary, więc na pewno dobrze wkleiłem
u mnie działa na bolidzie bo jak już mówiłem w grze drużynowej inni mnie widząAlex11 wrote:Ale są też takie modele co np. na sport car działają a na bolidzie nie...

Thanks to Dogger
To samo dzieje się na wszystkich środowiskach? I ponawiam prośbę Vojaka: podaj link do modelu.
To znaczy, że w modelu nie jest zrobione żeby działał w drużynowym.

alex11 nie odzywaj się jak nie znasz odpowiedzi ;F... a online ci działa co wiem to s druzynowym działają skiny tylko narodowe 
Strzelam
Profil -> Zaawans. -> Dopuść własne modele samochodów
strzał w 10 : D, nie miałem tego właczonegomundi1970 wrote:StrzelamProfil -> Zaawans. -> Dopuść własne modele samochodów
dziękuje wszystkim za pomoc
temat do zamknięcia

Thanks to Dogger