----------------------------------------------------------------------------------
Historia teamu RBF
Wszystko zaczęło się od RBF, który powstał na początku 2007 roku. Od razu naszym celem było dostanie się do pierwszej ligi PL4 i ku ogólnemu zaskoczeniu nam to się udało. Jednak już w samej 1. lidze nie odnieśliśmy sukcesu.
Później przyszedł czas na PL5 i na multigejmink nudE (który oczywiście okazał się kompletnym niewypałem). W PL5 pokazaliśmy, że nie można nas lekceważyć i zajęliśmy bardzo dobre 3. miejsce wygrywając z kilkoma mocnymi wtedy teamami. Zaraz po PL5, jak dobrze pamiętam, odeszliśmy z nudE, bo zarząd nie wywiązał się z obietnic.
Przed PL6 doszliśmy do najlepszego moim zdaniem mg w jakim byliśmy - peXg. Bardzo dobra praca zarządu, nowy zarząd teamu (wix i marrek13) i bardzo dobra atmosfera w teamie (to był jeden z lepszych okresów w naszej historii). No i PL6 i historyczna wygrana z PGS, i niestety tylko 7 przegranych rund więcej niż PGS w końcowej klasyfikacji pozwoliło nam zająć 2. miejsce.
W PL7 niestety zaczęły się kłopoty - zmiany MG na HardPlay, eXiliado i znowu HardPlay... i bardzo słaby wynik.
Ale to tylko kolejne edycje Polish League, a przecież było jeszcze wiele innych turniejów, tych drużynowych i tych indywidualnych, Get Ready Cup, STC5 (z fuzją z FF), pierwsza edycja Razer Cup, gdzie zdominowaliśmy finał - można by wymienić długo. Ale nie o to tutaj chodzi.
------------------------------------------------------------------------------------
obecnie w skład RBF wchodzą:
Lider : Krzyś ( xardus )
1 VcL : Szym ( zwarty i gotowy do wymachiwania mieczem
2 VcL : Freddy ( chwilowo na urlopie
Gracze :
Zonk
Gostek
Jaro
Wiórek
AnteQ
AryS
Skt
Super kochana ozdoba teamu :*
Malinka
--------------------------------------------------------------------------------
Obecnie skład jest gruntownie modyfikowany . Do teamu można się dostać wyłącznie poprzez moją osobe lub też 1/2 vcl w momencie iż uznają ze ktoś jest wart .
Pewnie sobie myślicie ooooo same nooby w składzie , czy tam ze zaraz się rozpadniemy
---------------------------------------------------------------------------------
Skinem TEAMOWYM jest skin który niegdyś wygrał awarda bodajże w 2008 roku :
---------------------------------------------------------------------------------
Obecnie i zarazem tymczasowo naszym forum jest
www.rbf.ok1.pl
do czasu aż znajdę osobę która będzie miała dość skilla i będzie na tyle uprzejma zrobić za free thema pod CMS php-fusion do grafiki wykonanej przez basera
któremu chciałem bardzo podziękować za wykonanie dla mnie takiego zajebistego projektu ... ( dzięki basiorku
A oto projekt graficzny przyszłej strony RBF-u
http://img510.imageshack.us/img510/6217 ... lkopia.png
nie wklejam tego tutaj bo rozjedzie forum i będzie brzydko
Gdyby ktoś chciał pomóc z wykonaniem thema proszę o kontakt :
GG: 895072
xfire: polishczesio