Team CU szuka graczy
Team CU szuka graczy
Witam otóż mój team CU- Completely Unprofessional szuka graczy. Klan jest młodziutki istnieje z parę tygodni i ma kilku graczy.Na razie nie mamy serwera jednakże z Szymonem ustaliliśmy że możemy na razie traktować serwer AK Abudzabi jako serwer główny, w połowie maja jednak będziemy mieli już własny serwer.
" 1.Warunki rekrutacji do CU.
a)Minimum 25000 pkt.
b)Kraj Polska
c)Pozytywnie zdana rekrutacja
d)Możliwość poświęcenienia min.1 godz na grę dziennie(trening)."
Po więcej informacji zapraszam na stronkę www.cutm.socjum.pl(strona w rozbudowie).
Pozdrawiam Czarek.M
Ps:Jeżeli coś zrobiłem nie tak to przepraszam ale jestem nowy.
" 1.Warunki rekrutacji do CU.
a)Minimum 25000 pkt.
b)Kraj Polska
d)Możliwość poświęcenienia min.1 godz na grę dziennie(trening)."
Po więcej informacji zapraszam na stronkę www.cutm.socjum.pl(strona w rozbudowie).
Pozdrawiam Czarek.M
Ps:Jeżeli coś zrobiłem nie tak to przepraszam ale jestem nowy.
Last edited by Czarek.M on 07 February 2010, 20:21, edited 2 times in total.
Team CU szuka graczy
Swiadczy serwer będzie od 20000 pkt.Cappy wrote:Na rank nie zwracaj uwagiO niczym nie świadczy ;]
Last edited by Czarek.M on 05 February 2010, 14:23, edited 1 time in total.
Team CU szuka graczy
rank nie swiadczy o skillu;p wiec nie wiem co Ci da ze ktos będzie mial rank wyzszy czy nizszy...
Moore..
Team CU szuka graczy
Tak jak już wyzej pisano, to raczej nie jest wyznacznik poziomu umiejetności gracza. A jeśli jednak to na pewno w minimalnym stopniu.a)Minimum 40000 pkt.
Chodzi ci o posiecony godzinny czas razem z teamem np na treningu ? czy ogolny dzienny czas posiecony na grze ? bo jeśli to drogie to strasznie trundo będzie coś ogarnac przy takim czasie, niestety tak jest w e-sporcie iz ten co ma czas i nołlajfuje to bije.d)Możliwość poświęcenienia min.1 godz na grę dziennie."
Team CU szuka graczy
Chodzi o czas poświęcony na trening
Team CU szuka graczy
Complettelly Unprofessional - tak napisales tu na tmpl
Completty Unprofesional - tak jest napisane na stronie waszej
nie tylko, ze nazwy teamu się roznia, to maja jeszcze po dwa bledy.
completely unprofessional z waszej strony
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Team CU szuka graczy
A może chlopak chce mniec pewność, ze osoba która dochodzi do klanu nie zalozyla nowego konta 5 minut temu (pozdrwiamy wiorka) ;pMemorial wrote:Tak jak już wyzej pisano, to raczej nie jest wyznacznik poziomu umiejetności gracza. A jeśli jednak to na pewno w minimalnym stopniu.
Jak zwykle kto by jakiegoś posta nie napisal to musicie znlesc 160 tysiecy roznych pierdol aby się przyczepic...
Re: Team CU szuka graczy
łeh łeh. warunkiem do zdania rekrutacji jest jej zdanie?Czarek.M wrote: " 1.Warunki rekrutacji do CU.
trochę późno, teraz mamy początek lutego...w połowie maja jednak będziemy mieli już własny serwer.
A jakże.Jak zwykle kto by jakiegoś posta nie napisal to musicie znlesc 160 tysiecy roznych pierdol aby się przyczepic...
Team CU szuka graczy
ludwik, ale jak nawet na glownej stronie teamu, wiec tej, która ma przedstawiac i reprezentowac team, nie sa (jest) w stanie napisac poprawnie nazwe wlasnego teamu?Ludwik' wrote:A może chlopak chce mniec pewność, ze osoba która dochodzi do klanu nie zalozyla nowego konta 5 minut temu (pozdrwiamy wiorka) ;pMemorial wrote:Tak jak już wyzej pisano, to raczej nie jest wyznacznik poziomu umiejetności gracza. A jeśli jednak to na pewno w minimalnym stopniu.
Jak zwykle kto by jakiegoś posta nie napisal to musicie znlesc 160 tysiecy roznych pierdol aby się przyczepic...
jak nazwa teamu jest "pierdol", to co jest wazne?
rozumiem, ze chodzi Tobie o to, nie demotywowac nowych teamów, ale kto chce takie coś?
Team CU szuka graczy
a ja uwazam, ze jak chca niech prowadza kompletnie nieprofesjonalny team
sa teamy boosterow, ktorzy chca miec tylko wiecej pkt i lepszy rank, wiec jaki problem?
sa teamy boosterow, ktorzy chca miec tylko wiecej pkt i lepszy rank, wiec jaki problem?
Team CU szuka graczy
Poprawione.Przepraszam rzeczywiście macie racje w nazwie klanu były błędy.Jakub wrote:Complettelly Unprofessional - tak napisales tu na tmpl