FAQ @ TMNF
FAQ @ TMNF
Wklej je do Moje Dokumenty -> TrackMania -> Tracks -> Challenges -> My Challenges i czytaj faq albo szukaj na forum...

FAQ @ TMNF
A ja mam pytanie jak skonfigurować nata? Bo nie mogę pograć z kolegą przez neta.
FAQ @ TMNF
Ja bym dodał do FAQ "Jak dodać własne naklejki?", skoro jest mowa o własnych skinach etc.

FAQ @ TMNF
skiny robi się w photoshopie i na cp jest zasada że nie wrzuca się skinów z printera TM
FAQ @ TMNF
srsly? 
ta. ale jak chce robić skiny dla siebie albo dla kogoś, to przecież to jest obojętne.
ta. ale jak chce robić skiny dla siebie albo dla kogoś, to przecież to jest obojętne.

FAQ @ TMNF
Hmm jakoś mi i bratu w TMNF, w trybie hot seat działały skiny ściągnięte z CP...eXiliado envy wrote:4. Dlaczego w hot seat nie ma mojego skina?
w trybie hot seat dzialaja tylko skiny narodowe z tmn/tmnf
A może coś źle zrobiłem?

FAQ @ TMNF
Szkoda że nikt się za to nie zabierze...
To też by się przydało poprawić... Wersje Forever obu gier są już od dawna a tu ich nie uwzględniono. Swoją drogą nie wiem po co w temacie to: "@ TMNF" skoro FAQ w punkcie 1 nawet nie odnosi się do tej gry...1. Gdzie wkleić skin/auto?
.../Moje Dokumenty/Trackmania/Skins/Vehicles
jeśli masz TMUF to .../Moje Dokumenty/Trackmania/Skins/Vehicles/CarCommon
jak nie ma folderu to sobie utworz

FAQ @ TMNF
wlasnie ze uwzgledniono, w starej nations skiny wgrywalo się do folderu z gra a nie do "moich dokumentow"
no chyba ze znasz inny folder gdzie się je wgrywa
no chyba ze znasz inny folder gdzie się je wgrywa
FAQ @ TMNF
No ok, tylko że u mnie ścieżka do której wrzucam skiny to:
"E:\Documents and Settings\digger\Moje dokumenty\TmForever\Skins\Vehicles\StadiumCar"
A nie tak jak tu podano:
".../Moje Dokumenty/Trackmania/Skins/Vehicles" gdyż (przynajmniej u mnie) to folder z plikami TMN ESWC a nie TMN Forever i moim zdaniem powinno się to poprawić. Oczywiście możesz mieć inne zdanie ale później będą powstawały tematy tego typu:
http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.ph ... highlight=
Chyba że się mylę i tylko u mnie tak jest z tymi folderami, w co wątpię...
"E:\Documents and Settings\digger\Moje dokumenty\TmForever\Skins\Vehicles\StadiumCar"
A nie tak jak tu podano:
".../Moje Dokumenty/Trackmania/Skins/Vehicles" gdyż (przynajmniej u mnie) to folder z plikami TMN ESWC a nie TMN Forever i moim zdaniem powinno się to poprawić. Oczywiście możesz mieć inne zdanie ale później będą powstawały tematy tego typu:
http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.ph ... highlight=
Chyba że się mylę i tylko u mnie tak jest z tymi folderami, w co wątpię...

FAQ @ TMNF
Ja też mam folder "Trackmania". Problem pojawia się pewnie wtedy gdy na dysku zainstalowane są TMN i TMN(U)F, ale nie jestem tego pewien. Jeśli ktoś to może sprawdzić to będziemy wdzięczni i to poprawimy.

FAQ @ TMNF
ja posiadam obydwie wersjie na PC i nie występuje bład wszystko tak jak w FAQ działa, scieżka jest poprawna.

FAQ @ TMNF
to ok, dodane do faqa, skoro nie jesteś jedyna osoba z tym problemem
FAQ @ TMNF
ej mam pytanie
jestem doswiadczonym edetormanem ;p ale nigdy nie wiedzialem o co chodzi w tym URL - konkretniej. chce zrobić znak. puszka z farba i sa znaki podstawowe oraz opcja "wybierz URL" tam trzeba wpisac kod URL. no to minimalizuje tm i klikam PPM na swoj obraz jpg lub bmp nastepnie wlasciwosci i tam jest kod URL kopiuje go i wklejam do tm tam gdzie musze (w tym wybierz URL) a on mi wyswietla ze url jest nie prawidlowy.
co zrobić aby miec wlasny znak? proszę o pomoc
z gory dzięki ;p
jestem doswiadczonym edetormanem ;p ale nigdy nie wiedzialem o co chodzi w tym URL - konkretniej. chce zrobić znak. puszka z farba i sa znaki podstawowe oraz opcja "wybierz URL" tam trzeba wpisac kod URL. no to minimalizuje tm i klikam PPM na swoj obraz jpg lub bmp nastepnie wlasciwosci i tam jest kod URL kopiuje go i wklejam do tm tam gdzie musze (w tym wybierz URL) a on mi wyswietla ze url jest nie prawidlowy.
z gory dzięki ;p
FAQ @ TMNF
"Edetormanem".. :F
FAQ @ TMNF
Url czyli adres internetowy.
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
FAQ @ TMNF
Należy wkleić tam poprawny BEZPOŚREDNI adres URL do obrazka. Jak uploadujesz np. na ImageShack to masz kilka linków, w tym "Link to image" i "DIRECT link to image". Skorzystaj z tego drugiego.wilk508 wrote:ej mam pytanie
z gory dzięki ;p
PS Takie pytania umieszczaj w topicu "1 pytanie 1 odpowiedz - macie problem, piszcie tutaj" (http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=6483)
PS2 Toby, denerwujesz mnie od dłuższego czasu tym swoim spamem. Proszę cię, nie rób tego.
Discord: vanitasss
Trackmania na Windows 7
Mam zamiar w przyszłości kupić sobie laptopa z systemem Windows 7 i boję się czy pójdzie mi Trackmania United Forever. Jedni mówią, że tak inni, że nie, a sprzedawca w sklepie powiedział, że wyjdzie to w praniu. Ja muszę mieć pewność czy będę mógł grać.
Jeżeli mi ktoś mógł powiedzieć od czego to zależy, czy będzie działać czy nie, byłbym bardzo wdzięczny.
Jeżeli mi ktoś mógł powiedzieć od czego to zależy, czy będzie działać czy nie, byłbym bardzo wdzięczny.
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
FAQ @ TMNF
Może raczej powiedziałbyś co cię boli w laptopie, skoro masz wątpliwości czy TM będzie działać. Jak spełnia wymagania sprzętowe i software'owe, to czemu nie?
Discord: vanitasss