już w niedziele POL vs NED o najwiekszy sukces w historii NC
już wiemy z kim gramy w nastepnej rundzie nations cupa.
holandia bez wiekszych problemow wygrala z tylko na jednej mapie przygotowanymy wegrami.
jeżeli udaloby nam się wygrac ten mecz, osiagniemy bezwatpliwie najlepszy wynik w nations cupie w historii tych rozgrywek.
mam nadzieje, ze każdy zdaje sobie sprawe ze znaczenia tego meczu i przygotuje się odpowiednio.
go go go team POLAND!
holandia bez wiekszych problemow wygrala z tylko na jednej mapie przygotowanymy wegrami.
jeżeli udaloby nam się wygrac ten mecz, osiagniemy bezwatpliwie najlepszy wynik w nations cupie w historii tych rozgrywek.
mam nadzieje, ze każdy zdaje sobie sprawe ze znaczenia tego meczu i przygotuje się odpowiednio.
go go go team POLAND!
Za każdą przegrana rundę pan Bóg zabija emokotka.
A jako , że nasi reprezentanci są ze Stowarzyszenia Ochrony Praw i Uczuć Zwierzątek to nie odpuszczą gazu w żadnej rundzie 
Oby wasze bolidy was nie zawiodły , a bugi wirowały po Holenderskiej stronie toru , niech skill będzie z wamI!
Oby wasze bolidy was nie zawiodły , a bugi wirowały po Holenderskiej stronie toru , niech skill będzie z wamI!

http://www.speedyshare.com/files/205507 ... Replay.Gbx
replay z trasy - remasterpiece
W miare cywilizowany czas jak na początek i raczej dobry tor jazdy. Kto nie ogarnia to oblukać
replay z trasy - remasterpiece
W miare cywilizowany czas jak na początek i raczej dobry tor jazdy. Kto nie ogarnia to oblukać

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Eh Jarek... już od poniedziałku musisz ludzi demotywować. xd
do tej pory wiem dokładnie, ze nie będzie pawla i metexa (metex mowi, ze także w ewentualnych nastepnych rundach nie będzie).
mam nadzieje, ze wszyscy inni będą.
jakby ktos jeszcze mial nie być, proszę dac znać tu lub przez gg.
mam nadzieje, ze wszyscy inni będą.
jakby ktos jeszcze mial nie być, proszę dac znać tu lub przez gg.
Ja z taka prośbą ... Niech ktoś wrzuci mapki STC/NC na serwa bo wszedzie tylko STML i nie ma gdzie pojeździć ....

Powodzenia Panowie, wiemy, na co Was stać i nie pozwolimy odpuścić sobie meczu! (ale będę czatował na Was na czubku ratusza pzdr Jarecki ;p)
to kapitan nie umie zalatwic nawet serwera dla reprezentacji kraju?Jarecki wrote:Ja z taka prośbą ... Niech ktoś wrzuci mapki STC/NC na serwa bo wszedzie tylko STML i nie ma gdzie pojeździć ....
może nasz HERO wyslucha twoje prosbydamianhhh wrote:to kapitan nie umie zalatwic nawet serwera dla reprezentacji kraju?Jarecki wrote:Ja z taka prośbą ... Niech ktoś wrzuci mapki STC/NC na serwa bo wszedzie tylko STML i nie ma gdzie pojeździć ....

wyjebali mnie za przeproszeniem z kapitanowaniadamianhhh wrote:to kapitan nie umie zalatwic nawet serwera dla reprezentacji kraju?Jarecki wrote:Ja z taka prośbą ... Niech ktoś wrzuci mapki STC/NC na serwa bo wszedzie tylko STML i nie ma gdzie pojeździć ....
Ej ale ludzie to nie są żarty, nie ma qrwa gdzie jeździć, odstąpcie z 1 serwa na treningi bo masakra...
100 serwów STML a NC ani jednego.....

-
mariuszosw
- Jeździ konno
Twarogi Polskie odstąpią serwer dla reprezentacji zapraszamy
mapki wrzucone pytanie czy hasło czy dla ogółu? mapki w każdym razie są już na serwie
Kosz to poezja, Streetball finezja, wsad radością ten sport miłością.
Mamy już serwer nasz BVG dziekuje wszystkim za zainteresowanie tematem. Miło z Waszej strony
jakby się coś działo to poprosze znów
pozdro :*
Wiec zapraszamy zawodników reprezentacji i nie tylko na serwer BVG
Wiec zapraszamy zawodników reprezentacji i nie tylko na serwer BVG

super, ze już zalatwiliscie, thx mariuszozw i twarogi, dzięki jarecki i bvg