Szukamy dywizji TMNF
Szukamy dywizji TMNF
Witam szukamy dywizji TMNF do multigamingu systemfuckers.pl , o kontakt proszę pisać gg 2399367lub w tym temacie
Szukamy dywizji TMNF
Napisz lepiej tutaj co możecie zaoferować i czego oczekujecie... Patrząc na stronke czarno widze to oferowanie ale miejmy nadzieje, że nas zaskoczysz 

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Szukamy dywizji TMNF
Nie znajdziecie.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Szukamy dywizji TMNF
strona jest wlasnie w przebudowie, a oferowac mozemy wam serwer vt i no wlasnie stronke, serwerow do gier na pewno nie bo nie posiadamy zbyt wiele wlasnych srodkow, jeżeli znajdziemy sponsora to oczywiście
Szukamy dywizji TMNF
czy mi się zdaje, czy 90% mg które się tu reklamują mają stronkę w budowie, ewentualnie przebudowie?
Szukamy dywizji TMNF
I że niedługo będzie sponsor? 
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Szukamy dywizji TMNF
i co warte podkreslenia, mega-sponsor, który będzie fundowal wyjazdy na lany:)Boski7 wrote:I że niedługo będzie sponsor?
Szukamy dywizji TMNF
pff, sami lana zrobią!:)damianhhh wrote:i co warte podkreslenia, mega-sponsor, który będzie fundowal wyjazdy na lany:)Boski7 wrote:I że niedługo będzie sponsor? :D
Szukamy dywizji TMNF
ja nie chce nic mowic, ale strona BVG tez jest w przebudowie
z organizacja LAN-a tez wnet trafiles w dziesiatke 
Szukamy dywizji TMNF
Oferujecie coś, co posiada każdy team, czyli nikt nic nie zyska na dołączeniu do was. Get lost.
Człowiek banda
Szukamy dywizji TMNF
A czy ja napisalem ze będzie sponsor na 100% ? i który będzie fundowal wyjazdy na lany? czy coś w tym stylu ? poprostu napisalem ze JAK będzie to może zafunduje serw , nie obiecuje, a strona jest w budowie bo zmienilismy szablon , jeżeli nie wierzyc to wejdzie i zobaczcie ile rzeczy jest nie dokonczonych... (jeżeli ktos z was się na tym zna poza krytyka) , np ligi i turnieje, coś o nas, czyt wiecej, i wiele innych
Szukamy dywizji TMNF
Człowieku puchu marny
nawet ja reaktywuje team a sponsora od serverów/strony już posiadam ... jako lider w kilku drużynach wiele mg zwiedziłem każde wiele piało i każde jajek nie znosiło ....
Jeżeli chcesz otworzyć jakikolwiek MG to znalezienie sponsorów/partnerów którzy Cie bedą wspomagali i których będziesz mógł wykorzystywać jako atut przy szukaniu drużyn powinno być pierwszeństwem ...
Przeglądnij sobie ten dział ile to już MG (rzekomych) przychodziło z gołymi jajami , chcąc czegoś a jedyne co mogli zaoferować to kilogramy wstydu .
peece & love
Jeżeli chcesz otworzyć jakikolwiek MG to znalezienie sponsorów/partnerów którzy Cie bedą wspomagali i których będziesz mógł wykorzystywać jako atut przy szukaniu drużyn powinno być pierwszeństwem ...
Przeglądnij sobie ten dział ile to już MG (rzekomych) przychodziło z gołymi jajami , chcąc czegoś a jedyne co mogli zaoferować to kilogramy wstydu .
peece & love
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
Szukamy dywizji TMNF
O tym samym pomyślałem. Bo to pewnie tak działa:Loxley wrote:czy mi się zdaje, czy 90% mg które się tu reklamują mają stronkę w budowie, ewentualnie przebudowie?
Najpierw tworzę byle jakie forum (co nawet nie wymaga myślenia) i mam już coś do zaoferowania, a tym kto napisze nową stronkę będzie właśnie osoba nowo pozyskana z jakiejś dywizji, która prawdopodobnie napisze posta na tym zdechłym forum z propozycją zrobienia czegoś świeżego.
Więc lepiej by było napisać, że strona po prostu będzie, bo to najbardziej precyzyjne określenie. Ze sponsorami pewnie podobnie. Byle znaleźć bardziej ogarniętą osobę od "szeryfa" MG.
Szukamy dywizji TMNF
jeśli chcecie zdobyc jakas dywizje to musicie dac coś od siebie wiec nie dziw się Blaster, ze wszyscy Cie krytykuja. Po co ktos ma do was dolaczac i rezygnowac z wlasnego, oryginalego taga na rzecz servera vt ?! (zreszta tracmania ma dużo swoich kanalow teamspeak i server vt nie jest tutaj absolutnie zadnym argumentem na Twoja korzysc). Wasza oferta nie ma sensu i tyle !! wroc jak będziesz mial sponsorow itd
tak btw. nie widzialem zeby ktos od****dolił taka fuszere z takim ladnym themsem na stronke. Lorem ipsum.... to sa teksty tylko do wersji testowych stron, a Ty to wy**bales na dzialajac już strone. Czcionki bez polskich liter, nieudany kod html w topie, masakra
tak btw. nie widzialem zeby ktos od****dolił taka fuszere z takim ladnym themsem na stronke. Lorem ipsum.... to sa teksty tylko do wersji testowych stron, a Ty to wy**bales na dzialajac już strone. Czcionki bez polskich liter, nieudany kod html w topie, masakra