Grubas bloguje o tym, jak spędził WCG China z... mamą.

Newsy z innych serwisów
Post Reply
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

Fredrik "Bergie" Bergmann, brązowy medalista finałów World Cyber Games, napisał bloga o pierwszym roku spędzonym w Team Dignitas. Wpis dotyczy głównie rozgrywek toczonych pod banderą angielskiej drużyny, między innymi Wielki Finał World Cyber Games, na który... wybrał się razem ze swoją mamą. Poniżej przedstawiam fragment bloga w dość luźnym tłumaczeniu:
Byłem gotów na chińskie finały WCG, ale nie mogłem w to uwierzyć. Po norweskich kwalifikacjach dalej byłem tym przytłoczony i to, że lecę do Chin uświadomiłem sobie dopiero, gdy wsiadłem do samolotu w Amsterdamie (ciekawe ile miejsc zajmował - dop. red.). Chiny były cudowne, dużo lepsze niż przypuszczałem. Gościnność i zorganizowanie przezajebiste. a nas traktowano jak megagwiazdy. To była moja pierwsza podróż do Chin, w sumie nawet do Azji, jeśli nie liczyć Turcji jako kraj azjatycki, więc byłem bardzo podekscytowany tą kulturą, starymi budynkami itd. Po dwóch dniach zwiedzania (my tego nie mieliśmy, może nawet i lepiej^^ - dop. red.), po wizycie w rezerwacie pand oraz otwarciu, miał zacząć się turniej.
Całość w języku angielskim można przeczytać pod tym adresem.
Voj4k
Admin

Post by Voj4k »

ja bardziej dziwie jak on się mieści do bolidu ;O
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

o k**wa, myslalem po tytule, ze to blog kruszyny xd
chybeck
Pirat drogowy

Post by chybeck »

I'll be damn. skromny to on jest... "i crushed my opponents" damn, gdybym był tak zapatrzony w siebie jak on, to bym nie pisał takich rzeczy tylko w lusterko patrzył. głupio mi tak po nim jechać, ale jakoś wybitnie wygląda na takiego cFaniaka, który każdą okazję wykorzysta by wygrać, być w najlepszym zespole.

W dodatku to co napisał o Turcji :D zależy w której części kraju by się znajdował, to by był albo w Europie albo w Azji. Jakby był (przed odkupieniem od ZSRR Alaski) na Alasce, to by napisał, że nigdy nie był w Ameryce, bo ZSRR to euroazjatycki kraj? ^^ może się czepiam, ale tylko troszkę :)
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Blog mnie jakoś nie zainteresował...tak sucho pisany, już nawet ten shaodw lepiej pseudohumoryzuje * ;P

A co do Turcji, Chybek ja tez byłem tam (równiez w azjatyckiej cześci) i zawsze sobie bajeruję że nawet w Azji byłem :D ale wiesz to nie jest taka prawdziwa Azja mówiąc o odczuciach, a politycznie to zależy od punktu widzenia ;) Mnie jakoś nie oburzyło jak wyszukałem to zdanie o Turcji.
*... i wszystko jasne.
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

mor_olo wrote:Blog mnie jakoś nie zainteresował...tak sucho pisany, już nawet ten shaodw lepiej pseudohumoryzuje * ;P
:( a myslalem caly rok, ze jestem megafajny piszac te wszystkie bzdury na newsie, no ale dzięki ze chociaż po tym roku mnie uswiadomiles, ze na marne moje starania :(
chybeck
Pirat drogowy

Post by chybeck »

damianhhh wrote:
mor_olo wrote:Blog mnie jakoś nie zainteresował...tak sucho pisany, już nawet ten shaodw lepiej pseudohumoryzuje * ;P
:( a myslalem caly rok, ze jestem megafajny piszac te wszystkie bzdury na newsie, no ale dzięki ze chociaż po tym roku mnie uswiadomiles, ze na marne moje starania :(
shad! zapomniałeś? olo napisał tam gwiazdeczkę, także nie smutaj już :*
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Andrzeju, nie denerwuj się... :)
*... i wszystko jasne.
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

prawdziwy rocker musi zwiedzieć wszystkie kontynenty morolo :roll:
Image
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

mor_olo wrote:Andrzeju, nie denerwuj się... :)
fail, tu nie ma andrzeja ;d
Post Reply

Return to “Ze świata TrackManii”