Problemy z logowaniem
- CreativePL
- Doświadczony driver
Problemy z logowaniem
Witam,
nie mam pojecia czy to wina mojej przegladarki (ale sprawdzalem w configach i wszystko jest jak nalezy) czy forum, ale za każdym razem gdy zamkne Opere i ponownie ja wlacze to znowu musze logowac się na forum, i to nie raz ale 2x, jak 1 raz się zaloguje znowu jest napisane "neiznajomy zaloguj się" (czy coś takiego) dopiero za drugim razem wszystko działa. Inne fora, strony na których wymaganie jest logowanie nie mam takiego problemu.
p.s mam zaznaczone zebym był ciagle zalogowany.
nie mam pojecia czy to wina mojej przegladarki (ale sprawdzalem w configach i wszystko jest jak nalezy) czy forum, ale za każdym razem gdy zamkne Opere i ponownie ja wlacze to znowu musze logowac się na forum, i to nie raz ale 2x, jak 1 raz się zaloguje znowu jest napisane "neiznajomy zaloguj się" (czy coś takiego) dopiero za drugim razem wszystko działa. Inne fora, strony na których wymaganie jest logowanie nie mam takiego problemu.
p.s mam zaznaczone zebym był ciagle zalogowany.

Problemy z logowaniem
to jest chyba normalne 
Problemy z logowaniem
To nie jest normalne.Ja wbijam z IE i jakos zawsze jestm automatycznie zalogowany, czy to z pracy(jak teraz) czy to z domu.suV wrote:to jest chyba normalne
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Problemy z logowaniem
sprobój usunąć najpierw tmpl.info z menedżera haseł:
narzędzia->zaawansowane->menedżer haseł
jak już usuniesz, wyloguj i zaloguj się jeszcze raz, zaznacz żeby zawsze logowało automatycznie a jak opera zapyta czy zapamietać hasło (Tak, Nie, Nigdy dla tej witryny) wybierz tak. według mnie zaznaczyłeś kiedyś 3. odpowiedź i dlatego teraz Cie nie loguje, jak zaznaczysz "tak", powinno być wszystko cacy.
narzędzia->zaawansowane->menedżer haseł
jak już usuniesz, wyloguj i zaloguj się jeszcze raz, zaznacz żeby zawsze logowało automatycznie a jak opera zapyta czy zapamietać hasło (Tak, Nie, Nigdy dla tej witryny) wybierz tak. według mnie zaznaczyłeś kiedyś 3. odpowiedź i dlatego teraz Cie nie loguje, jak zaznaczysz "tak", powinno być wszystko cacy.
- CreativePL
- Doświadczony driver
Problemy z logowaniem
Chodzi o to, że parę tyg. temu automatycznie mi się logowało na forum, ale coś się stało (ch** wie co) i teraz musze się logowac 2x. Wykasowałem hasło z opery, znowu załozyłem, usunalem ciasteczka i nadal to samo.

Problemy z logowaniem
Ja mam IE i raz muszę się logować a raz nie. Czasem dwa dni bez logowania, a raz wszedłem godzinę później i znów musiałem. Też mnie to czasem denerwuje ale to chyba nic takiego. Jedyna rada którą mogę napisać to zainstalowanie Internet Explorer, bo jak widać u wszystkich lepiej chodzi na IE (zresztą inne strony też)Leon wrote:To nie jest normalne.Ja wbijam z IE i jakos zawsze jestm automatycznie zalogowany, czy to z pracy(jak teraz) czy to z domu.suV wrote:to jest chyba normalne
P.S. Chciałem jeszcze dodać że na tmx jest tak samo więc myślę zę to wina internetu
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Problemy z logowaniem
może u Ciebie lepiej chodzi na IE, ja nie polecam, nie lubie o w ogóle radze usunac ta przegladarkedawid5791 wrote:Ja mam IE i raz muszę się logować a raz nie. Czasem dwa dni bez logowania, a raz wszedłem godzinę później i znów musiałem. Też mnie to czasem denerwuje ale to chyba nic takiego. Jedyna rada którą mogę napisać to zainstalowanie Internet Explorer, bo jak widać u wszystkich lepiej chodzi na IE (zresztą inne strony też)Leon wrote:To nie jest normalne.Ja wbijam z IE i jakos zawsze jestm automatycznie zalogowany, czy to z pracy(jak teraz) czy to z domu.suV wrote:to jest chyba normalne
P.S. Chciałem jeszcze dodać że na tmx jest tak samo więc myślę zę to wina internetu
- CreativePL
- Doświadczony driver
Problemy z logowaniem
już się przyzwyczaiłem, a IE nie korzystam wcale (może raz swierzo po formacie zeby sciagnac Opere
) Jednak IE to syf jak dla mnie i najgorsza przegladarka(no offense), no nci temat do zamknieca:)

Problemy z logowaniem
ja mam firefoxa i zwykle się loguje automatycznie, ale czasami jest tak, ze trzeba się zalogowac, coz zycie ;d
Problemy z logowaniem
Używając IE i mając jakiekolwiek problemy z kompem to można mieć wyłącznie pretensje do siebie. To samo przeglądając strony w Filharmonii czy tam Muzeum 
Problemy z logowaniem
U mnie tylko IE najszybciej pracuje, nie wiem czemu.FF lub Opera to tragedia.Czemu tak jest?
Problemy z logowaniem
Może i już późno piszę po temacie ale znalazłem powód dlaczego tak jest. Instalowałem odnowa system (czyszczenie wszystkich dysków i install). Kiedy po raz pierwszy z "czystym" systemem zalogowałem system pamiętał mnie przez 2 tygodnie (przez 2 tygodnie nie wchodziłem- wyjazd na ferie).Po feriach znów się zalogowałem i do dziś mnie pamięta.Więc myślę, że jest to wina robienia np. przywracania systemu i resetów gdy gra się zawiesza... itp.A u mnie się często zdarzały wszelkiego rodzaju resety, więc na pewno nie jest to wina przeglądarki.