tiger woods 08 - graj online z jakub, diav3l, oddo, mat...
co robia mistrze i exmistzre TMN i ci co ograli dignitasa w ostatnim czasie?
jak ktos z was ma gra tiger woods pga tour 08, zapraszama na gre przez hamachi.
najwiecej przyjemnosci jest przy jednoczasowym uzywaniu teamspeaka.
do tej pory mało kto ze mna ma szanse, może znajdzie się zastepca khasiusa, który do tej pory może być nazywany krolem tiger woodsa?
tam spotkacie bylych i aktualnych mistzrow TMN i zobaczycie jak się relaksuja na greenach, fairwayach, roughach, ale także jak się ciesza z eaglow, bierdy´asow i innych i denerwoja się z bogey´ow i innych strasznych rzeczy.
EDIT: tylko prawdziwy MISTRZ ma prawo nazwac się "TIGER" w nicku na teamspeaku. niestety ani oddo ani diav3l nie trzymaja się tych regul.
zal, ale czym wiecej graczy, tym wieksza presja, go go go, zalatwiac se te gre i dajemy!!!
jak ktos z was ma gra tiger woods pga tour 08, zapraszama na gre przez hamachi.
najwiecej przyjemnosci jest przy jednoczasowym uzywaniu teamspeaka.
do tej pory mało kto ze mna ma szanse, może znajdzie się zastepca khasiusa, który do tej pory może być nazywany krolem tiger woodsa?
tam spotkacie bylych i aktualnych mistzrow TMN i zobaczycie jak się relaksuja na greenach, fairwayach, roughach, ale także jak się ciesza z eaglow, bierdy´asow i innych i denerwoja się z bogey´ow i innych strasznych rzeczy.
EDIT: tylko prawdziwy MISTRZ ma prawo nazwac się "TIGER" w nicku na teamspeaku. niestety ani oddo ani diav3l nie trzymaja się tych regul.
zal, ale czym wiecej graczy, tym wieksza presja, go go go, zalatwiac se te gre i dajemy!!!
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
to jak już tak zapraszasz to zapodalbys linkiem do tej gry (tak wiem, leniwy jestem bo nie chce mi się szukac
)
to nie byloby legalneMały wrote:to jak już tak zapraszasz to zapodalbys linkiem do tej gry (tak wiem, leniwy jestem bo nie chce mi się szukac)
dawaj PM
Ostrzegam tylko, że jak Jakubowi coś nie wyjdzie to krzyczy, że jesteśmy cziterami i że już nie gra, tak więc jak ktoś chce pograć w spokoju to niech lepiej na ts`a nie wchodzi 

ładnie opisujesz oddowicza.Diav3l wrote:Ostrzegam tylko, że jak Jakubowi coś nie wyjdzie to krzyczy, że jesteśmy cziterami i że już nie gra, tak więc jak ktoś chce pograć w spokoju to niech lepiej na ts`a nie wchodzi
grać biczasy, czekamy na chętnych!
Ale Diavel ma racje ;f tylko ty ciagle gadasz i kometujesz każde zagranie ;] my z diavelkiem siedzimy cichutko i skupiamy się na grze, ale jest to dosc trunde skoro na 3s nie mozesz zamknac japska ;/ a na dodatek wku. nas to ze masz do dolka parę cm a myslisz 30 min ! ;/
co do wychodzenia to sam tez wyszedles ;]
hax by sradol ;]
hax by sradol ;]

prawdę zobaczycie w grze. zapraszamy.oddo wrote:Ale Diavel ma racje ;f tylko ty ciagle gadasz i kometujesz każde zagranie ;] my z diavelkiem siedzimy cichutko i skupiamy się na grze, ale jest to dosc trunde skoro na 3s nie mozesz zamknac japska ;/ a na dodatek wku. nas to ze masz do dolka parę cm a myslisz 30 min ! ;/
hax by sradol ;]
Chciałem dodać, że graliśmy już ok 20 meczów i Jakub ani razu nie wygrał, a zawsze krzyczy, że jest najlepszy. Przeważnie kończy mecz z ok +10. Więc jakby jakiś nowicjusz chciał się poczuć dobry w tej grze to niech gra z Jakubem.

zapraszam na partyjke, koncze okolo -10, kiedy diav, oddo i zalmat154 gdzies tam się wlucza kolo + 5.Diav3l wrote:Chciałem dodać, że graliśmy już ok 20 meczów i Jakub ani razu nie wygrał, a zawsze krzyczy, że jest najlepszy. Przeważnie kończy mecz z ok +10. Więc jakby jakiś nowicjusz chciał się poczuć dobry w tej grze to niech gra z Jakubem.
psychologicznie na to patrzac, wydaje mi się, ze przegrany, chce się jakos zrehabilitowac piszac klamstwa.
ale ok, zapraszamy dalej, wieczorem pierwsze mecze.
Jakuba gra w golfa wyglada tak samo jak jego drift w tm, Diavel na drugi dzień po zainstalowaniu już wygrywal z Jakubem który gra w ta gre już chyba z miesiac ;f
wczoraj Jakub wpadl w szal/histerie gdy po raz kolejny przegral z Diavelem, a gdy ja z nim wygralem mimo ze prowadzil chyba 5 udezeniami to już w ogole, brak slow by to opisac
wczoraj Jakub wpadl w szal/histerie gdy po raz kolejny przegral z Diavelem, a gdy ja z nim wygralem mimo ze prowadzil chyba 5 udezeniami to już w ogole, brak slow by to opisac

ok, jak wiec przekona to kogos, to proszę wbijac i mnie w szal/histerie wkladac (mimo, ze mysle, ze tych dwoch pro trackmaniakow jednak ja w szal sprowadzilem, wygrywajac z nimi).
jestem gotowy na kazdego przeciwnika!!
jestem gotowy na kazdego przeciwnika!!
To może dalibyście ip tego ts'a ?

188.165.201.88:8768michalek wrote:To może dalibyście ip tego ts'a ?![]()
alternatywnie przez teampoland.info > connect
alternatywnie na tsa wchodzą 2 osoby tylko :Seque i Mor Olo
na TEAMPOLAND.INFO widac , kto jest na teampeakuWin'a wrote:alternatywnie na tsa wchodzą 2 osoby tylko :Seque i Mor Olo
jape, king
(Dodano Czw Lut 25, 2010 11:09 pm)
Jakub wrote:na TEAMPOLAND.INFO widac , kto jest na teampeakuWin'a wrote:alternatywnie na tsa wchodzą 2 osoby tylko :Seque i Mor Olo
jape, king
Tylko takie małe pytanko....
Trzeba mieć oryginał ?
Trzeba mieć oryginał ?
Piszę, bo nie mogę zagrać w trybie online. Proszą mnie o jakiś registration code. Oczywiście zarejestrowałem się na ea.com poprzez grę
Jest jakiś sposób na obejście tego ?
Nie potrzebujesz oryginała, ponieważ oni grają przez hamachi.. ^^