Serwery TMNF
Serwery TMNF
Posiada ktoś dobre serwery w TMNF, zależy mi na tech niz FS.
Serwery TMNF
Każdy posiada. Z naszych krajowych jest np. server p-s mini. Wystarczy ruszyć głową.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Serwery TMNF
a widzial kolega może opcje szukaj pod lista serwerow w tmf? wystarczy wpisac to czego się szuka (tech/mini/lol) kliknac szukaj i poczekac 2s na wyniki... jak wejdziesz na liste polskich serwerow to wyszuka Ci tylko w polskich... chyba nie jest to problem?
Serwery TMNF
nie chciałem abyscie mnie zle zrozumieli. Mialem na mysli serwery, które mi polecicie, nie które sa na internecie.
Przepraszam za źle sformulowane zdanie
.
Przepraszam za źle sformulowane zdanie
Serwery TMNF
Hmm, trudno coś polecić. Jeżeli zależy ci na techach, jak napisałeś w pierwszym poście, wpisz w wyszukiwarce serwerów hasła "ESL", "NC" lub "STC". To mapy najpopularniejszych turniejów TM 
Serwery TMNF
A ostatnio jednym z popularniejszych serwerów ogólnodostępnych w Polsce jest FF X-Fi STML, bo w tymże turnieju aktualnie polskie drużyny biorą udział ;]