STC6 - Grupy!

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
glooooooooooch!
Zaczyna szaleć na ulicach

STC6 - Grupy!

Post by glooooooooooch! »

Dla mnie duża niespodzianka szczególnie biorąc pod uwagę wynik z drugiej mapki.SL był trudnym przeciwnikiem ale myśle, że BVG powinno lepiej powalczyć.Szkoda bo tak byłyby dwie polskie drużyny w TOP16 a tak tylko my zostaliśmy w grze i w dodatku będziemy następny eczyk z INF prawdopodbnie grać :(
Jero
Admin

STC6 - Grupy!

Post by Jero »

Zostaliśmy ostatnią polską drużyną na polu walki z cienkimi perspektywami na przyszłość xd Szkoda że BVG przegraliście, myślałem że raczej wygracie.
Image
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

STC6 - Grupy!

Post by DiabloS_CRB »

i dalej nie wimy z kim gramy :<

EDIT: WIEMY :<

inf vs raptor (7-2 7-5)
Image
Image
Image
baserone

STC6 - Grupy!

Post by baserone »

iam chyba było widac ze mielismy tylko 2 wytrenowane osoby. Jarek i ngt. Reszta z roznych powodow nie trenowala zbyt dużo.
Bilus
Moderator

STC6 - Grupy!

Post by Bilus »

To coś na "O": 7-1 dla inf
Sylvia: 7-5 dla inf
Image
[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Jero
Admin

STC6 - Grupy!

Post by Jero »

I jeszcze 4fun starlight 7:2 dla inF ;p
Image
khorinis
Doświadczony driver

STC6 - Grupy!

Post by khorinis »

Śmiem twierdzić, że obecność Nothinga, dodałaby wam skrzydeł, a wcześniej, zapału do trenowania i kto wie, może ten mecz byście teraz mogli zaliczyć do wygranych. I jeszcze odniosę się do meczu SL vs dignitas. Wynik 6:6 na pierwszej mapie, potem dwa remisy i wygrana dignitasu, kolejna mapa, 6:4 dla SL, 2 zwycięstwa Digni, potem 2 remisy i niestety, ostatnia decydująca runda dla Dignitas. Jednym słowem ( chciałem napisać Słowikiem ???? ) ... SZOK :P naprawdę szkoda że Sl jednak nie dało rady, a podobno na trzeciej mapie by roznieśli Dignitasów. I jeszcze taka ciekawostka, SL jest w 100 % niemieckim teamem, co dosadnie świadczy o tym jak szeroką kadrę mają Niemcy.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
Jero
Admin

STC6 - Grupy!

Post by Jero »

Mecz był do wygrania, bo infy lamiły i to ostro. Jeżeli tyle ugraliśmy bez notha i z mniejszym treningiem to z nothingiem i bez lana weekendowego meczyk był by wygrany. No ale nie narzekamy, bo i tak daleko zaszliśmy ;]
Image
Adaś

STC6 - Grupy!

Post by Adaś »

cala prawda khorinis :D zauważyłem ze wiedząc ze notha nie będzie, morale spadły i nadzieje na wygrana przez to trochę olany trening,(dostałem się do składu nie znając mapy^^) lan troszkę tez przeszkodził bo niby lewy i majk dobrze grali ale to jednak 3 dni mniej treningu mieli.no ale nie ma co gdybać :D
Image

mister kratka z browarkiem
rugger
Doświadczony driver

STC6 - Grupy!

Post by rugger »

inf vs dignitas 2:1 (5:7, 7:6,:7:6)

Masakryczny mecz, pierwszy raz widziałem taką walkę, od pierwszego zakrętu do ostatniego przejazdu nic nie było pewne. Dwie ostatnie trasy to comeback inf praktycznie z już przegranego meczu dali rade wygrać, na 2 trasie z 6:5 wyszli na 6:7, na trzeciej z 6:4 ma 6:7. Na relayu było około 120 ludzi. Kto nie oglądał niech żałuje ; ]
mor_olo
RoKsTaR

STC6 - Grupy!

Post by mor_olo »

To trzeba było napisać, że jest relay, a nie pisać, że jak nie oglądałeś to żałuj ;P
*... i wszystko jasne.
Abszt
Pirat drogowy

STC6 - Grupy!

Post by Abszt »

mor_olo wrote:To trzeba było napisać, że jest relay, a nie pisać, że jak nie oglądałeś to żałuj ;P
Zamknij dupę.
mor_olo
RoKsTaR

STC6 - Grupy!

Post by mor_olo »

Abszt wrote:
mor_olo wrote:To trzeba było napisać, że jest relay, a nie pisać, że jak nie oglądałeś to żałuj ;P
Zamknij dupę.
te dni stały się cięższe ?
*... i wszystko jasne.
Post Reply

Return to “Turnieje”